Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macross Frontier

Kaede

Öne çıkan mesajlar

Küçüklükten beri hastalık olayı sıkma gibi geliyor bana.

Brera - Grace ilişkisi, bağıra bağıra kan yoluyla demesi, yaratıklarda çıkıyor demesi ve Breranın direk kamera önünde ısırılması beni çok kıllandırıyor.

Derin düşünmeden direk kamera önünde olanlar daha yakın ihtimal gibin ama belli olmaz gerçi. Kawamori kaç kere fake attı Frontierda saysak bitmez :>
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bölümdü... OP1'i de ending yaptılar ya ölsemde gam yemem

19.bölüm

Neyse ranka herhalde sheryl tam gücünden düştüğü sahnede geldi. Klasik aman öyle değildi pozu. ALto'nun kaderi bence git gide sherylden uzaklaşıyor.

Luca akıllısı birşeyler anlamıştır umarım artıkta millet biraz ayaklanır. Suikast ise zaten iyi bir plandı.

Bu sırada bu dallamalr yeni silahla ne yapacaklar hakikaten merak etmeye başladım. Neyse seri güzel gidiyor sonada yaklaşıyor. Kastırsınlar bakalım.

Sosyal ağlarda paylaş

Yoooo, örneğin Shinsen'in rawları upscale bile olsa gayet kaliteli, hatta DVDRIP'ler ile karşılaştırılamaz. Artık DVD devri kapandı bir defa. HDTV ripleri bile daha iyi oluyor.

Ama BR kadar iyi değil tabiki. Yinede arşivlemek için gayet uygunlar. Sonuçta Anime'ler de renk paletleri ve ayrıntılar belli. Normal bir filmi 720p izlerken adamın sivilcelerini, tek-tük sakallarını seçebiliyorsun, fakat anime'lerde de o kadar detaya inmeni gerektiren pek fazla yapıt yok. Önemli olan Viktor'un da dediği gibi temiz olması. Eğer ki yüksek çözünürlük bir TV(HDTV) veya Monitor(22inch ve üstü)'de izlemiyceksen, pek fazla hissettirmiyor kendini.

Ama şöyle birşey var. 22 inch monitor'de bir HDTV rip'i izle, birde Blu-Ray izle kendini direk belli ediyor orası ayrı.

Sonuçta, isteyen istediği gibi arşivler fakat 1080p biraz abartı bence. En azından şimdilik bir gerek görmüyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 22" monitörden izliyorum 720p ile 1080p yi çok rahat ayırt ediyorum. Bariz fark oluyor yani ama gerçekten br rip olması lazım, kodlama özürü japonların tv-rip leri değil.

DVD rip zaten 848*480 mi ne en fazla öyle bir çözünürlükte oluyor doğal olarak 720p ile kaşılaştırılamıyor çözünürlük olarak ama bitrateine bakınca gene bariz üstünlük oluyor dvd lerde. Yani dvd daha "dolu" oluyor, izlerken daha az "atlamalı", özellikle aksiyonlar daha akıcı oluyor. TV deki daha atlamalı oluyor. Boşlukları göz kendisi dolduruyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...