Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball League 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bench'e çekince zaten tekrar ayarlaman gerekiyor ertesi günler için. bu gece,cuma gecesi,ve cumartesi benchtesin. Unlock ediyorum pazar'ı pazartesiye bağlayan gece için takımını kurabilirsin. Bu 3 günün kadrosuna dokunma.
Mesaj tarihi:
kurallar cok sacma bence tam nub kurallarmıs. ben kimsenin ceza cekmemesınden yanayım.
sonucda insanlar bilincli olarak zarar verme cabası ıcerınde degıller. "iyi niyet" söz konusu kimse ceza cekmesın bence.

ayrıca 2 ligde de organizasyondaki başarısızlıklar sebebiyle lig sahiplerini protesto ediyorum. yarın 11 de taksim de yürüyüş yapıcam sadgsadhg
şaka bi yana herkese gl eglenelım tadını cıkaralım
Mesaj tarihi:
yavrum trafikte de kaza yapmadığın sürece kuralları çiğnemek senin insiyatifinde ama polis yakalarsa "ok kanka sen bu seferlik yapmışsın olur böyle vakalar" diyerek geçirmiyo sonuçta. Kural varsa uyulacak bu kadar basit. En azından bu olaydan sonra biraz daha forumla da bağlantılı olur ligimiz. Forumda tartışılan konuya da bakılması taraftarıyım ya da onu yapamıyosak mesela trade oylamalarını, injury list isteklerini lig sayfasına da mesaj olarak atalım derdim ama bu sefer de "lig sayfasına bakmak zorunda mıyım" denileceğinden adım gibi eminim. Kimseye zorla oynatmıyoruz kimse zorunda değil birşeyler yapmak için.
Mesaj tarihi:
Ceza olsun tabi ama,Chicago İdmanyurdu'na fazla olmuş sanki o 3...Sonuçta konuşup anlaşırdık biz onunla,Kevin Martin'i almam da benim sidik yarışım oldu burda bana -reput derdidinz olur biterdi,Matrix'in maçı var bugün yararlanamıyorum :(
Mesaj tarihi:
ulan fistanı 9-0 yenerken 4-5 yenilmişim 3 gün oynamayınca tabii oyuncular, 3. sıraya çıkacaydım =(
fakat en üzücü olan tabii ki fistanı ovnaj etme zevkini yaşayamamak sdfsd
Mesaj tarihi:
benden çıktı siz aranızda anlaşın artık :P
Bynum sakatlanmasa vermezdim aslında ama zaten 2 C vardı takımda C mevkisi direk boş kalıcaktı =) Ben de dolmuşken en iyisi ile dolsun dedim ;)
Mesaj tarihi:
Bynum gitmese her türlü tokatlardım da üzdü beni Bynum :(
Droplayabilirim hatta çünkü playofflar mart ortasında başlıyo ve Bynum en erken mart ortasında dönecek. Tam olarak düzelmesi falan zaman alıcak ve verim alamıycam. Bir kaç gün daha haberleri gözleyip karar vericem.
Mesaj tarihi:
Bynum güzel C,zaten C zor pozisyon kötü olmuş senin açından.Ben Kaman draftımı ligin en iyi hamlesi seçiyorum şahsen burdan böyle ego tatmin ediim bari (:P) adamı baya bi alttan seçtim,adam şu an en efektif oyunculardan biri ligdeki ve sezonun fantasy sürprizi denebilir.
T-mac çok canımı yaktı çok,sayı ve asistlerde az farkla yenildim kaç maç T-mac olmadığı için...ilk 3'de olmam gerekirken bu t-mac bozuyor planlarımı.
Mesaj tarihi:
Hehe potansiyel sakatları almanın riski de orda. İlk ligde Camby alırken çok düşündüm ama neyseki şimdiye kadar sadece 1-2 maç kaçırdı aman nazar değmesin =) Bu ligde draft yaparken ona da dikkat ettim ama çok şanssız oldu bu sakatlık. Napıcaz bilmiyorum bunlarla :P

Elton Brand ile ilgili hiç haber çıkmıyor 2 haftadır falan ne oldu ne bitti ne zaman dönüyor hala belli değil. Kaman tek adam oldu Clippers'ta.
Mesaj tarihi:
Brand play-off'lara deniyor(playofflara 10 maç falan kala) ama LAC'e play-off şansı tanınmadığı için o 10 maçta oynamasına pek gerek yok sanki sezonu kapadı haberi olarak geçiyor daha çok.
Mesaj tarihi:
Bynum için de Playoff'lara 15 maç kala diyorlar ve eğer Lakers garantilemiş ise veya şansını çok çok azaltmışsa zorlamıyacaklarmış bu sezon için. Of var mısın yok musun'a döndü kafam çok kararsızım.
Mesaj tarihi:
Soulless said:
Subat'ta donecek diye yorumlar okumustum , biraz daha inceleyeyimde bosuna yer kaplamasin gelmiyorsa.
senin takım London Ravens idi yanlış hatırlamıyorsam. Bence de dropla çünkü şu an playoff şansın azalmış görünüyo yani öncelikli hedefin ilk 6 ya girip playoff oynamak olsun. Bir adam eksik oynayarak daha zor olur ve playoff'a giremezsen Brand dönse de işine yaramaz.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Kevin Martin kaç haftadır sakat,tam Victoria Secret'la maçım var adam iyileşiyor.27 dk'da 38 sayı atıyor hayvan bi de 14/16 fg'le,o ne ya yok böyle bşi.Yasak

bi halta yarasın artık ya. Zaten sakatsız bir haftam geçmedi. Ya ginobili ya lebron ya tinsly simdide Grant
  • Yeni Oluştur...