Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macross Frontier

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"lulz wtf, kerrigan inc?" dedim bölüm biterken. şu geçmişi elele tutuşmalardan daha fazla dayanak içeriyordur umarım. son iki bölüm maalesef ilgimi azalttı.

ai-kun > bir filo dolusu insan o yüzden onu evine götürelim heh, safkan vajra filan değilse kurtarmaz hiçbir açıklama benim için doğrusu.
Mesaj tarihi:
Klan bence yanına bir kaç tane güvenilir zentradi taktıktan sonra Osman'lara katılcak.

Yalnız Michel öldüğünde ne kadar üzüldüysem, Luca öldüğünde de o kadar sevincem. Son birkaç bölümdür iyice kıl etti velet.
Mesaj tarihi:
michele laf yok (her animede böyle yanlış anlaşılmış karakteri savunmak zorunda mıyım... CGde suzaku, bunda micheal). Adam durum içinde yapması gerekeni yapıyor. Ona bakılırsa alto dallamasıda onla berbaer osmanlara karşı savaşıyordu. Altoya laf yok ama micheal var. Bide elemanın hiçbirşeyden haebri olmaması durumuda var. Daha durun yeni erkekliğe adımını attı hepsi olacak.
Mesaj tarihi:
abi şimdi şöleki

alto mal bı arkadaş, ne yapıyosa saflığından gerzekliğinden yapıyo, düşgüne kızılmaz.

ama mişerü zeki cocuk düşünüyo ediyo vardığı sonuc ortada. SAvunulucak bı tarafı yok arkafasiın
Mesaj tarihi:
abi düşünüyorda neyi düşünüyor. Dallama alexin ona söylediklerini düşünüyor. Adamın elindeki bilgi direk yamalanmış. michealde hakikaten doğru bir bilgi yok. Adam herşeyi sonradan öğrendi, ki arkadaşları için yaptıklarını saysak bitmez. lütfen. Lütfen. LÜTFEN LAN!

löl
Mesaj tarihi:

yalnız dikkatinizi alto'nun yeter artık şerülü diyip kafasını arkaya atıp sonra cöktüğü yere cekiyorum, bölümün ortasındaki hanı.

iyi animator'un değerini biliceksin arkadaş..

bu arada kac bölüm olucak bi haber varmı?
ben 25 diye biliyodum şaşırmış durumdayım şu anda cunki.
  • Yeni Oluştur...