Soulless Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Arenas yakinda donecek yanlis bilmiyorsam
Holy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 1 buçuk ay gibi bir süresi var da marvin williams ne ya ahah. ben de diogu veriyorum arenas'a.
khala Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yiğit hatırlat bi daha ki maçta dayak atıcam sana amma antipatik olmuşun lan teklifimi değiştiriyorum arenas - dunleavy ortalama rank 7 + 2 ay sakatlık - rank 30 adam veriyorum
Holy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 sen beni bu hallere soktun fantasy yüzünden sinir harbi yaşatıyosun şurda bana =) hayatımda gördüğüm en çirkef adamsın ama +rep yani çirkeflikte sdfdsf
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 iki lig'ten de baydım . 1. ligi khala kazandı zaten kesin. 2. lig'te ise NBA fantasy sıralamasına göre draft yaptım bidahada yapmam :) üstüne sakatlıklar gelince ligin dibine oturduk
khala Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 masti kazanma diye bişey yok hiç birşey belli olmaz Playofflar var NBA gibi ilk 6 takım playofflara kalıyor düşünsene önemli bir iki adamın sakatlandığını kaybedersin şampiyonluğu
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Şimdi de Luol Deng sakatlandı..1.5 haftadır T-mac'sizim zaten süper oldu bu şimdi.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Beyler bu T-mac düzelmiyor daha...FA yapsam,inj listten fln iyileşince takıma alma hakkı bende mi oluyor?
khala Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ilk üç sıradan birinde seçtiysen olur yoksa olmaz
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 3. sıradan seçmişsin. Droplıym mı?
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 T-mac'in olası 1-1.5 hafta sakatlığı var daha,bu süreye kadar üç pozisyonda oynayan Timberwolves yırtıcı forveti Craig Smith'i renklerime bağladım (bu adam kesin birindedir die aratmamıştım,FA'mış ilgin.).Şu sıra tökezliyorum T-mac sakatlığıyla,bu haftanın yarısında Mo Williams'tan da yararlanamadım tam o düzeldi dedim Luol Deng pertledi.Sene başında TJ sakatlığı da kötü olmuştu. Hayırlısı diyelim
khala Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 roberts injured kim çok merak ettim baron davis'e iggy vermiş
rLx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ehehe onu senin saçma trade teklifine karşılık olarak vermiştim. no expectations
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Commisioner olarak yeni aldığım karara göre takas tekliflerimi kabul etmeyip bana C vermeyen herkesi ligden kovucam. Çok ayıp ediyosunuz lan!
khala Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 al jefferson - yao ming - amare stoudemire sahipleriyle bi görüşelim kimleri talep ederler bu oyunlara karşılık?
Holy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bluebugs sanırım bırakmış. şu tradei burda oylayalım plz. Ligin hepsine mail de atıcam gerekirse ama herkes şu oyunu versin. Jason Terry- Pau Gasol
khala Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ezelle konusayım takip ediyor mu etmiyor mu diye etmiyorum derse takas uygun.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 fistan ve bluebugs bıraktığı için geriye 10 kişi kalmıştı sorucak. Ben teklif yaptım beni çıkar 9. Burda 4 kabul var rLx da kabul ediyor. yapıyorum takası müsadenizle.
Öne çıkan mesajlar