Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Kolay olduğu doğruymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 abi koparki bunun sol aşası o kadar ince yerden birleşir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bana da mantıksız gelmişti orası zaten lan tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 DOTA +4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ya şimde çözdüm ora yarık degil üst seviyeye çıkıyo di mi dur bakacam bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Sly-one said: YANILMIŞIM ewt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bu mudur? edit: ahah yapmış adam zate :P de alt kısım bunda da doğru nolcak :D edit2: yok doğru deilmiş tamam (:P) edit3: işletmecinin 2 dkda yaptığı bu kadar olur asdasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bi dk ya. böyle olamaz mı bu peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 oha lan iyiki mimar olmamışım çok saçma sdfojsdfp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 THARKAS said: hic bi sey anlamadim acikcasi...demek bunlari gorebilmek icin harbi dogustan yetenek ilgi falan lazim. bos bos bakiyorum ole heh. son derece katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 olabilir o da bak, yuvarlak şeyler karşıdan bakınca gözükmüyor, ama genelde en basit cevabı vermek gerekir malum yuvarlakları kullanarak oraya istediğin şeyi yaparsın sert dönüş yapmadan kafana göre eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 doğuştan değil ama hoca gelse 1 hafta anlatsa bunları harbiden görmeye başlarsınız. lego oynamak da yardımcı olabilir. bunları 3 boyutlu görmeden yapmak da var, ezber şeklinde çizgileri birleştirerek de yapabiliyorsunuz genelde. @Mr.Hand File > Export > 2D Graphic > Save as Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ehuehu eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben de tasarım okuyorum güya. bişey anlamadım be. boşuna okuyorum ben fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ulan allahın cezası össye çalışsaydım keşke :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 iyiki kimyagerim bu nedir ya ¿ insan bir mütteh sonra kafayı yer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar