KahnX Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ya hic bi kaynak yok evde 1 saat sonra deneme sınavım var matematikten iyi bisey yapmak istiyorum. Biri ozetlese falan olmazmı acaba Karmaşık sayıları :P z yi mantığını falan biliyorum da kutupsal gösterimler offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 cis mis. kasman lazım. i nin kuvvetlerini ezberle kübüne kadar. gerisi çıkıo zaten. trigonometri bilmeden cis yapamayn dikkat et =) çarpanlara ayırmada da problemin yoksa rahat olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 karmaşık sayılardan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 abi özetlenmez sorcağın varsa sor cevaplıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 neydi o Z=a+bi miydi :) tüm sorular burdan cıkıodu.. yazıodun bunu sonra yerine koyuyodun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sayılardan nefret ediyorum matematiğin canı cehenneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 eet sorunuz varsa acımayalım! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 çalıştım diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar