Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Kart illa birini desteklicek diye bisi yok, ikisini birden destekleyebilir. Crysis disinda bi oyun var mi su anda DX10 isteyen bilmiyorum. Ama giderek tum oyunlar konsollarda cikmaya basliyor. Cunku XBOX Live PS Home gibi seylerle rahat rahat korsan karsiti kontrol yapabilecekler, PC de imkansiza yakin bu rahat rahat crack yapilabildigi icin. Bence birakin PC de oyun oynamayi o yuzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Merakima yenik dusup wikilettim directx i http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/ ilginc ve guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 abi allah askina benim dediklerime bisi yazin bi sistem cikartin benim yazdiklarim dogrultusunda degistirmeyi dusunduklerinizden.Kafayi yemek uzeriyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 abi dx10 istiyorsan alabileceğin modeller kısıtlı. özellikle veriyoluna dikkat et 256mb der ama 128 hatta 64bit'tir. 256bit olmasına dikkat et ve 1280*1024 çözünürlük için benchmark bak bi kaç tane. hd38xx serisini de alan var mı bilmiyorum ama fiyatı daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 abi hd serisi kadikoy de baktim hic bir yerde yok 8800gt bile 1 yerde buldum sadece oda 400 kaat para zaten ne yapcagimi $a$irdim..Monitoru 17 ye du$ucem olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Monitörün boyutunu düşürmek hata olur bak söliim, şimdilik biraz daha sıradan bi ekran kartı alırsın, monitör büyük olur, zamanı geldiğinde baba bi kart alabilirsin. Ayrıca ekran kartı piyasası bu aralar herkesin de dediği gibi abuk durumda. Paranı havaya verme bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Valeron said: yani ben vista yuklemicem vista yuklemiceksem dx10 lu oyun oynayamicam o zaman dx10 lu ekran karti almama gerek kalmicak gibi bi$i mi cikio ortaya ne oluo ? AYRICA $OLE BI$I BULDUM BU her ikisinide mi destekler oluyo ? HIS VGA X1950PRO-Fan 256 MB 256Bit GDDR3 16X buyrun Vista yüklemezsen DirectX 10 desteğin olmayacak. Yani DirectX 10 kartına verdiğin extra para bir işine yaramayacak. Tabii ki DX 10 destekli kart alsanda tüm kartlar geri uyumlu olduğu için DirectX 9 çalıştırabileceksin rahatça. Daha önceki yazımda belirttiğim gibi DX 10 olmadan çalışmayacak oyun henüz yok ve uzun süre olmayacak. Sadece DX 10 modu yerine DX 9 ile çalışacağı için bir iki grafik farkı olacak o kadar. Ayrıca DX 9 ve XP ile daha hızlı çalışacak. Çünkü hem Vista, hem DX 10 zımbırtıları daha yavaş çalışıyor XP + DX 9'a göre. 1950 pro gayet iyi. XP kullancaksan gönül rahatlığı ile alabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Abi Palit 8800GT ye kaporami verdim bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar