Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okul, the filim sonrası

hella

Öne çıkan mesajlar

said:
Apache, 11 January 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
bide filmdeki hugo düşmanlığı nedir 'nereye cufcufluyoruz' diyen sevimli bi kahramana nedir bu küfür yani =)

abi bende bilmiyodum o küfür olayının aslını. ama çıkışta sordum, anlattı arkadaşlarım. bi çocuk hugo'yu çevirmeli telefondan arıyo ve oyuna başlıyolar ama çocuk oyniyamıyo tabii. tolga abi durumu çakıyo ve diyoki, canım oynamak için dijital telefon gerekli, çevirmeli telefondan oyniyamıyoruz. çocuk büyük bi gazla HUGONUN diye bağırıyo. daha sonra tolga abi e tabii hugoculara böle şeyler yakışmıyo gibisinden laflar ediyo ve çocuk, TOLGA ABİ SENİNDE diye bağırıyo.
sonra ben bu olayın anlatılmasının üstüne 10 dk kendimden geçiyorum. =)[signature][hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 11 January 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
bu arada firuze cok super bi film olcak :)
fragmanda bilem öldüm

ya o neydi öyle ya
topic açsam mı filmle ilgili

fragmanda öldüm önce ıyyk falan yaptık özcan deniz çıkınca başta. ama sora cem özer ve haluk bilginer yerlere yatırdı abi
ya evde yokssaan tıtııtıtmtıaatııtaa

-aa olur mu öyle şey çocuklar ben hep evdeyim.

eauhea bakalım film nası olacak fragmanı tekrar izlemeliyim müthiş bişiy :D[signature][hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 10 January 2004 02:28 tarihinde demiş ki:

Kim bilir belki bir gün kendi efsanelerimizi kendi felsefelerimizi dönüştürürüz filme ve bu filmler LoTR'lerle Matrix'lerle boy ölçüşür. Ama herşeyin başı böyle filmler...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..

Biz lotr ve Matrix ile boy ölçüşücek film yaptığımızda onlar Zöbatrix i yapmış olurlar burda hepsinden 10 kat iyi olur.[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe
Cray Totem
-------------------------------------------
voic3, 26 December 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
onur shard geri alıdnıysa biz hala küsüz? hadi kavga edelim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
CrayTotem, 12 January 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
Biz lotr ve Matrix ile boy ölçüşücek film yaptığımızda onlar Zöbatrix i yapmış olurlar burda hepsinden 10 kat iyi olur.

Realistlikten cok kotumserlik ve kendine biseyleri yakistiramama var gibi geldi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hella, 11 January 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
said:
Apache, 11 January 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
bide filmdeki hugo düşmanlığı nedir 'nereye cufcufluyoruz' diyen sevimli bi kahramana nedir bu küfür yani =)

abi bende bilmiyodum o küfür olayının aslını. ama çıkışta sordum, anlattı arkadaşlarım. bi çocuk hugo'yu çevirmeli telefondan arıyo ve oyuna başlıyolar ama çocuk oyniyamıyo tabii. tolga abi durumu çakıyo ve diyoki, canım oynamak için dijital telefon gerekli, çevirmeli telefondan oyniyamıyoruz. çocuk büyük bi gazla HUGONUN diye bağırıyo. daha sonra tolga abi e tabii hugoculara böle şeyler yakışmıyo gibisinden laflar ediyo ve çocuk, TOLGA ABİ SENİNDE diye bağırıyo.
sonra ben bu olayın anlatılmasının üstüne 10 dk kendimden geçiyorum. =)

Geçende mail ile bana gelmişti bu tip olaylar işte mehmet alinin canlı yayında mikrofonunun sesi kapandı diye düşünerek oğlunun ...... demesi gibi bi çok vardı bunları okuyup filme gidince hugoyu bilmem napıyımı gerçek anlamda bilen tek kişi bendim arkadaşlara anlattığımda hepsi bi kez daha koptu.
Ama film genelde vasattı tabi o hayalet yazısının oluşturulması bence mükemmeldi 2 döküman arasındaki farklardan oluşması çok iyiydi.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmet Ali olayını bende biliyorum o olaydan sonra 1 ay falan yayınlanmadı çarkıfelek.Arkadaşlarla beraber izliyorduk kadının biri çıktı "oğlumun çok ihtiyacı var oğlum şöyle oğlum böyle" arkadanda mali nin sesi geliyor."Oğlunun ....... koyim." Hemen bir reklam arası biz 2 saat iptal.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Sosyal ağlarda paylaş

bir türk filmi olarak vasatın bayağı üzerine çıktığını söylemek lazım

bir korku filmi olarak da pek bakamayacağımızı söyleyebiliriz ama yine de bir şekilde efekteleriyle şusuyla busuyla korku öğesini de kenarından kurtarmışlar

onun dışında kevin moore dan çok güzel şeyler bekliyordum
gerçekten de çok güzel şeyler verdi bana göre, filmin müzikleri ayrı bir hoştu

sonuç olarak bir türk filmi oalrak düşündüğümüzde (yukarıda yazdığım gibi) oldukça iyi bir film ama bütün film endüstrisine koyup karşılaştırma yaparsak(ki yapmamalıyız bana göre) pek de iyi şeyler söyleyemem

ama en azından seyredilesi hoş bir film ve bu yüzden de gidilmeli...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hella, 11 January 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
sonra ben bu olayın anlatılmasının üstüne 10 dk kendimden geçiyorum. =)

burda biraz yazış var. çocuk uzaktan (karstan) aradığı için tepkileri geç ulaşıyor ve oyun iki dakikada bitiyor. çocuk "hay g.tünü s.kim" gibi birşey söyleyince Tolga da "a ne ayıp, bak hugo sana çok kızdı diyor ve çocuk da cevap olarak "senin de .mına koyim, hugonun da .mına koyim" diyor. canlı olarak izlemiştim, kurstan bir arkadaşımın köyünden çıktı

çok küfürlü oldu kusura bakmayın..

ayrıca film çok başarılı bir yapıt bence. hiç çekinmeden yaptığımız en güzel film diyebilirim.. herkes gidip görmeli. özentilik konusunda ise "şu filme benziyor" demek çok yanlış olur çünkü bu threadde ismi geçen filmlerin çoğu daha önceki filmleri kopya eden filmler.

onun yerine "alternatif kamera tekniklerine yer verilmemiş" diyebiliriz.[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...