oreca Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Nerden bulursun böyle manyak manyak şeyleri.Kısa boylu olmak kötü bişey değildir herzaman.Evde gel şunu üst rafa koy yetişemiyorum gibi bi cümleyle karşılaşmazsın bi kere.Ve bir şehir efsanesine göre de boyu kısa olanın ... büyük olur derler.Buda bi bakış açısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 pahalı olmasının bir manası yok zaten sadece yükseltili bir ayakkabı tabanı. ayağınızın belirli bir gölgesine sürekli baskı uygulayarak arkadaşların eklemler arası kıkırdağı büyüteceğini düşündükleri hormonu salgılattırıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ghost_boo said: Yalı kazığı nolcak... kızım tamam 1.95 boyumla yalı kazığı olabilirim peki (bu sırada senin "kazı yalığı" gafın vardı bak o geldi aklıma çok güldümde geçti sonra..) sen b u durumda ne oluyorsun küf mantarı? Patates? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bunun ameliyatı var ama berbat birşey bacağa girmiş birsürü demir parçası ile dolaşmak gerekiyor uzun bir süre. Param olsa yaparım tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 abi boy 190cm hiç ihtiyacım yok galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 resimdeki elemanın elleri biraz fazla uzun değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bilkent'in muhteşem, üç beş koltuk daha atalım mantığıyla tasarlanmış, cüceler için otobüsüne bindiğim zaman ulan daha mı kısa olsaydım keşke diye düşünmeden edemiyorum, her yolculukta sekiz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 "enlarge your penis" mailleri gibi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bi bu eksikti zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 -Cleglaw- said: wildpervert said: ya bırak kelin ilacı olsa kafasına sürer çok saçma olmuş adam 2 metre bile olabilir yani.. ne alaka? üstelik hadi cüceydi kullandı uzadı belki adamda bundan bi tane mi var snaki sadece.. düşünüp yazın abi arada düşünmeden auto yazıyosunuz. çok saçmalamışsın, japonların icadı olduğu için espiri yaptım. (sense of humor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Vacuum pump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 wildpervert said: -Cleglaw- said: wildpervert said: ya bırak kelin ilacı olsa kafasına sürer çok saçma olmuş adam 2 metre bile olabilir yani.. ne alaka? üstelik hadi cüceydi kullandı uzadı belki adamda bundan bi tane mi var snaki sadece.. düşünüp yazın abi arada düşünmeden auto yazıyosunuz. çok saçmalamışsın, japonların icadı olduğu için espiri yaptım. (sense of humor) -Cleglaw-: ironi olarak güzel ama pekde kolay anlaşılabilir bir ironi değil bu. o cevabı ciddi ciddi verecek tonla adam vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bunu alan sunuda aldi enlarge your penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 zydar said: wildpervert said: -Cleglaw- said: wildpervert said: ya bırak kelin ilacı olsa kafasına sürer çok saçma olmuş adam 2 metre bile olabilir yani.. ne alaka? üstelik hadi cüceydi kullandı uzadı belki adamda bundan bi tane mi var snaki sadece.. düşünüp yazın abi arada düşünmeden auto yazıyosunuz. çok saçmalamışsın, japonların icadı olduğu için espiri yaptım. (sense of humor) -Cleglaw-: ironi olarak güzel ama pekde kolay anlaşılabilir bir ironi değil bu. o cevabı ciddi ciddi verecek tonla adam vardır... lan bunu ben yazmadım. kim girmiş benim accounta? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 macik bulıt ile normalde saatler alan yemekleri tam 2 dakikada pişirebilirsiniz!!!!11birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=4437710 alsammı dedim bi an çok ballandırıcı anlatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 resme göre kafada büyüyor sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 allaha çok şükür böyle şeylere ihtiyacım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 CaNNi said: Başka yerlerde kullanabiliyor muymuşuz? Kolda mesela ? kol falan hikaye simdi belli nerelerde kullanacagin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bencede para tuzagı bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar