Mike Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ya $u mikrofondan, teamspeak vsvs gibi programlardan çıkan kız sesini erkeğe, erkek sesini kıza falan cevirmek mümkünmü herhangi bir programla, tabiki mümkünde nası yapabılırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hayirdir neye lazim ? :) bir ara voice-chat de yapiyodular ses'i inceltiyordular ama nasıl oluyodu hic bilmiyorum. araştırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 "Voice Changer 6.0 Diamond" varmış bende. Çok para vermiştim zamanında fgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 teamspeak için olanı varmı? diamond desteklemiyor teamspeak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 http://seino.blogcu.com/4486473/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 genelde ses kartlarıyla geliyor o. creative marka bir ses kartın varsa garanti o özellik vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ya o programlar cok basarili olmuyor bildigim kadariyla. Onun yerine helyum ve metan gazi kullansan, hem ram yemez. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ses kartlarının kalitesiyle alakalı olduğunu duymuştum ben. gene tam birşey söylemeyeyim de... hepsini geçtim de, sen böyle bişeyi neden istiyosun hakkaten bir mantık bulamadım eheh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 noldu lan sesini erkek sesi gibi mi yapacan ahuıdfklmasfhıu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar