Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sonunda Bilgisayar oynayacak zamanım var, Ama oynayacak oyunum yok!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne oynayayım biraz tavsiye verin... Bu oyun KESİNLİKLE süper Al hemen Oyna bul biyerden falan diyebileceğiniz ne oyun var? yenice olursa iyi olur... (rakı değil)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
Pekin ördeği,
Tiftik Keçisi,
Dağ kaplanı,
hmm .. pardon soru neydi?[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
prince of persia - sands of time hiççç sıkılmadan oynarsin bitirirsin baya başarılı bi oyun yani[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
tamam tavsiyeler üzerinde bugün kotor u aldım yüklüyorum şu an bakalım ne olcak... Teşkür ederim... NFS undergroundu zaten bitirmiştim...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
daha çok third person, tomb raider gibi ama baya başarılı bi oyun kotordan sonra onu al karpuz[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
kotor oynuyorum fena gitmiyo ama durmadan tutorial o bıyıklıyı dövcem birazdan az kaldı :)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
karpuz , ses problemi yaşadın mı ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
Age of Wonders - Shadow Magic

Tabii Heroes of Might and Magic falan seviyorsan.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
sacred çıksa of off..
özellikle beklediğim bir oyun yok ama sacred çok güzel olcak..

bulmaca-strateji-adventure seviyorsan
neighbours from hell ve ghost master öneririm..

bir bölümü defalarca oynuyorsun..

mesela neighbours from hellin demosunda bir bölümde
tuvaleti tıkıyor, portreyi karalıyor sonra da posta kutusuna fare kapanı koyuyorsun...
adam gelip bunlara sinirlenirken
sen de mutfağa gidip mikro dalgaya yumurta, mum kutusuna dinamit, yere de sabun koyuyorsun..
adam da sinirden köpürüyor..

tabii bunu yapabilmek için epey kafa patlatman gerekebiliyor..

aynı şeyleri ghost masterda da yapıyorsun...
bir adamı korkutabilmek için türlü türlü planlar düşünüyorsun kafanda..

bol zaman gerekiyor yani..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
  • Yeni Oluştur...