Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 7-8 gündür trade teklifim duruyo orda. takip eden adam reddederdi en azından.
khala Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 neyse yapmış oldun da ezel gelip kabul etmiyorum derse geri verirsin adamı yapcak birşey yok sonuçta onun adamı istediğini yapma özgürlüğüne sahip.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Holy T-mac'i inj list yaptın dropladında benden başkası alabilmiş,nasıl oluyor bu?? İlk fantasy ligim olduğu için mazur görün ama ilk 3 sıradan seçtiğim adam sonuçta.. Harbi zevkim kaçtı yani,zaten adamı oynatamıyorum inj listten alıcam diye bekliodum geçince kronik sakatlığı neyse bende Kevin Martin'i ekledim madem yapabiliyoruz böyle bşi.. GG
khala Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 arkadaşım başkası alırsa ceza vericez dedik sende illa aynısını yapmana gerek yok cezasını veririz kim aldıysa
khala Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Fistan ●๋:: ezelin takımda trade yapmıssınız Fistan ●๋:: versin onu geri holy üzgünüm.
khala Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 chicago idman yurdu 3 gün süreyle takımını benche çekicek. drama sende 1 gün süreyle çekiceksin.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bench falan problem değil,dediğim gibi Khala ilk ligim bu...Craig Smith için Tmac verecek kadar noob değilim snrm,ama karşı taraf aynı hamleyi yapınca alırım Martin'i..Neyse dropluyorum Martin'i,takımıda benche çekiyorum. T-mac fa'lara ama lütfen.
khala Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 dokunma hiç birşeye commisioner geri verir oyuncuları halleder becerebilirse tabi ama adam yaptı diye senin de aynı şeyi yapma lüksün yok malesef ondan 1 gün bench cezası. diğer arkadaşta kuralları okumamış söylemiştik üstüne basa basa ilk 3 sıra draft injury listtir bu oyuncuları kendi sahibi dısında kimse alamaz dedik aldı 3 gün bench cezası cekicek.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Khala,ben sistem olarakta alamıyoruz biliyordum etik olarakmış meğerse,acaba 3.sıradan Kaman ya da Jefferson'ı mı seçtim dedim kontrolde ettim T-mac'miş zaten Holy droplamıştı kendiside kontrol ederek neyse,ben dropladım Kevin Martin'i ...Alır sahibi iyileşince..
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 auehoas abi nereden bileyim ben senin droplamadığını, görünce aldım tmac'i pardon fakat 3 gün bench falan cekemem kusura bakmayın, direkt girmem bir daha yani böyle şey mi olur hem adam dropla hem de birisi alınca ceza ver falan baydınız. bu arada kusura bakma tekrardan bulletride, droplayacağım şimdi t-mac'i.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Craig Smith için T-mac'i dropladım,1 hafta daha sabredemedim. Doğrudur.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ya ben holy'nin dropladığını görmemiştim, sen kendin yaptın sandım ki öyle olsa geri vermezdim zaten
khala Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 arkadaşım kural kuraldır sonuçta neyse commish gelsin o söylesin uğraşamam ya
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 nerde kural göremiyorum ben bu topicte öyle bir şey.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kuralları takip etmezseniz olacağı budur. Ben kendi takasımı geri alıyorum şimdi. Ayrıca 3 ve 1 gün bench'e çekiceksiniz. Çekemem diye bir olay yok ben çekerim sizin yerinize takımı da kitlerim öyle bakarsınız anca ekrana. İlla kötü olmaya zorlamayın bir etik kural varsa uyulur bu kadar basit. Azıcık mantıklı düşünürseniz zaten T-mac'in droplanmayacak bir adam olduğu bariz + bu topicte konuşulmuş droplama olayı 1-2 sayfa geride hemen. Okumadan etmeden kafanıza göre iş yapıyorsanız cezayı da çekiceksiniz bu kadar basit. Cezaları da uyguluyorum şu an benchten tekrar oyuna sokarsanız ceza süresince kitlerim takımı sezon boyu add-drop veya trade yapamazsınız. Ha "öyle kural mı olur lan bırakırım oynamam" diyen adam da oynamasın zaten çok da fifi.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ayrıca Craig Smith ve Telfair waiver olmuş. Onları geri istiyorsanız yazın buraya ekliym onları da geri takımınıza.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Yok ben Willie Green'i aldım,Craig Smith kalsın fa.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bu arada Holy,benim sadece 10 Ocak günü bench cezam di mi,evde olmayabilirim 1-2 gün ertesi günlerin kadrosunu ayarliicam da.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 sadece bu gece benchte takımın bullet. şu an kitledim rosteri değişiklik yapamazsın sanırım. Açıyorum kilidi kur sen takımını yarın öbür gün için.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Holy ama bu gece takımım oynuyor gözüküyor?10 ocakta benchte olmuşum(amerikaya göre) bir yanlış olmasın? Bence bu gece oyniim da =]
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yok bu gece benchte olman lazım. tekrar bakıyorum. Edit : Bu geceyi ben değiştiremiyormuşum. Benim yaptığım değişiklik yarına etki ediyor o yüzden cezalarınız yarın başlıyor doğal olarak =)
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Kaç gecedir sakatlıklar yüzünden full kadro çıkamıyordum bu gece zehir olmasın bari demiştim =].Tamam yarın çekerim cezayı nop hehe
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kural dediğin lig başlamadan önce konur, ben her gün konuya bakmak zorunda mıyım? kafanıza göre iş yapan sizsiniz. ver telfairi bana Louis Williamsı at.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 benim takımı da unlock et ayrıca şimdi telfair gelince geri bok oluacak gene her gün ayarlamam gerekecek pff
Öne çıkan mesajlar