Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vay be adamlar neler yapıyo... (net sitesi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulannn offf be yusuf oldum.[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Mesaj tarihi:
Tam konsantre icin isiklari yakmam hic bir zaman eger bilgisayar basindaysam..
makineden Cd"lerin ikisi birden cikip bacagima carpinca oturdugum yerden firlamisim...:)
Yuh yani odum patladi...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
neyseki yanımda kılıç yok, yoksa kasaya indirebilirdim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Windows update yapmışsanız olmaz, kodlardan windows media player aracılığıyla yapmaya çalıştığı anlaşılıyor ama bende de açılmadı cdrom..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Mesaj tarihi:
h3kl3ndin d00d[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Mesaj tarihi:
James Bond filminde hani bi sahnede adamı bi komutla hackliodu ya 2. sınıf programcı kız, adam da modem kartlarını falan söküodu etkilenmemek için, aklıma o geliverdi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Mesaj tarihi:
Böle 2 sayfa yap, meta refreshle birbirine yönlendir. Bazen IE'de böyle şeyler engelleniyor, 3-5 sayfayı birbirine yönlendir, olmadı daha çok sayfayı yönlendir, eninde sonunda olabilir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
  • Yeni Oluştur...