Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 dizi cok iyi gidiyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Cuce said: dizi cok iyi gidiyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Yvonne yönetir. O kadar. Rush çalmaları efsane bir sürpriz oldu yalnız dizide. Hangi şarkısı o bilen biri aydınlatsın beni lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 tom sawyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Yılın dizisi öyle sürekli ara verip bizleri bıktırmadılar,cıvıtmadılar,konu güzel,kızlar güzel,olaylar güzel,chuckın ablası dha bi güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Bu hafta yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 2x06 - i was born ready ! + i was born premature :( hala super gidio dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 6.bölüm chuck casey e ne yamuldu öle be :D her bölüm süper gidiyo aman nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Şu bölümleri yazarken spoilerdan önce bi bölüm hakkındaki görüşlerimizi de yazsak ^_^ Ona göre izleme sırası yapıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 divxplanetten başka biyerde alt yazısı yok mu bunun ya? 3 günde çıkmaz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Chuckla Dexterin altyazısı eziyet yaa cıkana kadar insan izlemekten soguyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 öeh ya süperdi resmen... Casey olayı hakikaten manyaktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 LOL @ garson casey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 silverhoof said: Chuckla Dexterin altyazısı eziyet yaa cıkana kadar insan izlemekten soguyor çıktı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Güzeldi 2x06 Garson Casey hakikaten LOL sonra bir de Chuck'ın muhteşem antivirüsü ahahaha bir de Chuck patlıyor "hello it's 12.50" diye AHAHAHAHA ne kadar iyiydi o sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bir opusme sahnesi daha komik olamazdi, yerlere yattim o nasil bir azimdir. sadece 2 kere izledim gerci, daha fazlasina katlanamam. garson casey hakikaten muhtesemdi, masaustu temasi yaptim. bir de sarah chuck'a asik mi oldu bilmiyorum ama kiskanclik tavan yapacak, chuckin basina bisiler gelicek diye atiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 chuck'ın yeni bölümleri 2 haftada birmi yoksa haftada birmi geliyor beni aydınlatabilicek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 haftada bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 YALAN bu dizi cok zararli, dunya uzerindeki tum nerd ve geekler icin kotu haber... yvonne abla gibi afet insanlar 12.50 kazanan geeklere asik olmuyor YALAN DIYORUM YALAN. artik daha fazla gururumuzla oynamasinlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 2x07 bir insan evladı bu kadar da bahtsız olamaz yani.Yazık ya herif saykoya bağlıyacak yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 2x08 Öhem bence Jill abla aşkına ihanet edemeyecek 2x08 de, Chuck' a bildiğin tutulacak. Klasik amerikan dizisi geyiği işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sarah balli sut ise, Jill de borek. hastasiyim ikisinin de. Ayrica casey her hafta bomba bir hareketle karsimiza cikiyor, ona da ayri bi saygi duyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Dregoth said: 2x08 Öhem bence Jill abla aşkına ihanet edemeyecek 2x08 de, Chuck' a bildiğin tutulacak. Klasik amerikan dizisi geyiği işte. bence öyle olması pek mantıklı değil.sonuçta bir şekilde jill'in kötü çıkması lazım ki chuck tekrar saraya kanalize olsun.Açıkçası bu olayı beklemiyordum desem yalan olur.Eğer Jill'in aşık olması gibi bi durum olursa dizinin esas ikilisinin birleşmesi muallakta kalır gibime geliyor.Zaten Jill'in başından beri yaptığı belliydi.Şehir dışında allahın dağında kötü tarafın adamının bunları bulmasından belli herşeyin plan dahilinde olduğu.Önce chip'i hallettiler sıra innersect'e geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 2x07- You sure you are not just jealous Bartowski has found himself a new piece of asset ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar