Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dur ihtarına uymadı öldürüldü

Apache

Öne çıkan mesajlar

viktor haklısın
gerçektende haklısın
boşu boşuna sinirleniyorum
üzülüyorum

dahada bu threadde ciddi yazı yazmayacağım
ya pcde warcraft yüklü,frozen thorenda,patchi 118 ama,no cd crackide yaptım,şimdi orcinal exe olmadıı içi 121 yapmak için baştan yüklemek zorunda kalcaydım patiden dota oynamak için

baştan yükliim
dota oynayayım
ne güzel olur.

çok bilmiyorum ama,2-3 kere net cafede oynadım o kadar
item mitem yardım eder isnanalr umarum hiç netten quide okuyasım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bigün canım sıkkın
içim daralmış
yolda yürüyorum
hatta o gün polislede bi işim olmuştu
arkadaşlarla kavga fln etmiştim
birinden şikayeçi olmak için karakola fln gitmeler
arkadaşların ya niye şikayetçi olyon bıraaah diye serzenişleri
kendimi eve attım
pdc de oyun oynucam
fallout fln onuyordum
sora bi baktım..warcraft 3 yüklemiş kardeşim
rengarenk pastel her taafı oyunun
ışıklar çıkıyor ordan burdan
çizgifilmimsi karakterler fln
vaayyy bee dedim
harbide oynanıy bu oyun
eline sağlık kardeşimin

ha şikayetçi olduum gn polis bana çok iyi davrandı
çay sölediler fln
polisi severim genelde
akif diye arkadaşımın babasıda komserdi
galatasaray maç kazansın,2 şarjor boşalırdı akşamları
adam pek bi fanatikti.
Sosyal ağlarda paylaş

Siz hernekadar pek farkında olmasanızda bu ülkedebazı işer yolunda gidiyor..

Size haksız muamelede bulunan bir memuru şikayet edince eğer haklıysanız ebesini haklıyorlar adamın..

Öyle fantazileride yok her maçtan sonra 2 sarjor sıkardı havaya fln polislere verilen mermi sayısı belli kontrolu yapılıyor..

Hayal dunyasından çıkın.. yada çıkmayın dotaya devam olumune dota..

Suanda rutin prosedür işliyor polis dışarı çıkıcak çünkü sucsuz..
Belki zavallı masum bir genc idi kendisi ama ehliyetsiz ve alkollu haliyle çevirmesi ile başladı suç işlemeye durmayarak polislerin ustune surerek barikatı aşarak devam etti..

Cahil polislere silah veren zihniyetten önce alkolden 2 yıl ehliyetine el konulmuş cocuguna cip veren babayı tartışalım..

Tekrar allah rahmet eylesin geride kalanlara başşağlığı..
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca komşuluk bağlarının kuvvetli olduğu küçük bir mahallede idi biiizimkisi
herkez herkezi tanırdı,severdi
mahallenin delikanlı abileri,namuslu ablaları,pırıl pırıl çocukları
korkulan kapıcı cocukları
havalı cool arabalı abilir
bitane metalci abi vardı vaaay be diye bakardık
millet birbirini sokağa çağırmak için msn telefon fln kullanmazdı
adamın camına taş atardık fln,çıkınca cama "İĞĞN LAĞ AŞŞAAA" diye höykürürdük
annesi babası fln cıkarsa ya kaçar saklanır yada kem küm olurduk ama çıkmazlardı genelde
hacı bakkalımız vardı bide kazıkçı garip amerikan oyuncakları getiren arslan bakkal
habire bardan kız kaldırma hikayelerini anlatan daima janti richard gere karizmalı berber abimiz vardı mahallede

yılmaz güney fanatiği daima ona benzemeye çalışan ,ve belkide bu yüzden daima yalnız kalan ve günün birinde intahar ederek mahalleye olağan dışı pek az oalylardan birini yaratan bir abi vardı adını hatırlamyıroum

dev gibi alman kurdu olan doktor amca vardı,habire "abi doktor amcanın köpee ölcekmiş bu yıl" derlerdi ama ölmezdi

doktor amca köpei her dışarı cıkardında biz mahallenin çocukları olarak çil yavrusu gibi kaçışırdık.

doktor amcanın bide karavanı vardı
asla oynamazdı yerinden
asla yıkanmazdı
ama doktor amcanın o karavanda ne maceralar geçirdiğini baya tartışırdık

mahallenin parkı vardı
parkın yanında halısaha
halı sahada oynamak öle herkeze nasip olmazdı
abiler izin vermeli önce
bikaç kere mahallenin harbi delikanlı abileri para toplayıp eskiyen sahayı yenilemişlerdi

çıkmaz sokak gibi bi yerdeydi mahalle..öle çok gelen diden olmazdı geçen olmazdı

bi ara mahalleye bi kreş açıldı
yakınına bir yere bi okul açıldı öğrenciler mahallenin parkına hücum etti

o öğrenciler mezun olduktan sora bile gelip o parkta takılmaya
geceleri esrar takılmaya ,mahallede o güne kadar hiç görülmemiş bi şekidl sevgilierini açıktan utanmadan ellemeye,(onceden abiler höyt derdi..olmaaaz..kimsede denemezdi zaten...aaaayıp) gazete kağıdına sarmadan hemide hava aydfınlıkken bira içmeye başladılar

mahalledeki evler o yılalrdır yol geçmemişlilk,bölgede az uz temiz mahalleleriden biri olması nedeniyle zamanla kira oalrak yükseldiler,mahallenin sosyo ekeonik statüsü değişti
onran sora yavşa yavaş değişti eskisi gibi pek değil
artık birbirini tanımayan insanalr var ordada
yine iyidir çzlerim arada sırada giderim

parktan geçerken geçen gün açıkta bira içen cocuklara "beyler burda bebeler oyu oynuyor bari gasteye sarın" demmek için zor tuttum gecen kendimi.demem ama..artık yabancıyım..tandıktan cok tanımædık yüz var mahallede

böyle bir ortamda kimse akifin babasınınm anyaklığına ses cıakrmazdı

zaten herkes aşırı normal hayatlarında taklırken
az bir macera görünce eğlenirdi
akifin babasının çılgınlığını benimser
"ayol bizim mahallede her tip insan var canım,olsun iyi böle" der kabullenirlerdi

sora mahalleye bi grup adma taşınmıştı
aynısını onalr her bjk macında yapınca
ve akif abiden gelen alışkanlıkla ocneleri pek ses cıkarılmayınca
soradan her maç sorası galiçya cephesini aratmayan silah seslerine ses cıkaramadılar
oda kabullenilmek zorunda kalındı
bol bol küfür edebildiler sadece
cunku kimse onceden cıkıp "an bole silah atılırmı yahu" demeyi düşünmemişti.nası olsa akifin babası yahu..mahalleden diyip geçmişlerdi

soradan öle bi çıkış yapmak..tutarsızlık olucaktı
toptan üzüldüler..yaa

ha bide...ya gel niye sallıyayım baya baya her maç sonrası 2 şarjor boşaltırdı adam
her dost meclisinde bunu gurur duyarakta analtırdı
hayret bişi yalancı oldum şimdide
git sor kendisine istiyosan adresini vereyim
Sosyal ağlarda paylaş

yorum yaparken bilgisizliğinizi kapatmaya çalışın bari açın internet bakın bi 2 dk ayırın polis sucmu işledi yok ateş etme yetkisi yok.. Yok daha fazla barikat yola demir çiviler döksün..

Beyler çıkın amerikan filmlerinden 17" monitorlerinizden biraz sokağa dönün bir bakın çevrenizde neler oluyor gazete okuyun biraz..

Bu ülkede ateş eden her polis suçlumu oluyor.. Bu kadarmı nefret ediyorsunuz otoriteden..

Okulda öğretmen sus dedimi susacaksın susmazsan sınıftan atılırsın.
Polis dur dedimi duracaksın yoksa cezasını cekersın haa cezası bumu olmalı asla tabiki..
otoriteye saygı duyman gerekir bu zorunluluktur sevmek zorunda değilsin saygı duymak zorundasın machievelli fln okuyun belki anlarsınız ne demek istediğimi..

Umarım polise hiç ceza gelmez.. O zaman dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalısan olucakmı görün bakalım.. Ve öyle salak saçma kaçarak beni ve cevremi tehlikeye atmayacaklar
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus +1

çok bilmiş havasında yok hayvan polis,yok polis müebbet hakediyo hesabı yorumlar yapmayın da mantıklı konuşun biraz.her ezilene acıya acıya kendiniz acınacak duruma düşmüssünüz.adam dur demiş durmamış barikat varmış yine durmamış daha napsın be?şarjör boşaltmamış yine iyi...
Sosyal ağlarda paylaş

diğer yandan bunun bir kaza olduğu çok belli yani siz diyorsanız..

komiser : sık kafasına
memur : peki efendim
deyip

giden arabaya arkada oturan bir kişi varken bok gibi tabancalar ile ensesinden tek atışta vuruyorsa o polisi götürsünler ıraka talabaniyi barzaniyi paketlesin getirsin bize tek başına..

En fazla kazayla ölüme sebebiyet verme yada benzeri birşey ile mahkemeye çıkar yoksa görevini kotuye kullanma fln değil avukat arkadaşlarımı aradım fikirlerini sordum 2 taneside aynı fikirde benimle
Sosyal ağlarda paylaş

çok bilmişler
belki bu işin okuluna gidiyordur
belki çok bilmişlker fikirlerini böyle savunamdan önce
bu konuda ihtisas yapmış hukuk profesorlerine
savcılara
hakimlere sormuştur
açıp,ilgili yönetmeliği okumuştur
o çok bilmişler belki,biliyordurda konuşuyordur
ve sizin bilmeden salladığınız herşeye yazık yazık diyerek gülüyorlardır
ben gülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Polis kurşununda yeni iddialar
26 Kasım 2007 Pazartesi 13:15
İzmir'de polisten kaçan sürücünün vurulmasıyla ilgili iddialar var.

İzmir'de ''dur'' ihtarına uymadığı için polis tarafından kovalanırken aracıyla kaza yapan ve kaldırıldığı hastanede başında kurşun yarası tespit edilen gençle ilgili olarak, müfettiş görevlendirildi.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, şunları söyledi:

''Arkadaşlar konuyu araştırıyorum. Acele karar vermeyin. Olayı tahkik
ettiriyorum. Müfettiş görevlendirdik. Gelişmeye göre kararımızı vereceğiz. Hatası olan birisi varsa cezasını görür. Polisimiz zor şartlarda, özveriyle görevini yapıyor ama polisimizin de hatası varsa bu tür konularda o da bunun cezasını görür.''

TEPE LAMBASI YANMIYORDU İDDİASI

Olay sırasında araçta bulunan Baran Tursun'un arkadaşı Emre Okçelik, ''Baran'ın yeni bir şirket kurmasını kutlamak için gezmeye çıktık. Uyarı lambası ya da megafonla bir ikaz olmadı. Yolumuz kesilmemişti. Yolumuza devam ederken tek bir mermi atıldı'' diye konuştu.

BARİKAT KURULMADI

Araçta bulunan Atilla Doğan da her şeyin çok kısa bir süre içinde olduğunu kaydederek, ''Barikat kurulsaydı dururduk. Bize ateş eden polisin ekip aracının tepe lambası bile yanmıyordu'' dedi.

yeminimi bozdum h,leyn
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...