Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Answer

Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

İnanılmaz bi grup da topik açmaya fırsatım olmamıştı.. kendileri kuzey irlandalı ve blues bazlı inanılmaz hard rock şarkıları yapıp resmen coşturuyorlar..

şans eseri geçen sene keşfetmiştim ve o günden beri gerek müziği gerek tarzları her şekil çok hoşuma giden bi gruptur kendileri... masstivale geleceklerinden haberim olmamıştı ve sebastian bach ı izledikten sonra direk eve gitmiştim.. televizyonda bir anda the answer ı görünce ŞOK olmuştum ve çok üzüldüm orada olamadıgıma...

70lerin müziğini yapıyor adamlar.. albümlerini dinlediğim zaman inanılmaz bir gazla gözlerimi kapatıp 68-78 arası yolculuk yapıyorum.. kendimden geçirtiyo herifler... napalım :D

rise adlı albümleri 2006da çıkmıştır.. ben daha türkiyede bulamadım ama alıcam ne olursa olsun orjinali... ayıp şimdi bu gruba çektik albümü netten ama...
Sosyal ağlarda paylaş

Geldim Zaugna geldim =)

The Answer'ı ilk defa Masstival'de izleyip gözlerime inanamamıştım o günden beri myspace'ten falan takip ediyorum. Gerçekten çok başarılılar hatta ilk duyduğumda yeni Zeppelin geliyor diye biranda olsa heyecanlanmıştım. Grup 4 kişi davulcu tipi dolayısıyla biraz garip olsada çalışındaki agresif ve umursamaz tavır itibari ile Bonzo'yu andırıyor, basçı bir john paul jones kadar yeteneklidir bilinmez ama yazdığı partisyonlar bir blues rock grubu için yeterli, Solist abimiz john lennon ile robert plant kırması bir tipe sahip ve ses olarak gerçekten gözlerimizi kapatıp masstival ortamından uzaklaşıp dinlediğimizde bizi 70lere götürebilicek biri, gitariste gelince çok sıkı jimmy page ve o dönemin blues akımını çalışmış bir genç olduğu çok açık, kullandığı gibson les paul ve fender telecaster ikilisi ile jimmy page'e bir gönderme yapmıyorda değil.
Grup başarılı bluesy riffleri ile Led Zeppelin'in çoğu rock grubunun başaramadığı groovy havasına yaklaşmayı az çok başarmış durumda. Koydukları enstürman ve vokal soloları ile müziğe beklenen saygıyı göz ardı etmeyen grup aynı zamanda bireysel yeteneklerin mutlaka sergilenmesi gerektiğini düşünen dönem anlayışı ile büyük bir uyum içinde.
Son olarak gerek müzikleri gerek sahne duruşları ve seyirci ileytişimleri ile bana hayatımda biran bile olsa kendimi Woodstock 69'da hissetmeme sebep oldukları için, ayrıca masstival'e gelen yüzlerce odun insana orda gerçek rock müziği dinlettikleri için önlerinde sevgi ve saygı ile eğiliyorum.

Dipnot: Albüm kayıtlarına kötü demiyorum kesinlikle ama canlı performansları gerçekten çok çok daha iyi, yani çok iyiler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca şuanda Led Zeppelin'in efsane gitaristi Jimmy Page'in favori grubularmış efenim buyrun;

http://www.myspace.com/theanswerrock

"Ladies & Gentlemen......We Are The Answer!"

Influences Free, Led Zeppelin, The Rolling Stones, Thin Lizzy, Deep Purple, AC/DC, Aerosmith, Black Sabbath, The Who, The Faces, Spirit, The Pretty Things, Montrose, Grandfunk Railroad, Van Halen, Motley Crue, Vain, The Black Crowes, Little Feat, The Allman Brothers, Bad Company, Blue Cheer, Mountain, Kiss, The Cult

Uzun zaman sonra ilk defa influence'ları böyle olan bir grup çıktı, zaten kötü olma ihtimalleri yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...