Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

of ki ne of,

iki haftadir illet ettiler, resmen chuck yerine ben kiskanir oldum. Bolumun sonu gelmiyor boyle diken ustunde arkadas. Kiz degilmisin sen bi sirnas iki gulumse anasini satayim.

bu gidisle lester bile dunyaevine girecek bunlar platonik muhabbetlerde takiliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya chuckin zaten su ana kadar 30 kere vurulmasi gerekiyordu da, iste nerd populasyonu umutlansin diye devam ediyorlar bu formata :P Bazi seyler batmaya basladi artik, mesela diger casuslarin cat cat vurulurken chuck'in sakarlik yapip yine sempatik takilmasi, 2 sene oldu artik casus olali, ogren bu isi artik hiyar :P

Diziyi zaten casey, ve buymoredaki tipler goturuyor, big mike falan cok iyi. Caseyin de son 2 bolumde chuck'la dalga gecmesi kizi kacirdin ahah diye super zevkliydi gayet.

Dizi eglendiriyor, izlemeye devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Casey mükemmel adam zaten, Alec Baldwin zamanında Firefly'da da Jayne karakteriyle coşmuştu böyle.

Yanlız ben de biraz daha bişiler öğrensin artık derim. Tamam sakar loser adam da 2 senede öğrenir. Zaten biraz geeklik varsa içinde silah falan konusunda herşeyi biliodur intersect olmadan bilgisayar oyunları sayesinde :) Anlamadığım şu chuck'a neden temel eğitimleri vermiyorlar yahu. Yani ne bileyim ateş etmeyi öğretmek (silah tutuşu, nişan almak vs) çok zor bişi değil. O bakımdan haklıydı yani abimiz "for gods sake carry a gun" derken :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...