Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 dorama & fanservisu sebil, son kısım iyiydi de "i'm getting married after this adventure" tespiti ne kadar doğru tower of druaga'daki. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 [spo=20] Michel ya Michel ya! Michel ya! Çok fena cliffhanger bitirdiler. Ama sezonun en iyi bölümüydü şimdiye kadar. Offf bir de credits girdi, böyle ayrı bir damardan koydu. Bir an sezon arası gircek filan sandım. Klan ile Michel tek başına bütün bölümü kucakladılar ya. Zaten serideki favori erkek karakterimdi Michel, yazık oldu vallahi. İnşallah öldürmezler de bir türlü kurtulur. Ayrıca Klan gelecek bölümün özetinde çok pis bakıyordu. Bir yerleri fena dağıtcak. Karşısına çıkacaklara şimdiden "rest in peace" yani.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ÇAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT http://img258.imageshack.us/img258/4834/1219727634445hh9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Kaede said: ÇAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT http://img258.imageshack.us/img258/4834/1219727634445hh9.jpg yazılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ne yazılmıştı ? Ordaki küpeler retcon. Normal de yoklar yeni blu-ray de geldiler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 7 Ocak 2008 tarihinde demişim ki: " %100 ihtimalle Macross Zero'ya bağlayacaklardır olayı... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ha evet Sheryl Nome Mao Nome İlk bölümmüydü ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 dibine creditsi hod dieye koymayı hak ediyo yalnız anime. tek sorun şu deri üstündeki higlightları abarttılar, karakterler giderek latex'e dönmeye başladı. yalnız, aradığı kuvetti damalarında akan asil zenteradi kanında buluck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Tam da bölüm başında Brera uzaktna kumandalı oyuncak uzay gemisi ile oynuyordu. Hani pilot koltuğu falan boş. Bizimki de boşluğa fırladı. İnşallah gemiye alıp da kurtarmaz. Gerçe Kawamori öyle trollediki artık yapsa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Kurtarsın ya. Ben razıyım valla. Ozuma varken niye Michel'i öldürüyor ki bu aptal herif ahhhhh, çok kızdım valla. Gief michel back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Of 23-24-25 bölüm isimleri ve açıklanan official kısımlarını okudum. Abooowwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 oha süper bölümdü lan... lunar bölümün sonuna "See you Space Playboy" yazmış... 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ssj4songoku said: Kurtarsın ya. Ben razıyım valla. Ozuma varken niye Michel'i öldürüyor ki bu aptal herif ahhhhh, çok kızdım valla. Gief michel back. -rep Ozma var diye izliyorum diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Asıl sana -rep. Ozama, Michel'in tırnağı bile olamaz dsakhdksjahdsakjdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ikinize de - rep Sheryl FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Çıkın dışarı http://img517.imageshack.us/img517/232/1219699304382el8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 harbı ozuma ölücek diye beklerken ters köşeeye yattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ismi lazim olmiyan bir studyo gibi olen karakterleri resleyip resleyip onumuze sunmazlar isallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ep21: Bu kadar da olmaz ya, her episode cliffhanger bitirilir mi ya! Çıldırcam valla. Bu arada Ranka sana kafa atayım emi! Aptal kız, gıcık etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Oha Klan OHA KLAN OHA KLAN KLAN Nasıl diyorlardı Hell hath no fury like a woman scorned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 raw izlemeyin laaaannnnn merak ediyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ya tokyotoshoda #gg çıkarmış gibi gözüküyor 21 ama adamların ne sitede nede xdcc botlarında var. Kıllandım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 İndirme o torrenti. gg kendi trackerından verir o anirena dan. Virüs falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 neyse gerçeği çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Kaede said: Oha Klan OHA KLAN OHA KLAN KLAN Nasıl diyorlardı Hell hath no fury like a woman scorned +1 Ayrıyetten b u bölüm luca-kunun erkekliğe ilk adım attığı bölüm olarak ilan ediyorum. Adamın çizimleri bile değişti asdfsdaf ayrıyetten bölüm sonu ile ilgili Never come back ranka pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar