Ceday Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Arka 100 tane aldırttım ancak bu cd ler sanırım kopya gibi bişi.. Max hızı 4x olarak görüyor cd writer..Ancak 40x le falan yazıodum ben başka DMS Diamondlarla başka cd writerlarda..Şimdi ya sorun benim writerda, ki zannetmiom, NTde 40x yazıo mesela, ya da cdlerde..Sanırım saglam bi kazık yemiş olduk ??.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Aynı Cd writerda baska CD ile dene. Buyuk ihtimal CD writerda problerm vardır. Cunku bildigim kadarıyla CD' nin yazma hızıyla ilgisi yok. Yani uzerinde 40x yazabilirsin dese de demese de CD writerin yazılımı 40x olarak yazmayı deneyecektir. CD writer doğruı tanıtılmamış da olabilir biraz düşük bir ihtimal olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 hayır abi, cd lere göre max hız belirliyor cd writer veya kullandıgım program.. bunu deactivate etme yolu nedir acaba?? yanarsa da yansın walla, beklenmez abi 20dak bi cd icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Ben cd writerimi aldığımda 8x yazıcılar vardı ve piyasada en hızlı CD 6x idi. Ben hepsine 8x yazıyordum hiç de problem olmuyordu. Ayrıca gecenlerde de bir bilgisayar dergisinde okudum aynı şeyi CDlerin üzerinde yazan hızın hiç bir anlamı yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 bende yakın bir zamanda dms diamond aldım ve (16X cd writerım var) hiç bir sorunda yaşamadım 16 hızlı yazıyorum hatta arkadaşıma götürdüm ondada 40x var 40x yazabiliyor.[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 benim bikaç ark daha buna benzer sorun yasamıs. DMS Diamondla deil belki ama, bi writerda yavası bırakın hiç yazılmazken baska bi writerda 40x ile yazma filan.. olmazsa arka vercem cd leri, onunki yazarsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Ceday geri götür Bu CDler bozuk de alırlar büyük ihtimal olmazsa benle gelirsin aldırırz geri[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar