Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 of ki ne of, iki haftadir illet ettiler, resmen chuck yerine ben kiskanir oldum. Bolumun sonu gelmiyor boyle diken ustunde arkadas. Kiz degilmisin sen bi sirnas iki gulumse anasini satayim. bu gidisle lester bile dunyaevine girecek bunlar platonik muhabbetlerde takiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 chuckın durumu harbi geriyor ya üzülüyorum ama en azından bi gelişme oldu sana deli oluyorum hep oldum dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 lol spoiler o arkadaş :D sonunda ama dedi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ya bu chuck i cok loser yaptilar resmen illet oldum tamam sirin sevecen herif falanda cok loser oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ayrıca geekliği kalmadı abi, eskiden habire CoD oynayan, ne blim kankasıyla oyun muhabbeti yapan, abuk subuk şeylere takılan adamdı, artık geeklikten çıktı losera dönüştü. Tamam sakarlık falan iyi güzel de geeklik daha iyiydi be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ya chuckin zaten su ana kadar 30 kere vurulmasi gerekiyordu da, iste nerd populasyonu umutlansin diye devam ediyorlar bu formata :P Bazi seyler batmaya basladi artik, mesela diger casuslarin cat cat vurulurken chuck'in sakarlik yapip yine sempatik takilmasi, 2 sene oldu artik casus olali, ogren bu isi artik hiyar :P Diziyi zaten casey, ve buymoredaki tipler goturuyor, big mike falan cok iyi. Caseyin de son 2 bolumde chuck'la dalga gecmesi kizi kacirdin ahah diye super zevkliydi gayet. Dizi eglendiriyor, izlemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Casey mükemmel adam zaten, Alec Baldwin zamanında Firefly'da da Jayne karakteriyle coşmuştu böyle. Yanlız ben de biraz daha bişiler öğrensin artık derim. Tamam sakar loser adam da 2 senede öğrenir. Zaten biraz geeklik varsa içinde silah falan konusunda herşeyi biliodur intersect olmadan bilgisayar oyunları sayesinde :) Anlamadığım şu chuck'a neden temel eğitimleri vermiyorlar yahu. Yani ne bileyim ateş etmeyi öğretmek (silah tutuşu, nişan almak vs) çok zor bişi değil. O bakımdan haklıydı yani abimiz "for gods sake carry a gun" derken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 BiTcH_oFBaT said: lol spoiler o arkadaş :D sonunda ama dedi en azından bu dizide spoiler olmaz ya. big bang, himym fln tarzı dizilerde. bidahaki bölümü nasılsa bağlamıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ama filmin başından beri bir aşk hikayesi var :( bi sonraki bölümde önemli o :( evlencekler sonunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 We are dead! Burtowski's got a gun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bu chuckı oynayan adam Zach Braffın akrabası gibisinden birşeyler duydum, izleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 zack braff bence cok kotu bi aktor be abi, garden state ve last kiss baya guzel filmler yani de. chuck izlenmez mi bu arada ya, supper bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Yahu yapma Scrubs gayet başarılı :) Garden State'i çok sevemedim ben, fazla nasıl desem, donuk geldi. Tam benzer olmasa da türdeş kategoride "Great Expectations"u tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Olayi o zaten hehe Scrubs cok bayat geliyo abi bana, o tur komedilerden hoslanmiyorum ama genel olarak zaten. benden de edit: onu izlemedim ama cok guzel film diyolar, en sonunda Life in Mono caldigini biliyorum bi tek, o bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Sırf Janitor için bile izlenir Scrubs :) Great Expectations'u ben de tavsiye ederim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peanut Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ruyamda sarah walker olmustum ingilizce konusuyodum bi de. fulcrum'dan bi adami tehdit edip bize bilgi sizdirmasini sagliyordum. evet. silah tasimayi seviyorum bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 scrubs alemin en super dizisi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yeni bölüm ne zaman gelecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sali gunu her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Peanut said: ruyamda sarah walker olmustum ingilizce konusuyodum bi de. fulcrum'dan bi adami tehdit edip bize bilgi sizdirmasini sagliyordum. evet. silah tasimayi seviyorum bi de. selam, rüyanda buluşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 of rüya içinde rüya lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 o görüntüleri gördükten sonra sarah a güveni kalmadı chuck ın haftaya kendi başına operasyona akacak sanırım orion u göremesekte zorlu adammış sağ ele geçirtmedi kendini ayrıca o laptop tan bende istiyorum bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 orion on numara bı karaktermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Wake up Chuck :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar