ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Evet, adam gibi bir grup seriyi alsada hızlı sub çıkarsa iyi olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Çok boş vaktim olursa bende RAW izliyorum. Zaten Japonyada yayınlanırken internet streamden saniye saniye resim ve yorumla 2chan da takipi yapılıyor. Bir kısmını izleyerek anlıyabiliyorsun geriye kalanını da zaten 4chan da millet çeviriyor spontene. Gel görki 7. bölüm threadi G00 threadinden bile daha hizli doldu. Böyle bir bölümü de Istanbul da olduğum için kaçırıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 pazari bekliyim geass la beraber cikiyo genelde pespese izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ben Japonca öğretmenliği mezunu olduğum için o konuda şanslıyım. Terimsel kelimeler olmadı sürece sorun çekmiyorum. 7. bölümden Spoiler yapacak olursak: [spo] *Bu bölüm ile yeni bir karakter daha soktular seriye, pek fazla gözükmedi fakat Alto'nun rakibi olacak gibi. *Bindikleri dev gemi aslında gemi değilmiş! bildiğin dönüşüyor filan yani. İlginç birşey yapmışlar. *Bütün bölüm Sheryl'in şarkı söylemesi ve Vajra'lar ile combatta geçiyor. Full Aksiyon yani. *CGI'lar gerçekten çok güzel olmuş, ayrıca Vajra hakkında da bir kaç küçük bilgi çıkıyor. *Tas kafa traşı olan elemandan "aman bana dikkat ne halt yiycem belli olmaz" sinyalleri alıyoruz. Bir de tek gözü robot gibi birşey olan yaşlı bir adam var. Bu ikisi ilerde bir halt yiycekler gibi geldi bana. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'( pazara akdar o kutuyla irade imtihanina soktun simdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Çıkmadı mı hala yaws? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Günlere dikkat etmeden Cücenin mesajların saatlerine baktım acaip mindfuck geçirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ahaha süper olmuş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Birileriniz timing, editing gibi şeyleri halletcekse ben aslında Türkçe sub yapabilirim. Çok uğraşamam ama ingilizce sublar çıkana kadar sizi hayli hayli idare eder gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 güzel gidiyor, mecha olayına özel düşkünlüğüm olmasa da takibe aldım hani. :) şeril & alto'nun 'kono hentai gaki' anları özellikle süper eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 gattai'i bekliyim diyodum oda hala cıkmadı pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Gattai 7 gg 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yuh demek istiyorum 7. bölüm izlerken kendimi zor tuttum. Dogfight Macross Missile Massacre Beam show Capital ships Hive içi kapışma Artillery Gaz Müzik Fanservice Öyle muhteşem bir bölümdüki bunun üstüne Code Geass seviyesinde 15 bölüm highschool filler verseler izlerim. Kendimi Freespace + Freelancer arası bir oyun izlerken buldum. Yok böyle bir bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yazmak istemezdim ama 25. bölümde sezon finali yapacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 En iyisi öyle olur zaten. Yazın başlıyor Blu-ray leri çıkmaya. Blu-ray ler çıkınca büyük ihtimal lisanslanır o zaman da ikinci sezon için para çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yeni MF albümündeki şarkıların bazıları sızdırılmış. Toparlayıp rapide attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bunedir böle! NEDIR BÖLE INANMADIM GÖZLERIME! cok ciddiyim bu kalitede haftalık anime yapmak için daha 5-6 senemiz var diye düşünüyodum ben.. nasıl bi kalitedir nasıl bi aksiyondur muziktir nasıl bi sinamofrafidir bu böle...şunun storyboardlarını cizmem benım 2 ayımı alır.... bölüm öle bi bölümki neresinden tutup bişi söliycem bilemedim.. vazra mothership'inin cannon'ı yedikten sonra twirl oluşu patlamadna önce nasıl güzel nasıl can alıcı bi detaydır, nasılda güzel uygulanmış bi efekttir, o patlamak o timiingler nasıl can alıcıdır. hayır konuya gelemiyorum bile missile massacare'ın dibine vurmuşlar, dog fightlar nedir öle o kamera hareketleri acılar nedir öle abovvv, o combattan konsere geçişler nasılda akıcı nasıl seamless öle.. konig monster'ın ışık ve ses efektleri.. macross quarter'ın transformtion'ını ve combatını sölemiycem bileki sölemiş oldum... düşünüyorum düşünüyorum baska ne olabilirdi ne eklenebilirdi diye bulamıyorum. aha buldum keşke 5. bölümdeki trainingdeki engine flareları bu bölümdede görseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 izlemek istiorum ben de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 önce sdf macross izliycen sus bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 harbiden efsane olmus yok boyle bir bolum millet bunun 10 kat daha kalitesizini OVA diye yutturuyor adamlar televizyon icin ne yaptilar ya Oo harbiden bu sene cikan en baba yapim bu oldu tek bir noktayi elestiricem koskoca macross quarter i NIYE ALLAHIN YUMUSAGI KULLANIYOR ULEN tamam flaming gay bir karakter yarattiniz anladik neden EN BABA MECHAYI BUNA VERIRISINIZ ve birde sorum var sherly in kupesini alabildimi lan alto cok cabuk gecti o sahne bide altonun valkriye gitti yeni aletmi vericekelr buna yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 gay meyde adam "mugen" moda gecti transformation sırasında bence uygundur. alto verdi küpeyi sherly good luck char diye geri verdiya hatta "ödünc veriyorum haaa geri getir" muhabbeti döndü klasik. ne bölümdü ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yok patliyan aletten alabildimi kupeyi onu gostermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 [spo]Almıştır ya, yoksa çok boşu boşuna yalan olmuş olur küpe[/spo] Bu arada teklifim hala geçerli. Eğer ki birisi timing/editing'leri yapcaksa ben Cuma akşamına kadar direk Japonca'dan-Türkçe'ye çeviririm. Ama Macross'dan anlayan biri olursa iyi olur, çünkü ben Fold filan gibi Macross'a özgü şeyler hakkında pek bilgili değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar