CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Evet dünden beri giremiyorum. Bu hatayı veriyor. Nedendir acep ? . said: ERROR The requested URL could not be retrieved While trying to retrieve the URL: http://www.youtube.com/watch? The following error was encountered: * Connection to 0.0.0.0 Failed The system returned: (111) Connection refused The remote host or network may be down. Please try the request again. Your cache administrator is root. Generated Fri, 23 Nov 2007 23:15:04 GMT by localhost.localdomain (squid/2.5.STABLE14) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 proxy var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Evet. Ancak proxysiz internete bağlanamıyorum. Üniversitenin proxyleri. 3 tane var 3ünü de denedim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Youtube kapamışlar sanki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Nasıl açarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Çok bilgim yok aslında, hatta kapadıklarından bile emin deilim ama başka proxy lazım veya internete direk çıkış lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Evet başka anonymous proxyle deneyince açtı. Fakat üni nin proxylerle açamıyorum. Nerden bulcam ben hızlı proxy =) Peki bu internet e proxysiz çıkmanın yolu yok mudur? Bazen proxy kullanmadan bağlanabiliyorum ama sıklıkla sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Internete direk çıkışın var mı? Modem veya Wireless gibi? Yoksa okulun bilgi işleminin izin vermesi lazım senin internete direk çıkışına gibi birşey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Malesef yok. Yani bizim youtube proxysiz gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 tunneling falan işine yarar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Tunneling dediğin treewalk falan mı oluyor? Onu denedim proxy ayarlarına localhost yazdığımdan yine giremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 dasaaa'nın yardımlarıyla hallettik. Sağolun elleriniz dert görmesin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bi site vardı direk linki yazıyoduk giriliyodu neydi o :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar