ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Evet druidin birinde görmüştüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 şöyle bi build yaptım ama nasıl olmus bi yorumlarmısınız http://www.wowhead.com/?talent=ccZExVRVuGest0h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Yahu daha oyuna yeni başlayacağım almayı düşünüyorum demişsin gidip level 70 hunter için talent hazırlamışsın bir dur bakalım bir başla oyuna. O niteliklerin hunterına neler katacağından haberdar mısın ? Ezbere talent vermişsin bu şekilde. Oyuna birkaç yetenek ile başlayıp levelın arttıkça yenilerini kazanacaksın bu noktadan sonra talentlerin devreye girecek. Hangi doğrultuda gideceğin karakterinin talent seçimlerinide doğrudan etkileyecek. Amacın pvp mi yoksa pve mi ? Bunlarıda önceden kestirmen gerek. Ezbere iş yapma, önce bir başla ne arzu ettiğini bizimle paylaş sonrasında gereken konularda yardımcı olalım, yol gösterelim. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 nasıl yani? 20-60 arası yeni bir sistem mi geldi ? daha fazla xp ? gibi aaa ben hiç dikkat etmemimisim yeni char kasabilirim yani.. iyi oldu bu başlıgı gördüğüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bu arada sadece questlere mi fazla xp koydular yoksa grind yaparkende xp artışı fark ediyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 questlerin hepsi daha fazla xp veriyor ama dungeon questleri cok cok fazla. haritada bir yer kesfettiginde aldigin xp de artmis. bir de sanirim level atlamak icin gereken experience azalmis, boylece cok daha hizli atlanabiliyor. outdoor elitelerin hemen hemen hepsi normal mob olmus ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar