Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 oooff of rankanın son karesinde pek bi güzel cizmişler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Queen of Blades end confirmed Starcraft 2 de kendi vajra factionıyla geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 "lulz wtf, kerrigan inc?" dedim bölüm biterken. şu geçmişi elele tutuşmalardan daha fazla dayanak içeriyordur umarım. son iki bölüm maalesef ilgimi azalttı. ai-kun > bir filo dolusu insan o yüzden onu evine götürelim heh, safkan vajra filan değilse kurtarmaz hiçbir açıklama benim için doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 OHA OHA OHA ÇÜŞ ÇÜŞ ÇÜŞ Yeter ulan cliffhanger manyağı olduk! bu kadar da olmaz ki kardeşim. Alto vs ...... 'de manyak olmuş. Sonda kendi göğüslerini sıkan hatun da epey taş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Viktor said: Sheryl grabbing on to her hopes and dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oley mi desem yuh mu desem bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Layn Sheryl bir hiç ya. Bu sefer ki tutan hatun var ya. İkisini birden avuçluyor böyle dasjkhdaskjhdkasj. Sheryl'inkinden daha da büyük ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dostum, hatun dedin robot cikti bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Abi at gözlüklerini atalım artık. Robot filan ne fark eder yaws. Baksana sen şundaki mallara >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 seni gibi mikrochipsevici seni... neyse über bölümdü. Adamalr yapıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 capon yapiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Çok pis bıraktılar yanlız. Galiba yıllar sonra Protoculture konusuna biraz açıklama gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 anaaaam, nası bölüm bu böle.. ayıp lan. edit: azmo pown'u verdi ama, klan napıcak acaba ona takıldı aklım benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Klan bence yanına bir kaç tane güvenilir zentradi taktıktan sonra Osman'lara katılcak. Yalnız Michel öldüğünde ne kadar üzüldüysem, Luca öldüğünde de o kadar sevincem. Son birkaç bölümdür iyice kıl etti velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 aynen... ama tayço sonunda karizmasının hakkını verdi, amcamın verdiği gazla ben burdan coştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 michele laf yok (her animede böyle yanlış anlaşılmış karakteri savunmak zorunda mıyım... CGde suzaku, bunda micheal). Adam durum içinde yapması gerekeni yapıyor. Ona bakılırsa alto dallamasıda onla berbaer osmanlara karşı savaşıyordu. Altoya laf yok ama micheal var. Bide elemanın hiçbirşeyden haebri olmaması durumuda var. Daha durun yeni erkekliğe adımını attı hepsi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi şimdi şöleki alto mal bı arkadaş, ne yapıyosa saflığından gerzekliğinden yapıyo, düşgüne kızılmaz. ama mişerü zeki cocuk düşünüyo ediyo vardığı sonuc ortada. SAvunulucak bı tarafı yok arkafasiın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi düşünüyorda neyi düşünüyor. Dallama alexin ona söylediklerini düşünüyor. Adamın elindeki bilgi direk yamalanmış. michealde hakikaten doğru bir bilgi yok. Adam herşeyi sonradan öğrendi, ki arkadaşları için yaptıklarını saysak bitmez. lütfen. Lütfen. LÜTFEN LAN! löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Michel'e kim laf atıyor uleeynnnn! Çıksın ortaya, dandik japon çayı içiririm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 müşelle luca karıştu dur sankın ben lucaya laf atıyorum oda lucayı savunuyo. mişel delikanlı bi arkadaşımızdı, mekanı kozmoz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Senarious Michel'e laf yok diyince ne biliyim, biri laf atıyor sandım. Sori8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ssj4songoku said: Senarious Michel'e laf yok diyince ne biliyim, biri laf atıyor sandım. Sori8-) luca ile harbi isimler karıştı ahuahuahu. lucayada laf yok huleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yalnız dikkatinizi alto'nun yeter artık şerülü diyip kafasını arkaya atıp sonra cöktüğü yere cekiyorum, bölümün ortasındaki hanı. iyi animator'un değerini biliceksin arkadaş.. bu arada kac bölüm olucak bi haber varmı? ben 25 diye biliyodum şaşırmış durumdayım şu anda cunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar