Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Valla yardım etmek isterdim altyazı konusunda ama 1 haftaya sınavlarım başlıyor ve 2 hafta final 2 hafta bütünleme toplam 5-6 hafta iptal olucam. Ancak yaza =( tahminim Alto'nun Valkyrie'sinin gitmesini bahane yapıp vuracaklar highschool hayatına ki şikayetçi değilim biraz da romantik komedi görelim. Bu sırada o yeni karakterin (LAN JESUS YAMATO SESLENDIRIYOR) Ranka'nın biyolojik abisi olduğuna bütün servetimi yatırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Çeviri aktivitesi yapılacaksa yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 eheh cüce'nin dediği gibi adam babayiğit moda geçti orada, yeterince uygundur. (:P) güzel bölümdü, herhalde mecha düşkünlüğüm olsa ben de çok bayılırdım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 o değilde OST DİYORUM LAN... OST... ADAMALR DUET BİLE YAPTI KAFAYI SIYIRACAM NERDE RANKANIN AİMO ŞARKISI. YA MANYAK MI LAN BU ADAMLAR. NE ZAMAN ÇIKACAK LAN BU ŞEY SİNİR OLDUM BÖLÜMÜ İZLEDİMDE MP3 PLAYERDA ADAM GİBİ ŞARKI YOK BUNLAR HALA OST'Yİ BEKLETİYORLAR. Of sinir bastı lan... topu topu açılış ve kapanış çıktı şimdiye demi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 confirmed spoilers istemeyen bakmasın, zorlama yok! 08 "High School Queen" "Haisukuuru Kuiin" - May 22, 2008 Ranka Mihoshi Academy'ye transfer oldu. Sheryl okula onun için gelir ve bu da okulda kargaşaya sebep olur :p 09 "Friendly Fire" "Furendorii Faia" - May 29, 2008 Sheryl' in şefi Grace O'Connor Mikhail'e "kız kardeş" hakkında bir görev verir. Alto'nun karıştığı bir friendly fire vakası büyük bela çıkartır. 10 "Legend of Zero" "Rezendo Obu Zero" - June 05, 2008 Ranka Lee, Shin Kudo (Macross Zero hero'su) hakkında bir film teklifi alır. Fakat filmde oynayacaklar arasında tanıdık bir isim de vardır: Sheryl Nome (hmm sanırım komplo teorim gerçeğe dönüşecek) Sheryl Nome'un Mao Nome üzerinden Macross Zero'la bağlantısı çıkacağını bekliyordum. Öyle olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 8. bölümün düzgün bir rawı çıksın, hemen çevirmeye oturcam. Subrip formatında çevirir sonra sana gönderirim Sturm. Ordan sonrasını sen halledersin sanırım. Zaten çok birşeyi kalmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Tamamdır, merakla bekliyorum. İstersen Türkçe altyazısı çıkmamış bölümler için bir çeviri aktivitesi de yapalım, satırları bölüşüp çevirir haftalık nete atarız. İngilizce scriptleri www.mymenclave.com adresinde yukarıdaki ASS SCRIPTS kısmından edinebilirsin. Uygunsan hemen yarın başlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ASS SCRIPTS'i bulamadım ama ASS SUBTITLES vardı. Orda da Macross'u bulamadım :( . Şu önümüzdeki bölümü bir çevirelim, eski bölümleri ondan sonra düşünürüz. Çünkü ben haftada 1 bölümden fazla vakit ayırabilir miyim emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 spoiler'a confirmed spoiler yazdığınız için teşekkür ediyorum teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 8'i izledim, bazı yerler çok komik olmuş ya. Oturdum çevirmeye ilk 10dk bitti. Akşam üstüne hazır olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 RAW: http://tracker.anirena.com/download.php?id=7203 Altyazı: http://rapidshare.com/files/117009487/frontier_8.srt Zero-Raws'ın 1280x720 raw'ının üzerinde yaptım altyazıyı. Henüz editlenmedi, o yüzden hatalar olabilir. Şimdiden ben koyuyum da isteyen Sturm'ün buradan alıp, hazırlayacağı editlenmiş versionu bekler, isteyen direk izler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 züper ellerine sağlık Bu sırada Lunaranime subları yetişti ana seriye... Çok severim Lunaranimeyi ondan takip edecem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Melodramik yarma senaryus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 olum akşam akşam bastırtma evini... kasıntı cüce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Nah basarsın balet kavak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 8. bölüm zavallı alto crossfire arasında kaldı ehuehueuh bide bizim jesus christ pilot nerden buldu kızı ya. neyse eylenceli bölümdü hele son sahnesi inanılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 eğlenceliydi hayli evet. :) pantsu! frikik bekledim ama olmadı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Blu-ray lerden beklentimiz büyük. Gief pantsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Valla lokalize türkçe altyazı ÇOK İYİ olmuş ellerine sağlık. Başka bir funsubdan indirip izlemem 8. bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 harbiden ellerine saglik off bolum superdi ozellikle sonunda nostalji oldu asdfasdf sahane olucak mechaya girmeyip sirf okul komedisi bile cekebilirler eller4indeki bu malzeme ile asfasdfsaadf bide o okula klanklein lazim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 renkli havuçlarınızı unutmayın yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ahaha cok geyik bölümdü eğlendim izlerken, kopuk adamlar cidden. teknik olarak gecen bölümün üstüne aha iyi kameralar sahneler olabilirdi ama yeterliydi tümüyle. baya bi güldüm izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Offf 9. bölüm harika olmuş ya. Hem action hem background var. Hemde biraz komedi. Çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Jesus Yamato v2.0 bu adam ya. BEAM SPAM BEAM SPAM BEAM SPAM wtf seiyuu su bile aynı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar