Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Ya bu oyunu download edebileceğim bir yer yok mu? Sadece demosunu bulabildim o da multi demo idi :( Bu oyunu download edebileceğim yada İzmirde bulabileceğim yer bilen var mı?[signature][hline]Ben... Güneşin içindeki karanlıkta Geçmişin gerisinde Olan ama olduğu bilinmeyen yerde Ben Denanmor'dayım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 download edebileceğin bir sürü yer var... ama "şu adresdeki linke tıklıyorsun, getright ile download ediyor" devri artık geçti.. p2p programları kullanman gerekiyor.. ayrıntılı bilgi istersen "arama" düğmesinden "Bonecrusher" yazar adı ve "kazaa lite" "emule" veya "bittorent" konu adı girerek arama yap. orda p2p programları hakkında ayrıntılı şeyler var.. Dungeon Keeper 2 bir çok korsan cdcide olması lazım.. İzmir'de bir araştır, korsan cdcilere git sor.. zamanında orjinal almıştım ara sıra açıp oynarım güzel oyundur..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar