0ne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Morgan'a gıcık oldum bu bölüm, intersect olunca böyle bi kendini beğenmişlik diğerlerinden büyük görme başladı ve boşboğaz herkese anlatıyo bi an önce ondan cıkartmaları lazım intersect olayını + Star Wars manyağı olan biri "who's Luke Skywalker" diyosa intersect beyne kısadevre yaptırmış olabilir. Ama hala Chuck - Sarah ve Soundtrackler olsa bi 10 sezon daha izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abi ikinci yorumu yapıpta ilk sözleri söylemen çok gereksiz olmuş. anlamışsın zaten adamın beynin kısa devre yaptığını herif yavaş yavaş bilincini kaybediyor kendi isteğiyle ukalalık yapmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ya dayanamicam hemen yeni bölüm çıksın çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 3. bölüm baya güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 çok kötüydü be... bugün hiçbişi yapmayıp tüm dizileri izledim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ben baya eğlendim ya, geçen sezonun sonlarında ve bu sezonun başında baymıştı baya, onlara göre güzel geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 colonel motherfucking casey bu bolum olmus, oncekiler baymisti. sw ve indiana jones asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ooof nolucak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Olmuş. Sonunda ya, güzel bir Chuck bölümü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Star wars muhabbeti ahaahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 aramı verdiler nooldu yine ya, vampire diaries bi yandan chuck bi yandan bu ne arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şükran günü vardı bu hafta. cuma-cmt dizileri yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 0ne said: aramı verdiler nooldu yine ya, vampire diaries bi yandan chuck bi yandan bu ne arkadaş o_o kötü diziler, kötü! bildiğin yayından kalksa üzülmeyeceğin şeyler onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yuuuuuuuuuuuh sonraki bölümün preview'unun sonu!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 oh yes, hemen indiriyorumss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ABEEEEEEEDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 gelecek bölüm traileri için abi yinemi dirilttiler şu herifi ya, konu bulamadıkça hortlatıyolar birilerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 kac sezondur zaten ya intersect gidip geliyo, ya da bi karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Neden oluyor ki bu olaylar diyip duruyordum. Cevap bulamayıp onu koymuşlardır. Plot filan kalmadı zaten, ortaya karışık gidiyorlar. İşin kötüsü 3 bölüm uzatılmış, ne güzel 4 bölüm kaldı diyordum, oldu 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 e iste, chucki bitirme olayini o elemana yikicaklar gibi simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 delay olduğundan respawnı epey sürmüş diyolağğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bu chuckın ablasına öl ya öl arkadaş..kolum bacağım neyim varsa feda olsun bu kıza ya VAY ARKADAŞ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Sakin ol sampiyon orda yvonne varken, ayiboluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bırak abi şimdi ya..tmm o da efsane ama iksinin de amacı farklı..Ablasıyla evlenecen ama sarahla bir ömür ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 abla baya iyi, ben de seraya tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar