A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Hmmm öncelikle geçmiş olsun diyim,anlaşılan sevinmişsin güzel bir olay.Bundan sonraki maceralarında başarılar diler,balık burcu kadınlarından da uzak durmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ginaly said: hah ozamn genelleme yapıcam abi, kızıl saçlı, renkli gözlü, eğer boyu da 1.60ın altındaysa (resimden anlaşılmıo); istisnasız bütün bu fenotipe uyan kızlar buluşma yeri ve saati söylemez, bişi sölediiğinde neden der, ve hepsi yengeçtir. bu konuda tez yazıyorum, uzman olucam. allah bizi böylelerinden korusun, amin hahahahahaha lol kızın gözler renkli değil yalan oldu senin genelleme amin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 A-R-E-S said: Hmmm öncelikle geçmiş olsun diyim,anlaşılan sevinmişsin güzel bir olay.Bundan sonraki maceralarında başarılar diler,balık burcu kadınlarından da uzak durmanı tavsiye ederim. burçlara göre durmayalım bütün kadınlardan uzak duralım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bütün kadınlardan uzak durup erkeklere mi yanaşacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bkz:ilişkisiz duramayan insan modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ivy said: bütün kadınlardan uzak durup erkeklere mi yanaşacaksınız? hayat neyin ne olcağını bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Archangel_ said: bkz:ilişkisiz duramayan insan modeli ahah budur (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Tabii ki genellem yapmam ama balık burcu kadınlarını tanıyan ya da duyanlar vardır,bir günü diğer günü tutmaz.saçma sebeplerle sizi yarı yolda bırakmaya çok meyillidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ivy said: bütün kadınlardan uzak durup erkeklere mi yanaşacaksınız? Duygusal anlamda uzak duracaz. Sadece parasıyla hizmet alacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 elesso said: r.i.p. acımasızca oldu dimi bu msj. Llama burdaki eleman sensen abi, açıkçası bende bir iltifatta bulunsan ''Neden'' derim. Altından pislik gelebilir. Espri, mespri falan filan... Ama tabii tipten yaptım yorumu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bence tipte sorun yok,gafil avlamış fotorafçı sadece (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 kız çekmiş fotoyu yanlız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Thaumiel said: Llama burdaki eleman sensen abi, açıkçası bende bir iltifatta bulunsan ''Neden'' derim. Altından pislik gelebilir. Espri, mespri falan filan... Ama tabii tipten yaptım yorumu :). evet... benim niye yav yakışıklı adamız yemek yerken serkan bak demesinler ala ala : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Theridone said: kız çekmiş fotoyu yanlız :D kız nası çeksin bunu, kolarınına baksana. bunu başka bi kız çekti ha onu anladı isen bilemicem : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Yakışıksızsın demedik yaf. Sadece tipte her an espri yapabilir şekli var. Böle bişiler var. Neyse anlatamıyom. Öyle bişiler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yok anladım ben seni yaa benim hiç bi fotom güzel değil yaa hep böyle : ) hatta burdan bi ark beni erneste benzetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 sıkma sen canını,tükür geçsin :p muhabbetin yeter hem senin,biri gider biri gelir boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Gözlerinde ne desem inanma kız ben seni kandırıyom bakışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 `Yakisikli degil ama sempatik.` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 komik bi smiley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar