Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macross Frontier

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yani daha iyi mi kötü mü olurdu bilemiyorumda gözünde canlandırınca insan merak ediyor.

Genede hatun gölgelendirme ile silüet olarak gözüktüğü için pek göze batmıyor. Reel hatun dansı üstüne ekranda geçen skeçler ve o ışık animasyonları biraz eski pop şarkı kliplerini anımsattı bana :>
Mesaj tarihi:
Animator ekipleri cok iyi, gercekten baya iyiler, timingleriyle hareketleriyle döktürüyolar,

mesela 6. bölümün ortalarında rankanın konser sırasın ayakta duruken telefondan kötü haber alıp biz "sönme" sahnesi vardırki aha demişimdir insan böle söner.

da işte arkada kıpraşan hanım kızımız aynı estetiği taşımıyor. elinizde işinin ustası insanlar varken onları sabana koşmak gerek birazda
Mesaj tarihi:
Bir de tabi bütçeyi düşünmek lazım. Yani CGI ve müziğe öyle bir para akıtıyorki adamlar aksiyonsuz bölümlerde main cast dahil herkes (alto bir nebze de altonun dışındakiler feci) deforme oluyor. Gene de ortalamayı yüksek tutmayı başardılar (bence).

Tahminen BluRayleri çıkınca o tür eksiklikleri giderirler.
Mesaj tarihi:
Dayanamayanlar için 17. bölüm ile gelen yeni OP

Edit: Pöf çalan şarkı Ranka'nın single'ındaki ilk şarkı Seikan Hikou, yeni bir şarkı yok >:

Animasyon tatlı da biraz yumuşak kaçmış gibi bu OP. Hele finale yaklaşırken daha farklı birşey bekliyordum.
Mesaj tarihi:
gto'da onizuka'nın sınava girdiği bölüm geldi aklıma heh

şarkıları iyi de açılış da kapanış da eskilerinden hayli kötü geldi bana görsel olarak.
  • Yeni Oluştur...