gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bunu anlamak cok kolay polis telsizlerinden çıkar o olay.. Böyle bir olayda tabiki polisin piskopatlığı var demektir ama ilk çıkan senaryoya göre polis %100 haklı yapması gerekeni yaptı haa alakasız attıysa zaten polis gorevi fln değil cinayettir elemanda polislikle alaksız şekilde cinayet ile suçlanır buna kimsenin itirazı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kolonya sürsem yüzüme ceza alıyorum a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 dayı bende birinci viteste 120 görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 telsizden nasıl çıkıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Cons said: dayı bende birinci viteste 120 görüyorum şanzumanı koyarsın bi gün kaldırım kenarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 147 promilin çok olup olmadığının hukucu arkadaslar ile alakası ne? öyle bir agresyon yok burda sadece alakayı çıkaramadım.. Ha vücuda etkisi işe sanırım doktorlar daha faydalı olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Kermit, bu sorunun cevabını verebilmek için bilirkişi raporunun beklenmesi taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 100-110 arası promil arası dolaşmak uzun vadede cild kanserini önlüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 2 ay sonra gelir o rapor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Polis telsizleri kaydediliyor yani dur ihtarına uymadı barikat kuruyoruz barikati geçti vs vs heralde haber vermişlerdir zaten vermediler durum biraz daha değişik bir boyuta taşınır tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Fistan said: Cons said: dayı bende birinci viteste 120 görüyorum şanzumanı koyarsın bi gün kaldırım kenarına koymam aga motorla görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ha o zaman başka.motor super spor ise deviri yüksek onların 12k devire çık bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 gellidus said: ama ilk çıkan senaryoya göre polis %100 haklı yapması gerekeni yaptı h dostum sen çok biliyorsun ben bilmiyorum aydınalt beni hangi kanunun hangi bendinnin kendisine verdiği yetkiyi kullandı burda polis peki ya türkyienin imzalamış olduğu uluslararası anlaşmaların bu konuda görüşü ne biliyorsun yani...anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kermit said: 2 ay sonra gelir o rapor Tanıdık var devlette. Hamili kart yakınımdır, sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 pardon ben kaçırdım hukuk mu okuyorsun dogmeat? hangi ünibversite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Fistan said: ha o zaman başka.motor super spor ise deviri yüksek onların 12k devire çık bişi olmaz. Bence çok boş konuşuyorsun. Burada suçlu motordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 gellidus said: Polis telsizleri kaydediliyor yani dur ihtarına uymadı barikat kuruyoruz barikati geçti vs vs heralde haber vermişlerdir zaten vermediler durum biraz daha değişik bir boyuta taşınır tabiki.. isterlerse evidence plant edilir, forge edilecek kasetler ise soz konusu bile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 evidence plant etmek fln iş bile dğeil yahu bu ülkede bakınız burda baya bir örneği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 147 promil çocugun değil arabadaki arkadaşınınki diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ben olsam ölmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Heralde ceza yasasına yıllarını vermiş bir arkadaş dogmeat yani öğrenci iken bu kadar iddialı ise vay halimize yeni nesil avukatlara.. Birkaç sayfa önce polisin silah kullanma yetkisi ile maddeler yazılmıştı onları kaynak aldım kendime.. Çok açık şekilde söylüyorum iddialıyım eğer olay ilk senaryo gibiyse.. Dur ihtarına uymadı.. polis barıkatını geçmeye çalıştı polislerin üzerine sürdü hiçbir bok olmaz zaten polisin üstüne sürdüyse kendini savunmaya bile sokarlar o durumu.. Haa senin yazdığın gibiyse olay tabiki bambaşka birşey piskopat bir katil var demektir olayda.. Aradaki farkı anlayalım anlatalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Sly-One said: 147 promil çocugun değil arabadaki arkadaşınınki diye biliyorum. yanında ve dar alanda yüksek promilli bi arkadaşın varsa aldıgı nefes ile ortamı promile boğar.tehlikeli.147 yüksek değil o kadar gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 alkol buhari da kafa yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 said: Heralde ceza yasasına yıllarını vermiş bir arkadaş dogmeat yani öğrenci iken bu kadar iddialı ise vay halimize yeni nesil avukatlara.. konu üzerinde,HİÇ bilgisi olmayan sen bile o kadar yorum yapabilirken,bırak bende yapayım,ayrıca,bu sırf bana kalsa,haytta gelip burda bu kadar savunamazdım bunu,ama önce gidip hocalarımada sordum.başka yerlerdende fikir aldım..ve o kanunu okudum bi daha okudum eski kanunuda okudum benim copy yaste ettiğim bir kanununda yorum yapan admadan daha fazla yorum yapmaya hakkım var :) ki şuda var..o kanuna dayanarak yaptım yorumumu diyorsunda..güzelim söle hangi bendine giriyor..i ye dedin alakası yok..hye dedin alakası yok...ara biraz daha...niye alakası yok dersen..dediiim gibi volfiye annatım nası alakası olmadını.. buyur git ara.ilk sayfalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ben hangi bendine girdiği hakkında bir yorum yapmadım.. Ama sende biliyorsundurki önceki davalar örnek teşkil eder önceki davalarda ne karar verildi hangi maddesine sokuldu onlar bilir ben hukukcu yada avukat değilim bence diyorum.. Ama iddia ediyorum olay ilk senaryodaki gibiyse o polise hiçbir şey olmayacak gencecik cocuk öldüğü ile kalıcak.. Ha başka bir durum varsa o zaman başka diyorum anlamak bu kadar zormu?? Haa illa yorum istiyorsan.. Bence A ya girer.. Barikat kurmussun bekliyorsun cip üstüne geliyor çekilmesen ezip gecicek.. B ye girer o adam teroristmi arabada bombamı var emniyetemi giricek okulamı giricek belli değil arabayı nasıl durdurucak izmirin her tarafına barikatmı kurucak.. D belki H ye giriyor polise vazifesini yaptırmıyor.. açıklamassın neden olmadığını bulamadım gerçi.. Evine hırsız girince kendini savunabiliyorsunda polis olunca üstüne cip sürene karşı kendini savunmuyormusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar