Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 http://www.paticik.com/edebiyat/syf.php?id=7784[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Yaşasın edebiyat kitabı[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 aha ;) demek bir ben değilmişim koymayı düşünen ;] Ellerine Sağlık Deepcim... *!açar,bakar eski ecdad yazarlara*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 iyi oldu bak bu[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Gözlerim yaşardı valla. Bu günleri de gördüm ya ne desem bilemiyorum. Edebiyat blümünde geldi biri ve Fuzuli ekledi siteye. Edebiyat kitabından dahi olsa buralarda Osmanlı edebiyatı konusu açılır mıydı? *!Gözyaşlarını siler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Çok değerli bir şair bence =)[signature][hline][signature]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 gayet fuzuli bir insan.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Fuzulinin nickinin nerden geldiğini bi şiirinde okumuştumı .Tam çevirisini bilmiyorumda ,işte bu internet olayından pekte farkı yok aslında o dönemde şairlik moda buda şair yazıyo , yazıyo imzasını atamıyo çünkü bir nick diyelim bulamamış kendine. Oda şair olmak bişe deil herşeyi senden önce zaten yazmışlar hele maslaları çok eskiden kapmışlar ozaman bende fuzuli yim bu alemde diyip fuzuli yazıyo altlarına gibi bişeler di :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar