BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Dampier FA,agasi bak istersen bi...
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 bugün tam da ona baktım durdum düşündüm ama yok ya =) Daha çok böyle orta değer bir center istiyorum. Dalembert olur, Biedrins olur, Horford olur. Bunun gibi oyuncuların sahipleri düşünürlerse söylesinler bir trade çıkartmaya çalışalım.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Harford katilini bende istiyorum,TJ ford'u öldürdü adam,dropladım onun yüzünden...
khala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 2 adam eksik oynuyorum playofflara katılacağımı göze alarak tj döner yakında bibby'nin 6 haftasımı ne varmış
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Khala TJ'e inme gelmiş,dropladım ben aldın sen de ama o iyileşmez gibi duruyor bu sezon şezlongcu sanki Ford =].Boynu çok sakat onun.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Lan lig lideri takımım var kimse C vermek istemiyo mu? Agalar çok kral adamlarım var bakmadan geçmeyin. Sonra ben aradan seçip trade teklifi yapıcam üzülüceksiniz.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Fantasy yıldızım Kaman var,alırım takımını karşılığında (:P)
khala Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 yılbaşından sonra belli olucak tj ford'un durumu basketbolu bile bırakabilir ama tekrar hatırlatmakta fayda var ligin sonunda en çok galibiyeti olan şampiyon olmuyor. ilk 6 sıra play off oynar ve play off a katılacağımı düşünerek kadromda ford ve bibby yi tutuyorum tecrübe meselesi açın profilime bakın başarılarıma ;)
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Martin'i kim dropladı bu arada,adam düzelecek 1-2 haftaya =]
khala Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 injury list oyuncusu o alamaz kimse draft edenden başka
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Amma kıymetli Center'larınız varmış yahu. Kimse ne benimkileri kabul ediyo ne de geri teklif yapıyo.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Açıklama kısmına bişeyler yazın bari de neden kabul etmediğinizi biliym.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ben yazdım valla. Verdiğin teklifte çok iyiydi ama yok pf yok takımda
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Benim sana yaptigim teklifi rank farki var diye azarlar gibi bir uslupla reddetmistin Holy.Sonra yuz kusur rank farki olan teklif yapiyorsun.Ayni agizla cevap vermemek icin yorumsuz reddettim. Yeter artik bu oyunun eskileri dfigerkileri enayi yerine koymayi biraksa iyi olur , tadini kacirmayin.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Kurt Thomas ayarına çok adam var FA'da =/ Biraz daha iyi birşeyler alabilir miyim diye bakındım ama kimsenin kıymetli Centerlarından vazgeçmeye niyeti yoktu :( Ike Diogu alıyorum umarım formuna bir an önce kavuşur. Mastik senin dışında 5 kişiye daha teklif yaptım pha,rlx,bullet ve sen açıklama yapma zahmetine katlandınız sağolun :) Sözüm diğerlerineydi biraz.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ben beğenmedim teklif ettiğin elemanları
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Soulless said: Benim sana yaptigim teklifi rank farki var diye azarlar gibi bir uslupla reddetmistin Holy.Sonra yuz kusur rank farki olan teklif yapiyorsun.Ayni agizla cevap vermemek icin yorumsuz reddettim. Yeter artik bu oyunun eskileri dfigerkileri enayi yerine koymayi biraksa iyi olur , tadini kacirmayin.soulless takım adını söyler misin hangi teklifi yaptığıma bakıcam? sanıyorum ranklere bakmayı bilmiyorsun. o-rank'leri adamların geçen sezon için yazılan rankleri. average stats'a tıkladığında onun yanında gerçek rank'i görebilirsin. Keşke bu kadar sinirlenmeseydin ben o kadar sert bir mesaj yazdığımı düşünmüyorum. Edit : buldum yaptığım teklifi : This trade has been rejected in Paticik2 (205062). Holy Warriors London Ravens John Salmons Emeka Okafor
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Evet John Salmons u onermissin Emeka Okafor'a karsi , simdi iyi bir teklif olduguna inandirmaya calisacaksin sanirim bizi. Benim resmen azarlandigim teklifte Eddy Curry Keith Bogans a karsiydi.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 LoL neyi inandırmaya çalışıym Salmons şu anda Okafor'dan çok daha verimli bir oyuncu. Sen benim dediğim işlemi uyguluyosun acilen. üst barda "average stats" tıklıyosun sol mouse tuşu ile bir kere. sonra sağ tarafta rakamlar gözükmeye başlayacak. korkma. o-rank yazan kısma değil de hemen sağında bulunan rank kısmına bakıyorsun. sonra gidip bir kahve yap kendine sakinleş biraz.
khala Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 salmons-okafor takası veto olurdu zaten saçma sapan teklifler yapmayın 1 hafta sonra salmons bench e geri dönücek
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 evet ben de bu şekilde salmonsu kakalamaya kasıyorum. sen mi veto ediyosun anam takasları? oyuncunun 3 yıl sonraki performansına bakıyoruz o zaman peki. wizards guardları trade edilmesin çünkü arenas dönücek. udrih trade edilemez bibby dönücek. oyuncunun sezonluk performasını mı düşünüyoruz trade yaparken artık. şu söylediğine kendin de inanıyosan lafım yok sana. bundan sonra her trade'e bi şekilde çamur atarım bunu da böyle bilin. eytere be.
khala Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 git yabancı forumlara sor okafor-salmons diye ne diyolar ondan sonra gel tartışalım
khala Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 fantasy otoritesi bir arkadaşa sordum veto dedi direk
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ok bundan sonra fantasy otoritelerine sorucam tekliflerimden önce. takım arkadaşlarının sakatlıktan dönmesine kaç hafta kala trade edebiliyoruz sınırı var mı?
Öne çıkan mesajlar