Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macross Frontier

Kaede

Öne çıkan mesajlar

luca-kün iyi ya, disney alı yanaklar da gitti biraz adama benzedi. ben hak veriyorum azuma-tachi'lerle dalaşmasına. yalnız şerilü'de amplifikatör küpeyle çoşan katlama dalga geyiği çıkınca içimden gülmediğimi söyleyemeyeceğim, haydan gelen huya gider hesabı biraz pembe dizi gibi oldu ama neyse artık.

ai-kün palazlansın da ham yapsın kerrigan'ı diyorum ayrıca. şerilü & alto işi pişirirken zaten ışık yılı öteden içine oturma hissi geldi belli ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kesinlikle mutlu son görmüyorum. Olabilecek en "mutlu" son Kenshin x Kaoru sonu gibi olur Sheryl x Alto da. LET ME HELP YOU CARRY THAT BURDEN ÇATÇATÇAT SPACE AIDS LETS DIE TOGETHER

Sheryl de o ses twisti için çok bile beklediler. Soyadı Nome ve daha yeni diyorlar senin sesinde de güç var diye lol.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Kaede said:
25 verilen bölüm sayısıydı da stüdyo 3 bölüm için daha yeşil ışık aldı. Yaparlarmı yapmazlarmı yaparlarsa nasıl yaparlar bilemiyorum ama. Malum macross konu bittikten sonra 10 bölüm epilogue yapmasıyla meşhurdur.

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=8586&page=25

somut kaynak verirsen sevinirim. ANN'de hala 25 gözüküyor.

Bir de ayrıca "malum, Macross'un konu bittikten sonra 10 bölüm epilogue yapması" olarak neyi kastediyorsun anlayamadım da... Plus ve Zero'yu kastetmedin sanırım.

Tekrar teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aksiyon güzeldi. Çok tatlı sahneler vardı. Ama o 7. bölümdeki veya 14. bölümdeki tension yoktu. Love triangle da eehhhh neyse. Filmi gelicek öyle sonlandırıcaklar hikayeyi herhalde bölümün sonunda filminin geliceği açıklandı. Korkum Geasslayıp önce 2 ay bekletip gaza getirip filmini vericekler sonra da birşeyi bağlamadan "2. sezonda görüşürüz kıh kıh" diyecekler bizde çıldıracaz.

Neyse düzgün bir RAW falan çıksında öyle izliyim birde. Stream yüzünden gözlerim sıvı sabun oldu aktı.
Sosyal ağlarda paylaş

25. Bölüm

Sheryl'i çok güzel çizmişler.
Brera+Alto Uber olmuş.
Aksiyon deli gibi. 7 ile 14. bölüm kadar iyi bence.
Müzik desen, bütün OST'yi çalmışlar neredeyse asdasdsa.

Sizi bilmem ama, 2008 yılının en iyi animesi bence Macross Frontier. Çizimler,OST,Seiyuu'lar, konu herşeyi ile çok güzel yapmışlar.

Kesinlikle 2. bir sezon veya bir kaç tane movie/ova istiyoruz. Yoksa isyan çıkartırım valla!
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:
25. Bölüm

Sheryl'i çok güzel çizmişler.
Brera+Alto Uber olmuş.
Aksiyon deli gibi. 7 ile 14. bölüm kadar iyi bence.
Müzik desen, bütün OST'yi çalmışlar neredeyse asdasdsa.

Sizi bilmem ama, 2008 yılının en iyi animesi bence Macross Frontier. Çizimler,OST,Seiyuu'lar, konu herşeyi ile çok güzel yapmışlar.

Kesinlikle 2. bir sezon veya bir kaç tane movie/ova istiyoruz. Yoksa isyan çıkartırım valla!

imzami atarim buraya :D

cok super olmus ya bir solukta izledim son 4 bolumu
Sosyal ağlarda paylaş

Son bölüm baştan sona fanserviceti yanlız. SDF, DYRL, Plus, Zero hepsine gönderme vardı. Özellikle Plus göndermesi süperdi. (Bilmeyenler için Alto'nun uzaktan kumanda ile valkyriesini getirdiği sahnedeki eliyle yaptığı uçak plusta isamu nun imza hareketi)
Sosyal ağlarda paylaş

offf sonunda izledim adam gibi vakit bulup.

mükemmeldiya offf olmuş işte. Valla olmuş.
baya cok gonderme vardı, bu kadar sureye bu kadar cok detay nasıl sığdırmışlar dedim.
Ghostlar da macross plustandı mesela
Kaptan'ın macross attack diye bağırdığı anda calan muziğe dikkatinizi cekerim bide
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...