screwy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 cok guzeldi. bitmeseydi keske uzadı bilmemne falan ama bitince bi bosluk olustu bende. =(( Bi de acık son hos degil yine cıkar tekrar baslıycak efsaneleri bi dahaki sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 indiriyorum simdi, gidip subwayimi de alip izliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bitti, güzel diziydi:( son öpüştükten sonra keşke Sarah hatırlasaydı, bu diziye bu mutlu son yakışırdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 cevap belki de öyle olduğunu ima etmeye çalışmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 eskileri hatırlatıp insanları duygulandırmaları illa yapacaklar. ama yani senelerdir izlediğin bir dizinin biteceğini anladığın an da içinde bir burukluk yaşanıyor. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 smash said: cevap belki de öyle olduğunu ima etmeye çalışmışlardır. sanmıyorum oturup kalıyorlar abi öyle degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Çocuk masalı gibi öpüşünce herşeyi hatırlamaması iyi olmuş.Bence daha çok yeni bir başlangıcı,beyaz bir sayfanın açıldığını ima etmişler.Güzel diziydi bitmesine üzüldüm ama güzel bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bitti lan.. pihiiii içim burkuldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 içim burkuldu ya. senelerdik takip ettiğim dizi bitince kötü oldum resmen. her sezonu muhteşem bi dizi değildi belki ama genel olarak çok eğlenceli bizi diziydi. finalide çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 zachary kadar sıcak biri diziler için görmedim adam skype da hayranları ıcın meeting yapıyor duygulu anlar bunlar yaaa skype meeting http://www.youtube.com/watch?v=Msxl661vaSA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kardeşim Yvonne Strahovski'yi darlıyor ama cevap yok. umut fakirin ekmeği =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Simdi izledim de finali tek bi yorum Niye bitti ya , resmen üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Dizi bitti mi, hayda :/ Bende başlayım kaldığım yerden az önce take me on'lu jeffster klibi izledim gaza geldim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ya abi uzun zamandır saklıyordum 8-10 bölümü. dayanamadım izledim bu gece. lan of ya bir daha karşılıksız aşk hissedemeyecekmişim gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar