Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 kermit said: siz hepiniz bireysel oyun seviyosunuz ben kasayım abartayım mantığı. kasmış bi sven çok süper itemler imba derecede teketek de durduralamaz diyolar felan ama karşı taraf salak değilse biraz takım oyunu oynasa tek başına kasmış sven ne halt yiyebilirki ? +500 damage olsun istersen e o zaman magic damage amplifier powerup alana karşı da birşey yapar salak olmayan takım. yani herşeyin çaresi var diyorsanız, purge atmayı biliyorsanız o zaman yeni poweruplara daha açık olmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 refresh power up'u olursa eğer her bişeyi bi anda refreshlemesi lazım. hiç olmadı kalan ulti cd'si yarıya falan düşer. taktiksel olur aslında şişe ile falan güzel olur. renk katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 kermit said: siz hepiniz bireysel oyun seviyosunuz ben kasayım abartayım mantığı. kasmış bi sven çok süper itemler imba derecede teketek de durduralamaz diyolar felan ama karşı taraf salak değilse biraz takım oyunu oynasa tek başına kasmış sven ne halt yiyebilirki ? +500 damage olsun istersen 3k hp %70 reduction lı 1k critleye magic imm svene karşı napmayı düşünüyosun? Takımın çok iyiyse o duruma zaten gelemez, gelirse gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 çok iyi demiyorum ekmekcim salak olmasınlar diyorum 5vs1? orta seviye itemler olcak karşıda. çok oyun var çok oyun oynadık ne kadar imba itemler yapsanda karşı taraftada muhakkak kasan birisi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Abi niye 5v1 olsun? Sven in takımı aptal mı o kadar yani? Hadi çok KÖTÜler Mesela sven i ben oynuyorum, yanımda da josgelin,elaidi penth ve utterable var. Hepsi çok kötü ve kazanmamız bana bağlı. E bu adamlar HİÇBİRŞEY yapamıyorsa ben bunlara hex yaptırır alırım oyunu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ekmek göreve sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ekmek said: kermit said: siz hepiniz bireysel oyun seviyosunuz ben kasayım abartayım mantığı. kasmış bi sven çok süper itemler imba derecede teketek de durduralamaz diyolar felan ama karşı taraf salak değilse biraz takım oyunu oynasa tek başına kasmış sven ne halt yiyebilirki ? +500 damage olsun istersen 3k hp %70 reduction lı 1k critleye magic imm svene karşı napmayı düşünüyosun? Takımın çok iyiyse o duruma zaten gelemez, gelirse gg. stunlock kesilebilir. stunlock+life steal indirebilir.Faceless gibi..Tabi soyledigin gibi sven in kasilmasi icin karsi tarafin farmin kokune inmesi gerekiyor.Oyle bir takimdan da kesecek cikamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ekmek said: Abi niye 5v1 olsun? Sven in takımı aptal mı o kadar yani? Hadi çok KÖTÜler Mesela sven i ben oynuyorum, yanımda da josgelin,elaidi penth ve utterable var. Hepsi çok kötü ve kazanmamız bana bağlı. E bu adamlar HİÇBİRŞEY yapamıyorsa ben bunlara hex yaptırır alırım oyunu yani. sen 3k hp li bilmemneli sveni diyosun takım arkadaşından felan bahsetmiyosun ben bireysel oynayanlara lafımı söyledim her oyunda muhakkak bi tane çıkıyoda nc farmlar yada combata katılmaz çok iyi kasar oyunu tek bitircem edalarıyla dalar 5 kişinin arasına felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ne var ki bunda? Takımda bi tane carry olur farmlar sürekli lategame itemlarını çıkana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yalnız ettiniz lan konunun içine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ayrıca sven in ultiyle DD birleşmiyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Theridone said: Şimdi aklımda ne zamandır olan bi power up var. Refresher Özellikleri: 150 mana Yicek Ultiyi refreshlemiycek Arkadaşlarla filan tartıştık bide burda neler söylenecek onları merak ediyorum. soyle bir rune oyunun dengelerini alt ust eder.Olmamis bence. edit:item deil rune df. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ne item i ya prd.Sabahlamanin etkileri.rune olcak işte o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 WTF MODE KRAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Hos bottlela item seklinede sokabilirsin onu.Dahada tehkileli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ranged skadi orbmuş ekmek bizi kandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Degil lan allah allah. Skadi lifesteal yapıyorum ben morph a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 god mode olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Power up dediğin şöyle bir limited invulnerability olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 svenin yanına bi venge bi sk geçtinmi süpersonik oluyor adam power up olarak şey istiyorum ben karşıdan birinin kılığına girebilme falan haritadada elay görülücek şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ekmek said: Ayrıca sven in ultiyle DD birleşmiyor bildiğim kadarıyla. Doğru dedin dayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ekmek said: Ayrıca sven in ultiyle DD birleşmiyor bildiğim kadarıyla. dd varken ulti basinca olmuyor sanirim. yalniz ulti varken dd alinca hedehodoluyor.. ya da ben yanlis biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 buda benim önerilerim 2 tane. 1 - aldıgında power up ı +10 veya kaçsa işte armor vericek 1dk boyunca 2 - aldıgında 1 dk içince attıgın büyü mana yemicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bence öneri, powerup yaklaşımına ters. powerup'lar sadece bottle için yapılmamış ki, aldığınızda da size belirli bir süre avantaj sağlıyor. oysa bottle'a sahip olmayan birisi için genelde çok anlamsız bir rune olur refresh. rune bulmak her zaman için avantaj iken, bu durumda çoklukla anlamsız olur. eğer illa spell based rune olsun diyorsanız, spell etkilerini arttıran bir rune olabilir mesela. bu genellikle de int based herolara yarar ama agi ve str heroları da sezercik misali bir köşeye atılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar