CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 orion ezmode! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 spo artık ajan olacaksın derken bu chuck ın sonunda eğitim alacağını mı gösteriyor acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Supper bi dizi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bence o okul arkadaşı orion. ölmemiştirde. adam ölümsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 spy eğitimi alsın çak. uçan tekme atsın adam vursun az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Spoiler bence orion bir şekilde(?!) yırtmıştır ortamdan gibime geliyor.Ama planları Chuck'a verdiğine göre toptan ortadan kalkmışta olabilir.Sarah mevzusunda zaten beklenen oldu, Chuck sarah'ın emir kulu olduğunu ve kendinin aksine duygularıyla karar vermesinin mümkün olmadığını farketti.O yüzden en güzelini yapıp bireysel takılıyor gene. not:Chuck'ın ajan eğitimi alıp millete one shot atması dizinin bütün havasını kaçıracaktır bence.O yüzden pek mümkün değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Cuce said: orion on numara bı karaktermiş Yalan yahu, o kadar bilgisayar delisi karakter geek olur anca. Geek adam da öyle janjanlı takılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Belki Bilgisayar olan intersecti tamamlanması ve sonrasında chuckın öldürülmesi durumu kurtarılmış gibi duruyo ama çak bu planlardan haber alırsa kaçmayı deneyebilir belki fulkruma katılır hatta belki sarah da ona yardım edebilir. Sıkıcı bir haftadan sonra gerçekten eğlendiriyor insanı çok güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 supriz konuk abiiii Tricia Helfer var bu bölümde asdfasdgasdgasdf number six sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 dk. 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 off çok korkunç bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ABIIII KIM VAR BU BOLUMDE BILIN BAKALIM AHAHAHAHA Sok oldum lan bi an diziler karisti sandim. Acik yazmayin bu arada kim oldugunu sok olsun herkes hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yazildi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Abi boyle bolum bitirilmez ama allah kahretmesin bunlari ya Haftaya falan bolum yoksa kanser sebebi direk azmo: editledik olm iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 lol no 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 eeh ulan tam öpüşüyorlardı ya baba da tam zamanında açtı kapıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Penthesilea said: ABIIII KIM VAR BU BOLUMDE BILIN BAKALIM AHAHAHAHA Sok oldum lan bi an diziler karisti sandim. Acik yazmayin bu arada kim oldugunu sok olsun herkes hehe Çok kötü belaltı vuruyolar ama o konukla, özellikle partide falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 konuk gerçekten süpriz oldu ve bölüm muhteşemdi yine sonraki bölümün promosu daha da deli gözüküyor chuck saolsun ne ararsan var aksiyon komedi romantizm drama :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 buy more diye bir dizi denemişler tutmamış galiba bir kaç karakter tutuyor chuckla morgan anna casey falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 AHAHAHAH. dakka 10 dayım daha. yarıldım şunu koymak için geldim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 aaaand doctor :D harika gönderme yapmış chuck sağol koyduğun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 chuck vs dream job preview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Penthesilea said: Abi boyle bolum bitirilmez ama allah kahretmesin bunlari ya Haftaya falan bolum yoksa kanser sebebi direk azmo: editledik olm isteeditlediğin baya saçma olmuş, imdb de oyuncular kısmında yazan birini söylemenin spoilerı olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 daha ne olsun, en baba spoiler işte. diziyi izlemeden önce imdb ye mi bakiyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 BaaL said: daha ne olsun, en baba spoiler işte. diziyi izlemeden önce imdb ye mi bakiyosun ki.evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar