Kaede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 25 verilen bölüm sayısıydı da stüdyo 3 bölüm için daha yeşil ışık aldı. Yaparlarmı yapmazlarmı yaparlarsa nasıl yaparlar bilemiyorum ama. Malum macross konu bittikten sonra 10 bölüm epilogue yapmasıyla meşhurdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 luca-kün iyi ya, disney alı yanaklar da gitti biraz adama benzedi. ben hak veriyorum azuma-tachi'lerle dalaşmasına. yalnız şerilü'de amplifikatör küpeyle çoşan katlama dalga geyiği çıkınca içimden gülmediğimi söyleyemeyeceğim, haydan gelen huya gider hesabı biraz pembe dizi gibi oldu ama neyse artık. ai-kün palazlansın da ham yapsın kerrigan'ı diyorum ayrıca. şerilü & alto işi pişirirken zaten ışık yılı öteden içine oturma hissi geldi belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ben kesinlikle mutlu son görmüyorum. Olabilecek en "mutlu" son Kenshin x Kaoru sonu gibi olur Sheryl x Alto da. LET ME HELP YOU CARRY THAT BURDEN ÇATÇATÇAT SPACE AIDS LETS DIE TOGETHER Sheryl de o ses twisti için çok bile beklediler. Soyadı Nome ve daha yeni diyorlar senin sesinde de güç var diye lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bu haftaki bölümü izlemeyin arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Kaede said: 25 verilen bölüm sayısıydı da stüdyo 3 bölüm için daha yeşil ışık aldı. Yaparlarmı yapmazlarmı yaparlarsa nasıl yaparlar bilemiyorum ama. Malum macross konu bittikten sonra 10 bölüm epilogue yapmasıyla meşhurdur. http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=8586&page=25 somut kaynak verirsen sevinirim. ANN'de hala 25 gözüküyor. Bir de ayrıca "malum, Macross'un konu bittikten sonra 10 bölüm epilogue yapması" olarak neyi kastediyorsun anlayamadım da... Plus ve Zero'yu kastetmedin sanırım. Tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Spoiler resimleri gördüm gözlerim böyle açıldı 0_0 Kawamori çok fena trollüyor bizi ya dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 rankaya küfretmek serbest mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ranka'ya herşey serbest aga. Bir karşıma çıksa ne işkenceler yapacam ben ama çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ahahahahahahahahaha Ranka > all 25. bölüm previewindeki albümde sheryl resmi yanındaki R.I.P görmeyen varmı ? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 raw bile cıkmadı enrden izliyosun sen, spoilermı okuyosun napıyosun. bu arada noluyo demek sitiyorum, hatta sonunada küfür eklemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yok yaw 24 sonundaki 25 previewinden bahsediyorum >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bakmamışsım ben spoiler'a bide şeyin endingi aynen, sdf'nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 DYRL evet :> Hatta canım çekti DYRL izliyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 "bütün bunlar benim hatam, hadi yine farkında olmadan kötü adama yardım ederek telafi edeyim"I'm going to take a moment.. Say it with me: HADİ LEEEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ya aksiyon güzeldi. Çok tatlı sahneler vardı. Ama o 7. bölümdeki veya 14. bölümdeki tension yoktu. Love triangle da eehhhh neyse. Filmi gelicek öyle sonlandırıcaklar hikayeyi herhalde bölümün sonunda filminin geliceği açıklandı. Korkum Geasslayıp önce 2 ay bekletip gaza getirip filmini vericekler sonra da birşeyi bağlamadan "2. sezonda görüşürüz kıh kıh" diyecekler bizde çıldıracaz. Neyse düzgün bir RAW falan çıksında öyle izliyim birde. Stream yüzünden gözlerim sıvı sabun oldu aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 25. Bölüm Sheryl'i çok güzel çizmişler. Brera+Alto Uber olmuş. Aksiyon deli gibi. 7 ile 14. bölüm kadar iyi bence. Müzik desen, bütün OST'yi çalmışlar neredeyse asdasdsa. Sizi bilmem ama, 2008 yılının en iyi animesi bence Macross Frontier. Çizimler,OST,Seiyuu'lar, konu herşeyi ile çok güzel yapmışlar. Kesinlikle 2. bir sezon veya bir kaç tane movie/ova istiyoruz. Yoksa isyan çıkartırım valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ohş pis spoiler aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ulan tokyotoshoda gg bişeyler çıkarmış gibi gözüküyor ama.. fake herhalde bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 gg funsub ının çıkardığı baya güzel. 5.1 i falan destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ssj4songoku said: 25. Bölüm Sheryl'i çok güzel çizmişler. Brera+Alto Uber olmuş. Aksiyon deli gibi. 7 ile 14. bölüm kadar iyi bence. Müzik desen, bütün OST'yi çalmışlar neredeyse asdasdsa. Sizi bilmem ama, 2008 yılının en iyi animesi bence Macross Frontier. Çizimler,OST,Seiyuu'lar, konu herşeyi ile çok güzel yapmışlar. Kesinlikle 2. bir sezon veya bir kaç tane movie/ova istiyoruz. Yoksa isyan çıkartırım valla! imzami atarim buraya :D cok super olmus ya bir solukta izledim son 4 bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 abi ne bileyim macrossun mantığı hala saçma gelmekte ama... güzel sondu o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Son bölüm baştan sona fanserviceti yanlız. SDF, DYRL, Plus, Zero hepsine gönderme vardı. Özellikle Plus göndermesi süperdi. (Bilmeyenler için Alto'nun uzaktan kumanda ile valkyriesini getirdiği sahnedeki eliyle yaptığı uçak plusta isamu nun imza hareketi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 offf sonunda izledim adam gibi vakit bulup. mükemmeldiya offf olmuş işte. Valla olmuş. baya cok gonderme vardı, bu kadar sureye bu kadar cok detay nasıl sığdırmışlar dedim. Ghostlar da macross plustandı mesela Kaptan'ın macross attack diye bağırdığı anda calan muziğe dikkatinizi cekerim bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Devam hakkında bi haber birşey var mı? Boşluğa düştüm şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 valla bittiğinde üzülmedim ben cok iyi bitirdiler cunki, bence devamı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar