Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Macross 25. yıldönümü projesi dizi olarak geliyor. http://www.youtube.com/watch?v=GLZCmPNS2CY&feature=related İzledim ve böyle O_O oldum Konu gibin bişey : The story of Macross F takes place in 2070s (three decades after the last major sequels, Macross Plus and Macross 7) aboard the 11th Macross Frontier super-long-distance colonization fleet with 10 million citizens. Ranka Lee is heading to the concert of Macross Frontier's top Galaxy Network idol, Sheryl Nome, when she encounters a pilot trainee named Alto Saotome — and when a mysterious enemy attacks the fleet. The story will also feature Ranka's older brother, the veteran pilot Ozma Lee. Aşk üçgenini military high school tarzında yaparlarsa rüya animem olur Macross Frontier lol. 2008 de gelicek, henüz kesin tarih yok ama çok büyük bir gazla bekliyorum. Müzik Yoko Kanno diyorki obarey tey tey diyorum bende. Biraz staff bilgisi (ANN C/P) Chief Director: Shoji Kawamori Director: Yasuhito Kikuchi Series Composition: Hiroyuki Yoshino Music: Yoko Kanno Original creator: Shoji Kawamori Character Design: Risa Ebata, Yûichi Takahashi Mechanical design: Junya Ishigaki, Takeshi Takakura Mechanical Art: Hidetaka Tenjin Sound director: Masafumi Mima Story Composition: Shoji Kawamori Valkyrie Design: Shoji Kawamori Animation Production: Satelight Original Creator: Studio Nue Production: Big West Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Kaede kardeşim iyi hoş diyorsun da senaryoya bakarsan Macross 7 sequel'i olduğunu göreceksin. Macross 7 izledin mi ve bu facia konusunda fikrin var mı? (Macross 7 , Kidou Batouden G Gundam'dan sonra taşıdığı isme ve o ismi klasik hale getiren ilk seri izleyicilerine edilmiş en büyük küfürdür kişisel kanımca) Not : İlk açıklanan yönetmenin (Yasuhito Kikuchi) yönetmen olarak daha önce çok ahım şahım işleri yoktu. (Bölüm yönetmenliği vs falan var , tek başına yaptığı 1-2 şey var onlardan biri de zaten bir Hentai) Gelen tepkiler üzerine daha önce sadece tasarımda görev alacağı belirtilen Shoji Kawamori şef yönetmenliğe getirildi.Buna karşın Yasuhito Kikuchi yine de ekipte bulunacak. Umarım Proto Devil'lerin P'si , Song System'in S'si yoktur aksi takdirde ortaya ne çıkar düşünmek bile istemiyorum. (Macross 7 harici tüm Macross'lara saygım sonsuzdur yanlış anlaşılmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 İzledim, haberim de var :> Yorumumdan kasttettiğim macross sequel olarak değil, benim kişisel rüya animemde olmasını istediğim herşeyi barındırmasıydı. Yoksa sadece staffına bakarak bu kadar erken bi saatte animeyi eleştirmek biraz yanlış olur düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 İlk bölüm nete düştü ama seeder görünmüyordu az önce http://www.animesuki.com/group.php/788.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Uniye gitmeden utorrente koymuştum, inmiş, şimdi Orange Box yüklerken izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 İlk bölüm çizim şov gibiydi... konuda konusunda pek bir doyuruculuk vermedi geri kalanını bekleyeceğz. Çizimler gayet güzeldi bence ama hala 3d uçak falan tasarımları gözümü seyirttiriyor izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bende karakter çizimlerini zayıf, mecha çizimlerini iyi buldum. Sheryl şarkısı eşliğinde dogfight sahnesi feci imbaydı. İlerleyen sahnelerde Yoko Kanno orkestral müziği de çok iyiydi. Loli de feci şirin olmuş. Bakalım nolcek :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Böhüüü yeni farkettim ilk bölüm özel olarak yayınlanmış. Dizinin başlaması Mart-Nisan diyorlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 mecha güzelse içine tahta koysunlar farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Macross serileri görsellik ve müzik konusunda oldum olası başarılıdır. Macross F de bu anlamda kuralı bozmuyor. İlk bölüm olaylar bakımından Macross 7 faciasının ilk bölümüne benzesede de "kokpitte elde gitar, düşmanlarla savaşmak" (!) kısmını eklenmemiş olduğunu görmek güzel. Varla yok arası konunun ileride geliştirilme ihtimali için, karakterlerin pek de matah olmadıklarını, Macross Zero'daki animasyon detay seviyesi yada Macross Plus'daki kurgu kullanımına ulaşamıyor olmasını da görmezden gelip en azından bu aralar takibe değer serilerden biri olduğunu varsayabiliyoruz. izlenim: +Görsellik Macross Zero'da yapılanın ötesi olmasa da kurak geçen Mecha sezonundan sonra ilaç gibi. +Müzikler umut vaadediyor. -Karakterlerlere dair birşey belirtilmediği gibi konu da damdan düşer gibi verilmiş. En azından konunun gelişimi için birkaç bölüm ertelenebilirdi. -İlk bölümde konu anlatmak değil görsel şov yapılmış. İleriki bölümlere bakacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Valla Sheryl realist karakter olmuş, çok büyük artı bence :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Yazmayı unutmuşum Spoiler içerebilir %100 ihtimalle öyküyü Macross Zero'ya bağlayacaklardır diyorum 1- Sheryl Nom'un soyad benzerliği, zira Nom soyadlı kardeşlerden Mao hala hayattaydı (Ve Sara... neyse) 2- Yeni isimsiz yaratığımız Macross Zero'nun sonunda gökyüzüne uçan yaratığa feci benziyor. Sadece ondan biraz daha küçük. Screenshot bulursam koyarım. 3- Yaratıkların (?) içlerinde insan özü taşımaları yüzünden "evine" dönmeye çalışması fikri Soukyuu no Fafner ve Argento Soma'da kullanılmıştı. Burada da buna benzer birşey deneyeceklerdir zira salt kötü yaratıkları tepeleyen pilotlar fikri beyni yorar (?) bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 önceki macross'ları izlememiştim zira mecha olaylarına pek ilgim yoktur ama hoşuma gitti, özellikle de görsel olarak. çıktığı zaman izleyesim var, çizimleri bu kalitede tutsunlar yeter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 macross bi baskadır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Türe özel bir ilgisi olamayan birçok insanın bile Macross Zero'yu oldukça beğendiğine bizzat görmüşümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Macross sadece meka değil zaten. M^3 - Mecha Melodrama Music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 OP kim söylüyor tahmin edin ? Fuck yeah Maaya Sakamoto ED için beklemedeyiz :< kaynak : http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-02-29/maaya-sakamoto-to-sing-macross-frontier-opening-theme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 yanlız ,anladığım kadarıyla, hiç kaçış yok eninde sonunda sahnede şarkı söyleyen hatun eşliğinde savaş sahnesi seyretcez yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Kareografisi güzel olsun, elinde kırbaçlı ilk bölümdeki BSnM gibi olsun, şikayet etmem valla :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Aslında pek Macross Plus hissiyatı da beklemiyorum ama bakalım, neler göreceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 tanıtım bölümü ilk ropotech'in ilk bölümü gibi idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 lord_gorthaur said: tanıtım bölümü ilk *robotech'in ilk bölümü gibi idi Bana daha çok Macross 7'nin ilk bölümü gibi geldi * "Cho Jikuu Macross" 'u kastettin sanırım , çünkü "robotech" bir anime değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Episode 2 Preview http://uk.youtube.com/watch?v=bW05nHuCFEk Yok yok MF kesinlikle rüya animem olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 1. Bölümün tekrarı değiştirilmiş/eklenmiş/çıkarılmış sahneleri ile TVde gösterildi. http://a.scarywater.net/aia/%5BAiA%20I-Z%5D%20Macross%20Frontier%2001.mp4.torrent En sonunda haftaya yeni birşeyler görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 3D CGI'lar çok güzel olmuş, çizimler de gayet renkli ve detaylı. Fakat Ending'i daha iyi yapabilirleşmiş. Yinede ilk bölüme 10/8.5 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar