Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball League 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi adam bu kadar hafta totalde 96 blok yapmış(R0bert İnjured).Bence var =]

Bu arada blok ve steal süt istatistikler gibi dursada fantasy'de bu özelliklere sahip adamlar çok önemlidir.Mesela kadromda diye demiyorum Shawn Marion ve Josh Smith NBA'in en iyi 5. ve 16. oyuncuları değil,ama ortalama bu sıradan seçiliyorlar.Sean Williams sadece blokçu bir oyuncu,10. 11. adam olarak bence çok ideal.
Mesaj tarihi:
Iyide burada tartistigimiz Sean Williams'in 10-11. adam olup olamayacagi degilki.Bence Nazr Mohammed'de iyi 10-11. adam olur.
Mr. Otorite'nin iddia ettigi gibi bir fark olmadigini soyluyorum ben iki oyuncu arasinda.
Arti yarim sayfa yazi yazdim , birsuru rakam verdim hala , ben otoriteyim oyuzden hakliyim diyen adamla ugrasiyoruz.
Iyi , trade yaparken herkesin hislerini hesaba katalim bundan sonra...
Mesaj tarihi:
neyse tartışmaya girmeye gerek yok. forum ve fantasy farklı ortamlar sonuçta forumdaki üslubumdan uyarı aldım daha dikkatli davranıcam. fantasy'de bana uygun gelen trade'i kabul ederim. dediğim şartlarda iptal hala geçerli.
Mesaj tarihi:
kabul et takası aşırı dengesizlik yok sonuçta o kadar olucak arkadaş neye atarlanmış hala onu çözemedim neyse bu kadar sorun olacağını bilsem baştan kabul ederdim
sakin olun biraz şurda zevkine oyun oynuyoruz amaç eğlenmek ve herkesin adil şekilde mücadele etmesi için çabalıyoruz yoksa kimsenin kimseye garezi yok.

takaslar iki kişi arasında yapıldıktan sonra oylamadan geçer veto eden vetolar %51 olursa kabul edilir şimdiki gibi
Mesaj tarihi:
Ben de dengesiz dedim ama veto demedim sonuçta.Bence dengesiz ama bariz değil,iki tarafın ihtiyacı doğrultusundaysa olsun takas tabi.Bu arada Josh-Baron takasına da laf etmiştiniz ama ihtiyaçlar doğrultusunda olmuştu.
Mesaj tarihi:
hehe tam bahtsız bedevi olmuş senin durum :)
bilek burkuldu diyolar ama gün içinde MR çekilince kesinleşicekmiş röntgenlerde sorun yokmuş.

Bu arada Jermaine O'neal kapattı sezonu. Sahibine geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
Sakatlarla geçen bir haftada en farklı mağlubiyetimi aldım 3-5'le,gerçi karşı takımda da Melo sakattı hafta boyu ama olsun çirkefim ben =].2 üçlük daha soksa bir oyuncum 5-4'le kapatçaz haftayı kısmet değilmiş,kutlarım Ravens'ı.Şimdiki match-up'ım favori Holy'e karşı ama Kaman ve Deng oynarlarsa çekişmeli olacak umarım.
Mesaj tarihi:
Yok isyan edicem,Deng 2 hafta Harris de en az 2 hafta sakat.İki overall üstü adamım olmiicak en az 2 match-up ve kritik bu maçlar artık.
Bu arada Bluebugs Al Horford'a ne ister?Yolladım bi trade ama...
  • Yeni Oluştur...