Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roleplaying FTW


Farinal

Öne çıkan mesajlar

Öbür konu oldukça gereksiz ve saçmasapan bir tartışma yüzünden kilitlendiği için Rp serverında oynayan arkadaşlar kaynaşsın, oyunda bir araya gelebilsinler yada isteyenler RP serverlarında başlarına gelen güzel olayları anlatabilsinler diye bu başlığı açıyorum.

Rp karakteri olarak Sporeggar'dayım bende isim Farinal. Undead Mage.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam tekrar. Diğer topic'te link koymuştum, yine koyayım madem.

The Tower of Azshara

Link'ten guild lore'u hakkında bilgi edinebilirsiniz. Nasıl başvuru yapacagınız da orada gösterilmiş durumda.

Roleplaying'in çoğu Silvermoon'da dönüyordu, bizde böyle Silvermoon dışı, çeşit olsun, egzotik olsun diye farklı bir guild kurduk, çok tutuldu, gayet seviliyoruz vs vs. Kendimize özel eventlerimiz ve ünümüz var, sonuç olarak tek mageonly guild'ız. Zaten sadece undead ve blood elf guild. Lore dedigim gibi linkten edinilebilir.

Oyun içi bilgi için Phaelas yada Galith'e whisper atın. Lojistik destek içinde, patilere can kurban.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerekli ciddiyete, kendini adamaya ve disipline sahip olmadıkları için.

Ayrıca guild adı üstünde RP guild'ı. Herkes pvp tercih ediyor guild'ta. Zaten guilda başvuran adamın pve hayali falan yok. Tek kabul şartı actif olmak ve RP yapmak. Onun harici gchat te pvp muhabbeti ve geyik yani.

mümkün oldugunca politikalardan uzak duruyor guild, ama bazen müdahale etmeye zorlanıyoruz vs vs. Genelde Sporeggar RP'si Silvermoon entrikaları ve guild çekişmeleri zaten. Biz sadece sihre olan sadakatimizden dolayı farklı bir boyutta RP yapıyoruz diyebilirim. Ha eğer sihre bir kazancı varsa politikaya da mudahale ediyoruz. Gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vay bee..güzel bir oalymış gerçekten
gelipte oralarda sizin tekelinize baş kaldıran troll ve yeterince yoldan çıkmış olan undead magelerin oluşturduğu karşı bir guild kurmak,sizle çekişmek baay eğlenceli olurduda...wowda hiç böle geyiklerin döndüğünü görmüş değilim bu güne kadar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yok, tam tersine müttefikimiz olan ve GM'in kafaladıgı bir troll kabilesi var, Boglurker Tribe. Adamlar Dustwallow Marsh'ta yaşıyor, kendilerine has dilleri var(trollerin bile zor anladıgı), üye alımı için özel renk tonu istiyorlar vs vs. Evet, onlar da bizim gibi çok kalabalık değiller ama eglencenin dibine vuruyoruz. Kendilerin has berbat bir kokuları falan var, söyleyince teşekkür ediyorlar hep. <3
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi guild + community şart. Biri olmadan digeri olmuyor. Ha, benim için guild ön planda gelirken diğeri için kendi karakter yapısına göre community ön planda olabilir. Ben sırf üyeleri tavuk çıktıgı için Silvermoon Council'den ayrıldım mesela.

Wayfarer's Inn var Silvermoon'da, hanı işletiyorlar. Ya sayarsam uza konu, arasan var, ortamlara giriceksin zaten. kuulu oynarsan bayarsın eheh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan bir arkadaşla Argent Dawndayız orkuz ve hunterız. 10 oluınca çıktık yola babamızı bulmaya. En son Dun Morogh'da görülmüştü. Şu anda Arathideyiz ve zar zor ilerliyoruz. (Snow Leopard alcam da :P ) Yolda bir belf gördük ve uzun uzun ikna etmeye çalıştıysakda Silvermoon'da ki karısının bizden daha değerli olduğunu düşünüp yardım etmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine elfler ve horde hakkında hararetli bir tartışma yaşadık ve sonunda elfe küfürler ederek oradan ayrıldık. Bu kadar zevki hiç almamıştım bu oyundan :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Dun Morogh'da öğrendik ki babamız o savaştan kurtulmuş ama daha sonra goblinlerin esiri olarak Gadgetzana götürülmüş. Birkaç komutanla konuştuk ama ticari ilişkileri bozmamak için birşey yapamayız dediler. Bizde bu yüzden kendimiz işi halletmeye karar verdik. Tanaris'in çöllerine doğru babamızı zindandan kurtarmak için çok yakında yolculuğa çıkacağız. Yardım etmek isteyenlere kapımız açık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...