Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball League 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün tam da ona baktım durdum düşündüm ama yok ya =) Daha çok böyle orta değer bir center istiyorum. Dalembert olur, Biedrins olur, Horford olur. Bunun gibi oyuncuların sahipleri düşünürlerse söylesinler bir trade çıkartmaya çalışalım.
Mesaj tarihi:
Lan lig lideri takımım var kimse C vermek istemiyo mu?

Agalar çok kral adamlarım var bakmadan geçmeyin. Sonra ben aradan seçip trade teklifi yapıcam üzülüceksiniz.
Mesaj tarihi:
yılbaşından sonra belli olucak tj ford'un durumu
basketbolu bile bırakabilir ama tekrar hatırlatmakta fayda var
ligin sonunda en çok galibiyeti olan şampiyon olmuyor.
ilk 6 sıra play off oynar ve play off a katılacağımı düşünerek kadromda ford ve bibby yi tutuyorum
tecrübe meselesi açın profilime bakın başarılarıma ;)
Mesaj tarihi:
Benim sana yaptigim teklifi rank farki var diye azarlar gibi bir uslupla reddetmistin Holy.Sonra yuz kusur rank farki olan teklif yapiyorsun.Ayni agizla cevap vermemek icin yorumsuz reddettim. Yeter artik bu oyunun eskileri dfigerkileri enayi yerine koymayi biraksa iyi olur , tadini kacirmayin.
Mesaj tarihi:
Kurt Thomas ayarına çok adam var FA'da =/ Biraz daha iyi birşeyler alabilir miyim diye bakındım ama kimsenin kıymetli Centerlarından vazgeçmeye niyeti yoktu :( Ike Diogu alıyorum umarım formuna bir an önce kavuşur.

Mastik senin dışında 5 kişiye daha teklif yaptım pha,rlx,bullet ve sen açıklama yapma zahmetine katlandınız sağolun :) Sözüm diğerlerineydi biraz.
Mesaj tarihi:
Soulless said:
Benim sana yaptigim teklifi rank farki var diye azarlar gibi bir uslupla reddetmistin Holy.Sonra yuz kusur rank farki olan teklif yapiyorsun.Ayni agizla cevap vermemek icin yorumsuz reddettim. Yeter artik bu oyunun eskileri dfigerkileri enayi yerine koymayi biraksa iyi olur , tadini kacirmayin.
soulless takım adını söyler misin hangi teklifi yaptığıma bakıcam?
sanıyorum ranklere bakmayı bilmiyorsun. o-rank'leri adamların geçen sezon için yazılan rankleri. average stats'a tıkladığında onun yanında gerçek rank'i görebilirsin. Keşke bu kadar sinirlenmeseydin ben o kadar sert bir mesaj yazdığımı düşünmüyorum.

Edit : buldum yaptığım teklifi :
This trade has been rejected in Paticik2 (205062).

Holy Warriors London Ravens
John Salmons Emeka Okafor
Mesaj tarihi:
Evet John Salmons u onermissin Emeka Okafor'a karsi , simdi iyi bir teklif olduguna inandirmaya calisacaksin sanirim bizi.

Benim resmen azarlandigim teklifte Eddy Curry Keith Bogans a karsiydi.
Mesaj tarihi:
LoL neyi inandırmaya çalışıym Salmons şu anda Okafor'dan çok daha verimli bir oyuncu.

Sen benim dediğim işlemi uyguluyosun acilen. üst barda "average stats" tıklıyosun sol mouse tuşu ile bir kere. sonra sağ tarafta rakamlar gözükmeye başlayacak. korkma. o-rank yazan kısma değil de hemen sağında bulunan rank kısmına bakıyorsun. sonra gidip bir kahve yap kendine sakinleş biraz.
Mesaj tarihi:
evet ben de bu şekilde salmonsu kakalamaya kasıyorum. sen mi veto ediyosun anam takasları? oyuncunun 3 yıl sonraki performansına bakıyoruz o zaman peki. wizards guardları trade edilmesin çünkü arenas dönücek. udrih trade edilemez bibby dönücek. oyuncunun sezonluk performasını mı düşünüyoruz trade yaparken artık. şu söylediğine kendin de inanıyosan lafım yok sana. bundan sonra her trade'e bi şekilde çamur atarım bunu da böyle bilin. eytere be.
Mesaj tarihi:
ok bundan sonra fantasy otoritelerine sorucam tekliflerimden önce. takım arkadaşlarının sakatlıktan dönmesine kaç hafta kala trade edebiliyoruz sınırı var mı?
  • Yeni Oluştur...