Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unutamadıgınız eski temp.leriniz

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

eski konuları acıp okuodm ordaki templeri gorunce bi nostaljik oldm.. eet bliorm herkesin yarasını desiorm su anda nie yapıorm bilmiorm ama konusalm o eski guzel gunlerden, soe ye kufretmeyi bırakalm biraz..

bya prof denemistim crafterlar haric bi de pistol fln denemedim cok ciuv ciuv geliodu bna =) ama en ozledigim en vazgecemedigim temp

tkm
master pikeman
master brawler
fencer def. artık ne alabiliosam..

of asırı egleniodm, fs xp kasmak icin gruba girdigimizde bazen bu temp ile tank niyetine kullanıolardı bni grpta medic varsa.. center of aura macrosu acılır, yemekler yenir lair a dalınır, 10 piket gelir bi spin attack cakılır of hepsi yerde =)
Sosyal ağlarda paylaş

Rangerlıkta güzeldi
evet evet bunu eklemeyi unutmuşum kiralarlardı beni ne pis trackerlık yapardım prone halinde eyri koklaya koklaya giderdim rp yapardım hava karardığı zaman otel gibin çadırımı açar milleti kollarımın altına alırdım playerlar uyumadan alnına bi öpücük kondururdum uyumalarını izlerdim
sdgdfmlgjfhknmgfkjlghknh
Sosyal ağlarda paylaş

Valla her yaptığım template ile çok zevk alarak oynadım , ama Commandoyu her zaman Master halinde tutup , yanına aldığım diğer professionlar aldığım keyif kadar keyif almadım hiçbir zaman. Aslında Jedi iken de aldım tabi ki , ama nerde Holocron zamanlarında Jedi olmak , nerde aptal revamplerden sonra olmak orası tartışılır tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
Rangerlıkta güzeldi
evet evet bunu eklemeyi unutmuşum kiralarlardı beni ne pis trackerlık yapardım prone halinde eyri koklaya koklaya giderdim rp yapardım hava karardığı zaman otel gibin çadırımı açar milleti kollarımın altına alırdım playerlar uyumadan alnına bi öpücük kondururdum uyumalarını izlerdim
sdgdfmlgjfhknmgfkjlghknh

Ya bi kere bir adamla birlikte birşeyler kesiyoruz Tatooine'de neyse işte ben çıkıcam falan dedim buda çıktı aynı anda çıktık biz oyundan sonra üç gün sonra mı ne tekrar girmiştim adam da aynı anda kurduğumuz kampın olduğu yerde online olmuştu. Böyle ilginç bir anım.
Sosyal ağlarda paylaş

m pikeman
master sword
bıraz fencer
m brawler az da medıc hele hele kı ns ler farmlanıp benım gıbı pıkeları alırsanız oh oh anchorheadın ortasında tek basına durur gelenı gecenı farmlardınız hey gıdı hey dıseaseler fırelar area max dps ler ah ahhhhhhh

jedı

tabıkı jedı guardıan en ıyısıydı ama ben bunun full tempını yakalayamadım pub9 geldıydı o yuzden kaldıgımız yereden devam ettık o donemın en ıyı temp ı master saber master enhancer heal 4040 (healı tama hatırlamıyom ama bole bısıydı ıste) sona cu geldı mertlık bozuldu oda yanlıs hatırlamıyosam eger m saber heal bıraz defender ve enhancer karısım gıbı bısıydı draın cok ıse yaradı defenderı emer keserdın hey gıdı hey. neyse koyayım sony e
byez
Sosyal ağlarda paylaş

ulen jedi olduğumda naboo daki bir shrine ın oradaydım gün doğusuna doğru birden swg nin müzigi çalmaya başladım size yemin ederim üniversitede istediğim yeri kazandığımda, ilk arabamı aldığımda, ilk kızı öptüğümde bile bu kadar heyecanlanıp mutlu olmamıştım cidden o kadar diyorum evde tepinip durdum jedi oldum jedi oldum diye, guild channel falan allak bullak oldu günlerce

bu soe varya bu soe artık denecek küfür de bırakmadı
Sosyal ağlarda paylaş

11k energy dmg
3.1 speed exceptional T21'im varken Rifleman Dancer süper eğlenceliydi :) Strafe yapıp katliam sonrası cesetler içinde dans ederdim..

En eğlendiğim ve uzun süre oynadığım, bırakmaya kıyamadığım soe elimden alınca oturup ağladığım;
Weaponsmith Master
Merchant
Dancer templatei her zaman gönlümde farklı bir yerde olacak.

Evet farkettiğiniz gibi oynak bir karakteirm vardı, yapacak bişey yok Twi'lek olmak böyle bişeydi işte, durmazdı lekkular yerinde..
Sosyal ağlarda paylaş

master swordsman
tkm 3xx4
pikeman x44x
fencer4xx4
master brawler
--
master def,
lighsaber x4x4
enchanter 4xx4
healer 4xxx
(bh ların korkulu rüyası )

aceh bozdurdu tempaltemi master lighsaber oldum saber throw 2 de knockdown nerflenmeseydi.

sonra gittikçe berbat olmaya başladı.

o zamnlar pvp ve pve yi birbirine karıştırıyordum. Master Enchanter oldum ve pve yapmaya çalılşıyordum :P
Sosyal ağlarda paylaş

mirally said:
11k energy dmg
3.1 speed exceptional T21'im varken Rifleman Dancer süper eğlenceliydi :) Strafe yapıp katliam sonrası cesetler içinde dans ederdim..

En eğlendiğim ve uzun süre oynadığım, bırakmaya kıyamadığım soe elimden alınca oturup ağladığım;
Weaponsmith Master
Merchant
Dancer templatei her zaman gönlümde farklı bir yerde olacak.

Evet farkettiğiniz gibi oynak bir karakteirm vardı, yapacak bişey yok Twi'lek olmak böyle bişeydi işte, durmazdı lekkular yerinde..

Ki o Lekkular Guildchat sohbetlerinde nerelere girdi , nerelerden çıktı , ne hallerde bulundu , kimler için ne sıfatlarla kullanıldı.. Unutulmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

Master CM
Master doc
Master medic
Master POlitician (ne alaka be ?)
birde arta kalan 1 2 kutu da pistola gidiyordu sanırım tam hatırlamıyorum

top secret craft iğnelerim , tentirdüyotlarım ve poisonlarımla savaş alanında bi oraya bi buraya koşar boktan giden combatı çevirmeye çalışır , ya beni almak amacıyla özel görevli bordo bereliler tarafından öldürülür veya ibnetor =) taktiklerimle BELA olurdum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...