Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Öyle olamaz. Macross klasiğidir. Biri ölücekse "in a blaze of glory" olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sheryl e uzanan eller kirilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 neden yahu, alto uzanıp sevivirsin bi guzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 şerilü shinanai YAVRUM ŞİNA ŞİNANAY'ı söyleyecekmiş. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Sam said: şerilü shinanai YAVRUM ŞİNA ŞİNANAY'ı söyleyecekmiş. (:P) o söylesin eşşek gibi anırıp bağırıp "Şinany Şinanay HOPA ŞİNANAY" demeyen rolo olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 rollo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Lollo, Lollo, Lollo, Lollo, Lollo işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Sheryl grabbing on to her hopes and dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bu arada sheryl alto ve ranka yi seslendirenelr yanyana resme bakiyorumda burdada harbiden ikisi arasinda kalmamak elde degilde ranka nin seiyuu bir adim onde :D ayrica suda cok iyiymis aslinda baya sheryl fanart hatat officalda bisiler buldumda buraya koymam dogru olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Tamda merak ediyordum şarkıları söyleyenler nasıl birileri diye. İyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ranka nin seslendirmede sarkialrda kendine ait ancak sheryl i seslendiren aya endo sarki soyliyemiyor sanirim :p sheryl in sarkilari soyliyen May'n >all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Nakajima rulaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben yine şuraya dikkat cekmek istiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Call up Monster Girl mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kaede savaş pilotu olsa kesin uçağına aynısından yaptırırdı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben altında cok derin bi anlam aramamıştım, sadece ilginc geldi biraz, bi o kadarda cesur geldi böle bişi yapmaları. bi yanadnda monster girl?! tabi, ama aletin adı konig monster değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bu arada [gg] 19 da trojan var, ki zaten exe falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 benim arabaya sheryl lisinden yaptirdim bunun dinciler sansur cekmis yumurta atmis filan sokturduk sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Sheryl olucak Infinity söyliycek, HUDda Ranka resmi olucak, gemi dışında Klan Klan resmi olucak, mission briefingini Cathy den alıcam Freespace 2 covert ops dan Hate the Betrayer bölümünü insane de tek jetonla geçerim yeminlen Cuce said: bi yanadnda monster girl?! tabi, ama aletin adı konig monster değilmi? Bende tam onu diycektim işte hani art niyet yoktur falan >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 pedofiliden tutup iceri atıverirler adamı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 zaten taş gibi hatun var ama frikikleri hep bu küçüğe verdiriyolar.içi çürümüş adamların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 SALUTE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Lion albüm full kaliteside iyi http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=28721 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Sonunda ya. Lanet olası TV Size'dan kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Korkunç gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar