Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of ki ne of,

iki haftadir illet ettiler, resmen chuck yerine ben kiskanir oldum. Bolumun sonu gelmiyor boyle diken ustunde arkadas. Kiz degilmisin sen bi sirnas iki gulumse anasini satayim.

bu gidisle lester bile dunyaevine girecek bunlar platonik muhabbetlerde takiliyorlar.
Mesaj tarihi:
Ayrıca geekliği kalmadı abi, eskiden habire CoD oynayan, ne blim kankasıyla oyun muhabbeti yapan, abuk subuk şeylere takılan adamdı, artık geeklikten çıktı losera dönüştü. Tamam sakarlık falan iyi güzel de geeklik daha iyiydi be :D
Mesaj tarihi:
ya chuckin zaten su ana kadar 30 kere vurulmasi gerekiyordu da, iste nerd populasyonu umutlansin diye devam ediyorlar bu formata :P Bazi seyler batmaya basladi artik, mesela diger casuslarin cat cat vurulurken chuck'in sakarlik yapip yine sempatik takilmasi, 2 sene oldu artik casus olali, ogren bu isi artik hiyar :P

Diziyi zaten casey, ve buymoredaki tipler goturuyor, big mike falan cok iyi. Caseyin de son 2 bolumde chuck'la dalga gecmesi kizi kacirdin ahah diye super zevkliydi gayet.

Dizi eglendiriyor, izlemeye devam.
Mesaj tarihi:
Casey mükemmel adam zaten, Alec Baldwin zamanında Firefly'da da Jayne karakteriyle coşmuştu böyle.

Yanlız ben de biraz daha bişiler öğrensin artık derim. Tamam sakar loser adam da 2 senede öğrenir. Zaten biraz geeklik varsa içinde silah falan konusunda herşeyi biliodur intersect olmadan bilgisayar oyunları sayesinde :) Anlamadığım şu chuck'a neden temel eğitimleri vermiyorlar yahu. Yani ne bileyim ateş etmeyi öğretmek (silah tutuşu, nişan almak vs) çok zor bişi değil. O bakımdan haklıydı yani abimiz "for gods sake carry a gun" derken :)
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
lol spoiler o arkadaş :D

sonunda ama dedi en azından

bu dizide spoiler olmaz ya. big bang, himym fln tarzı dizilerde. bidahaki bölümü nasılsa bağlamıyor :P
Mesaj tarihi:
Yahu yapma Scrubs gayet başarılı :)

Garden State'i çok sevemedim ben, fazla nasıl desem, donuk geldi. Tam benzer olmasa da türdeş kategoride "Great Expectations"u tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Olayi o zaten hehe

Scrubs cok bayat geliyo abi bana, o tur komedilerden hoslanmiyorum ama genel olarak zaten.

benden de edit: onu izlemedim ama cok guzel film diyolar, en sonunda Life in Mono caldigini biliyorum bi tek, o bile yeter
Mesaj tarihi:
ruyamda sarah walker olmustum ingilizce konusuyodum bi de. fulcrum'dan bi adami tehdit edip bize bilgi sizdirmasini sagliyordum.
evet.
silah tasimayi seviyorum bi de.
Mesaj tarihi:
Peanut said:
ruyamda sarah walker olmustum ingilizce konusuyodum bi de. fulcrum'dan bi adami tehdit edip bize bilgi sizdirmasini sagliyordum.
evet.
silah tasimayi seviyorum bi de.

selam, rüyanda buluşalım.
Mesaj tarihi:

o görüntüleri gördükten sonra sarah a güveni kalmadı chuck ın haftaya kendi başına operasyona akacak sanırım

orion u göremesekte zorlu adammış sağ ele geçirtmedi kendini

ayrıca o laptop tan bende istiyorum bi tane

• Yeni Oluştur...