Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bumudur ?

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Kart illa birini desteklicek diye bisi yok, ikisini birden destekleyebilir. Crysis disinda bi oyun var mi su anda DX10 isteyen bilmiyorum. Ama giderek tum oyunlar konsollarda cikmaya basliyor. Cunku XBOX Live PS Home gibi seylerle rahat rahat korsan karsiti kontrol yapabilecekler, PC de imkansiza yakin bu rahat rahat crack yapilabildigi icin. Bence birakin PC de oyun oynamayi o yuzden :D
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:
yani ben vista yuklemicem vista yuklemiceksem dx10 lu oyun oynayamicam o zaman dx10 lu ekran karti almama gerek kalmicak gibi bi$i mi cikio ortaya ne oluo ?

AYRICA $OLE BI$I BULDUM BU her ikisinide mi destekler oluyo ?
HIS VGA X1950PRO-Fan 256 MB 256Bit GDDR3 16X
buyrun

Vista yüklemezsen DirectX 10 desteğin olmayacak. Yani DirectX 10 kartına verdiğin extra para bir işine yaramayacak. Tabii ki DX 10 destekli kart alsanda tüm kartlar geri uyumlu olduğu için DirectX 9 çalıştırabileceksin rahatça.

Daha önceki yazımda belirttiğim gibi DX 10 olmadan çalışmayacak oyun henüz yok ve uzun süre olmayacak. Sadece DX 10 modu yerine DX 9 ile çalışacağı için bir iki grafik farkı olacak o kadar. Ayrıca DX 9 ve XP ile daha hızlı çalışacak. Çünkü hem Vista, hem DX 10 zımbırtıları daha yavaş çalışıyor XP + DX 9'a göre.

1950 pro gayet iyi. XP kullancaksan gönül rahatlığı ile alabilirsin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...