Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macross Frontier

Kaede

Öne çıkan mesajlar

Valla yardım etmek isterdim altyazı konusunda ama 1 haftaya sınavlarım başlıyor ve 2 hafta final 2 hafta bütünleme toplam 5-6 hafta iptal olucam. Ancak yaza =(

tahminim

Alto'nun Valkyrie'sinin gitmesini bahane yapıp vuracaklar highschool hayatına ki şikayetçi değilim biraz da romantik komedi görelim. Bu sırada o yeni karakterin (LAN JESUS YAMATO SESLENDIRIYOR) Ranka'nın biyolojik abisi olduğuna bütün servetimi yatırırım

Sosyal ağlarda paylaş

o değilde OST DİYORUM LAN... OST... ADAMALR DUET BİLE YAPTI KAFAYI SIYIRACAM NERDE RANKANIN AİMO ŞARKISI. YA MANYAK MI LAN BU ADAMLAR. NE ZAMAN ÇIKACAK LAN BU ŞEY SİNİR OLDUM BÖLÜMÜ İZLEDİMDE MP3 PLAYERDA ADAM GİBİ ŞARKI YOK BUNLAR HALA OST'Yİ BEKLETİYORLAR.

Of sinir bastı lan...
topu topu açılış ve kapanış çıktı şimdiye demi ya...
Sosyal ağlarda paylaş

confirmed spoilers

istemeyen bakmasın, zorlama yok!

08 "High School Queen"
"Haisukuuru Kuiin" - May 22, 2008
Ranka Mihoshi Academy'ye transfer oldu. Sheryl okula onun için gelir ve bu da okulda kargaşaya sebep olur :p

09 "Friendly Fire"
"Furendorii Faia" - May 29, 2008
Sheryl' in şefi Grace O'Connor Mikhail'e "kız kardeş" hakkında bir görev verir. Alto'nun karıştığı bir friendly fire vakası büyük bela çıkartır.

10 "Legend of Zero"
"Rezendo Obu Zero" - June 05, 2008
Ranka Lee, Shin Kudo (Macross Zero hero'su) hakkında bir film teklifi alır. Fakat filmde oynayacaklar arasında tanıdık bir isim de vardır: Sheryl Nome (hmm sanırım komplo teorim gerçeğe dönüşecek)

Sheryl Nome'un Mao Nome üzerinden Macross Zero'la bağlantısı çıkacağını bekliyordum. Öyle olacak gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

Tamamdır, merakla bekliyorum. İstersen Türkçe altyazısı çıkmamış bölümler için bir çeviri aktivitesi de yapalım, satırları bölüşüp çevirir haftalık nete atarız. İngilizce scriptleri www.mymenclave.com adresinde yukarıdaki ASS SCRIPTS kısmından edinebilirsin. Uygunsan hemen yarın başlayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

RAW: http://tracker.anirena.com/download.php?id=7203
Altyazı: http://rapidshare.com/files/117009487/frontier_8.srt

Zero-Raws'ın 1280x720 raw'ının üzerinde yaptım altyazıyı. Henüz editlenmedi, o yüzden hatalar olabilir. Şimdiden ben koyuyum da isteyen Sturm'ün buradan alıp, hazırlayacağı editlenmiş versionu bekler, isteyen direk izler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...