b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 arkadaşlar evet sponsora bi yazı yollıycaz dielim ki ne yazmalıyız[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yazı başvuru yazısı[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yazı yollamakla sponsor bulcan ? :))) sanal bişi için? sunum hazırlıcaksın oyunu tanıtıcı ekran görüntüleri içeren sonra ne var ne yoksa akıcı bir şekilde detayları ile açıklayan bir yazı hazırlayıp çıktı alıcaksın broşür gibi güzel bir kapak falan yanındada diskette ekran görüntüsü resimleri falan olsun adamlardan randevu alıcaksın böytle bir iş için görüşmek istiyoruz falan filan takım elbise giyiceksin ciddi görünceksin yaşın 18 den ufak olmicak heriflerde muhattap alıcak ciddi kişileri karşılarında görürler ise dinleyeckeler yoksa yok ilgilenmiyoruz diyecekler ama tanıdık vasıtası ile gidiyorsan cok fazla kasmana gerek yok ama genede bunlara uyarsan en azından kaale alınma ihtimalin artar :) kolay gele[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yaşın 18 den ufak olmicak uymuor ozaman bivripe eheh 4 sene beklemesi lazım sponsor icin :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 abim gider :)[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
taz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 hayır türküz (ahah bunun geyiği olmuştu daha önce) :D bivripcim bu sekilde burda sorman hata bence :)
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bivrip şöle bişey yaz Abi Şimcik şöle oluyor ŞimCik biz server Yaptık uo serveri Buna iyi bi makina ve iyi bir bağlantı lazım bunları siz karşilicaksiniz bizde oyun oynutucaz bütün dünyayi doldurdum server tamamıyla hazır bidecik sponsora ihtiyacımız var abi gulun kopegin olam sponsor ol bize abi allah askına abiii pls pls abiii abi sana kıyak gecerım oyunda edit yaparım daha neler neler de sen bak sponsor olmassa gel bunları başka birine deriz senle Tabi bu işin daşak tarafı :-P Ya gid yüz yüze konus adamla[signature][hline]....... ICQ=173110143
redhot Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 DynamicK sana kendi sponsorumla olan konuşmamı yazayım...(dediklerin ne kadr olmuş onu söle doğru yapmışmıyım) -naber kanka ? -(sponsor) iyiyim bab sen nasılsın -yaf ben uo sevrer ı açıcam bi makina yarlasana -(sponsor)oke nasıl bişi olsun kaç mb lazım -ya işte kafana göre takıl 15mb havuzda ne düşerse bişiler koklat -(sponsor) kaç kişi gircek -200 kişilik olsun ama o kadar player girmez sanmam -(sponsor) hım ölemi oke açarız bişiler -sağol baba salı günü geliyom -(sponsor)oke bekliyom sabahtan gel işte bu konuşmayı yaptım 10 15 dakka sürdü ve salı günü gidip açtık sponsorun ismi yada server ın ismi mühim değil. ama dediğin gibi bi konuşma olmadı.. :P oparatorlar kusura bakmayın geyik olsun die yazdım NOT:gerçeklik %100 sallamdeğil harbi böle oldu :D
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: redhot, 18 January 2004 17:03 tarihinde demiş ki: DynamicK sana kendi sponsorumla olan konuşmamı yazayım...(dediklerin ne kadr olmuş onu söle doğru yapmışmıyım) -naber kanka ? -(sponsor) iyiyim bab sen nasılsın -yaf ben uo sevrer ı açıcam bi makina yarlasana -(sponsor)oke nasıl bişi olsun kaç mb lazım -ya işte kafana göre takıl 15mb havuzda ne düşerse bişiler koklat -(sponsor) kaç kişi gircek -200 kişilik olsun ama o kadar player girmez sanmam -(sponsor) hım ölemi oke açarız bişiler -sağol baba salı günü geliyom -(sponsor)oke bekliyom sabahtan gel işte bu konuşmayı yaptım 10 15 dakka sürdü ve salı günü gidip açtık sponsorun ismi yada server ın ismi mühim değil. ama dediğin gibi bi konuşma olmadı.. :P oparatorlar kusura bakmayın geyik olsun die yazdım NOT:gerçeklik %100 sallamdeğil harbi böle oldu :D Dudahha :lol: Komik Ya. Bivrip Yaş Tutcak Konuşmaya dikkat[signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 redhot arkadaşın sponsor oluyorsa zaten takım elbise giyip sunum kasmana gerek yokki bunun mukayesesini yapar herkes demi ;) ha ayrıca sponsora ne yazılır diye topic arkadaşı olsa yazmasınada gerek yok bu soruya cevaben yazdıgım bir yazı idi[signature][hline]Grandmaster Hamburger
redhot Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yok yaf dyn gır gır olsun die yazdım bende sponsor çok ama server yok ! yapmaya çalışıyom ama anlamıymki scp lerden copy paste yapıp duruyom tam lamer işi olcak ondan korkuyom ama epey bişiler yapmaya çalıştım..işallah güzel olcak.yarım etmek isteyen arkadaşlar var sa beklerim yardımlarınızı.ben yardıma muhtaç bir adamım :P
Öne çıkan mesajlar