Quibble Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Arattim bulamadim, kusura bakmayin acildiysa.(silin gitsin :P ) En Guzel : E92 M3 En Hizli : Bugatti Veyron En Yavas : secemedim :) En Gereksiz : Smart En Komik : bilemicem En Karizma : Rolls Royce Phantom En Konforlu : Maybach En Rahatsiz : Ferrari En Cirkin : Fiat Multipla falan filan eklicekleriniz varsa ekleyin :) en guzel derken bi bakima favoriniz istediniz paraniz olsa alirim dediniz.. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Quibble said: En Guzel : sl 65 amg,m6 En Hizli : ferrari En Yavas : micra En Gereksiz : i30 En Komik : twingo En Karizma : escalade En Konforlu : bentley En Rahatsiz : smart En Cirkin : pejo cc ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 en hızlı: Airbus A-370 en konforlu: skycar S-1 en rahat: Apache AO2045 modified by Çılgın Helkopter Modifiye merkezi uçan araba çıktı siz hala tekerlekle giden zavallı araçlar arasında seçim yapıyorsunuz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sakinleştim bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 En Guzel : Alfa Romeo Spider Veloce (91-94 4.seri) En Hizli : Caparo T1 (0-100 2.5 sn, 0-160 5 sn) En Yavas : Traktör En Gereksiz : Hummer H2/H3 (H1 de gereksiz ama askeri olarak kullanışlı bulmuşlar nedense) En Komik : Reliant Robin En Karizma : Maybach Exelero En Konforlu : Maybach 62 S Landaulet (arka kısmı tenteli açılıyor hava geliyor oradan mis) En Rahatsiz : Ariel Atom En Cirkin : Yeni Subaru Impreza (madara ettiniz be aracı) Çok seçenek var da. Bunları yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 En Guzel : Lamborghini LP 640 En Hizli : Bugatti Veyron En Yavas : Audi A3 1.6 Tiptronik (bağrıyo ama icraat yok) En Gereksiz : Audi TT 2.0TFSI (o paraya en gereksiz araba) En Komik : Mini Clubman En Karizma : Mercedes-Benz S 65 AMG En Konforlu : Range Rover En Rahatsiz : Mini Cooper S JCW GP En Cirkin : Honda HR-V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Reliant Robin hakkaten komikmis =) http://youtube.com/watch?v=xr8SvdSzs7c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 en güzel : 1955 Mercedes-Benz 300SL Gullwing Coupé.. hala üstüne yapamadılar her sene keşke teknolojik versiyonunu aynı kasayla sürseler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ahah reliant robin.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 En Guzel : aston martin db9 En Hizli : veyron En Yavas : fiat bis sdfs En Gereksiz : kendini jip sanan bilimum yerden yuksek ufak arac En Komik : yeni impreza En Karizma : RR phantom En Konforlu : Maybach En Rahatsiz : ----- En Cirkin : hyundai i30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 En Guzel : Dodge Viper Venom 800 En Hizli : Dodge Viper Venom 1000 En Yavas : Corsa B 1.0 En Gereksiz : Renault VelSatis En Komik : Trabant En Karizma : Rolls Royce Phantom En Konforlu : Maybach En Rahatsiz : Hyundai Starex En Cirkin : Chevrolet Spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 starex`in arka koltuklari kirip (eger varsa) yatak sekline getirince cok rahat oluyor ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar