Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macross Frontier

Kaede

Öne çıkan mesajlar

Çok boş vaktim olursa bende RAW izliyorum. Zaten Japonyada yayınlanırken internet streamden saniye saniye resim ve yorumla 2chan da takipi yapılıyor. Bir kısmını izleyerek anlıyabiliyorsun geriye kalanını da zaten 4chan da millet çeviriyor spontene.

Gel görki 7. bölüm threadi G00 threadinden bile daha hizli doldu. Böyle bir bölümü de Istanbul da olduğum için kaçırıyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Japonca öğretmenliği mezunu olduğum için o konuda şanslıyım. Terimsel kelimeler olmadı sürece sorun çekmiyorum. 7. bölümden Spoiler yapacak olursak:

[spo]

*Bu bölüm ile yeni bir karakter daha soktular seriye, pek fazla gözükmedi fakat Alto'nun rakibi olacak gibi.

*Bindikleri dev gemi aslında gemi değilmiş! bildiğin dönüşüyor filan yani. İlginç birşey yapmışlar.

*Bütün bölüm Sheryl'in şarkı söylemesi ve Vajra'lar ile combatta geçiyor. Full Aksiyon yani.

*CGI'lar gerçekten çok güzel olmuş, ayrıca Vajra hakkında da bir kaç küçük bilgi çıkıyor.

*Tas kafa traşı olan elemandan "aman bana dikkat ne halt yiycem belli olmaz" sinyalleri alıyoruz. Bir de tek gözü robot gibi birşey olan yaşlı bir adam var. Bu ikisi ilerde bir halt yiycekler gibi geldi bana. [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh demek istiyorum 7. bölüm izlerken kendimi zor tuttum.

Dogfight
Macross Missile Massacre
Beam show
Capital ships
Hive içi kapışma
Artillery
Gaz
Müzik
Fanservice

Öyle muhteşem bir bölümdüki bunun üstüne Code Geass seviyesinde 15 bölüm highschool filler verseler izlerim. Kendimi Freespace + Freelancer arası bir oyun izlerken buldum. Yok böyle bir bölüm.
Sosyal ağlarda paylaş

bunedir böle!
NEDIR BÖLE
INANMADIM GÖZLERIME!

cok ciddiyim bu kalitede haftalık anime yapmak için daha 5-6 senemiz var diye düşünüyodum ben..
nasıl bi kalitedir nasıl bi aksiyondur muziktir nasıl bi sinamofrafidir bu böle...şunun storyboardlarını cizmem benım 2 ayımı alır....

bölüm öle bi bölümki neresinden tutup bişi söliycem bilemedim.. vazra mothership'inin cannon'ı yedikten sonra twirl oluşu patlamadna önce nasıl güzel nasıl can alıcı bi detaydır, nasılda güzel uygulanmış bi efekttir, o patlamak o timiingler nasıl can alıcıdır.

hayır konuya gelemiyorum bile missile massacare'ın dibine vurmuşlar, dog fightlar nedir öle o kamera hareketleri acılar nedir öle abovvv, o combattan konsere geçişler nasılda akıcı nasıl seamless öle.. konig monster'ın ışık ve ses efektleri.. macross quarter'ın transformtion'ını ve combatını sölemiycem bileki sölemiş oldum... düşünüyorum düşünüyorum baska ne olabilirdi ne eklenebilirdi diye bulamıyorum.

aha buldum keşke 5. bölümdeki trainingdeki engine flareları bu bölümdede görseydik.

Sosyal ağlarda paylaş

harbiden efsane olmus
yok boyle bir bolum

millet bunun 10 kat daha kalitesizini OVA diye yutturuyor adamlar televizyon icin ne yaptilar ya Oo

harbiden bu sene cikan en baba yapim bu oldu

tek bir noktayi elestiricem

koskoca macross quarter i NIYE ALLAHIN YUMUSAGI KULLANIYOR ULEN tamam flaming gay bir karakter yarattiniz anladik neden EN BABA MECHAYI BUNA VERIRISINIZ

ve birde sorum var

sherly in kupesini alabildimi lan alto cok cabuk gecti o sahne
bide altonun valkriye gitti yeni aletmi vericekelr buna yoksa?

Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Almıştır ya, yoksa çok boşu boşuna yalan olmuş olur küpe[/spo]

Bu arada teklifim hala geçerli. Eğer ki birisi timing/editing'leri yapcaksa ben Cuma akşamına kadar direk Japonca'dan-Türkçe'ye çeviririm. Ama Macross'dan anlayan biri olursa iyi olur, çünkü ben Fold filan gibi Macross'a özgü şeyler hakkında pek bilgili değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...