Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 robotech, 36 bölümden sonra coook abuklaşıyo zaten, şu galaxy comboys mu space sheriffs mi ne öle bi cizgi film vardı, mekanik atlarıyla 3 tane kovboy falan adalet madalet takılırlardı aha ona dönüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 saber rider and the star sheriffs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Robotech'e anime dediler diye de insanlara cahil diyebilenlerimiz varmış. Bravo diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ssj4songoku said: Robotech'e anime dediler diye de insanlara cahil diyebilenlerimiz varmış. Bravo diyorum! Japonca dublajı olmayan, uyarlandığı senaryo ile bir noktadan sonra tek bir yerde bile tutarlığı kalmayan (birkaç değil düzinelerce neden sayabilirim bunun için), orjinal ekipteki isimlerin %90ının isminin silinip (Bu silinen isimlere Shinji Aramaki gibi yaşayan efsaneler de içeren düzinelerce staff member da dahil) yerlerine Amerikalıların creditlere kendi isimlerini yazdığı bir seriden bahsediyoruz. Japon kültüründen çıkıp da Amerikan kültürüne kasmak için orjinalde olan çoğu sahnenin silindiği seriden bahsediyoruz. Uyarlama versiyonun ilk 36 bölümlük ilk serisinde doğan bir çocuğun 20-30 bölüm sonra büyüdüğünde saç renginin meğerse çok çok farklı olduğunu farkettiğimiz (!) güzel bir senaryosu olan bir seriden bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 amerikalilar az mal degil japonca isimleri ozenle amerikan isimlerle degistirip japonca yaizlari filan siliyorlardi o zaman nedir yani cocuklar japon kulturuyle tanismasin amerikalilar yapiyo bu cizgi filmleri sansin filan diye heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 tbh Rick Hunter > Hikaru Ichijyo İsimdeki karizmaya bak. Ver eline silahı sana B-type aksiyon filmi çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ahuahuauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kagami ile konata yi switchlersek mukemmel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 RANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ranka end or no end Gider o Studio Nue'yi başına yıkarım senin Kawamori http://img159.imageshack.us/img159/2605/1214899980930af5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Kaede said: RANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ranka end or no end Gider o Studio Nue'yi başına yıkarım senin Kawamori http://img159.imageshack.us/img159/2605/1214899980930af5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 http://img.photobucket.com/albums/v35/divi-dead/1214672755357.gif Duygular çok temiz, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Niyeti bozdum uleyyyynnnnnnnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Kaede said: RANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ranka end or no end Gider o Studio Nue'yi başına yıkarım senin Kawamori http://img159.imageshack.us/img159/2605/1214899980930af5.gif bu figürü ilk görünce hem hoşuma gitti (ilk kare: ^-^ )hem de bunun için içimde bir huzursuzluk (ikinci kare: ^-^' ) oluştu. pedobear'lık bulaşmasından mı yoksa show tv gündüz programlarında çıkan tipleri mi aklıma getirdiğinden ötürü, emin olamadım. :/ alto-künnn kumendır şepırd'ı örnek alsın: - can't i have you both? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Kaede said: RANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ranka end or no end Gider o Studio Nue'yi başına yıkarım senin Kawamori valla ranka end daha muhtemel bence, bu bölümden sonra zero paralelliğini sorgulamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mecha tasarımcılarına rep verdim: Kendi boyunda silahı olan Mech'lere oldum olası tav olmuşumdur. VF 27 oluyor bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 oha hayvan gibi iyi bölümdü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Yuh! Bölümün ilk yarısını izlerken hiç böyle biteceğini düşünmemiştim vallahi. Çok pis koydu ya. 1 hafta bekle işin yoksa şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 13: LHC GG lol LHC çalışmadan tam önce bu bölümün gelmesi hayra alamet değil diyorum. tırstım valla eheh bitiş süperdi özellikle. :) ahah bölüm numarası da 13, iyice tırstım şimdi iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 capon yapiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 anam öm atıcaktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Noooluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Sarhoş cüce detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Malachor V = Gallia 4 Mass Shadow Generator = Dimension Eater The Exile = Grace Macross frontier: The Sith Lords Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yok artik lebron james Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar