bravecik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ya gerçekten de Türkçe yazmaya azcık özen göstersek hani ne biliyim kendimizi kasmasakta yine de farsça arapça sözcükleri yazmamaya çalışsak hatta abartsak rofl (rolling on the floor laughing ) yerine GYY ( gülmekten yerlere yattım ) şeklinde olayı aşcak birazda geyik karıştırsak hoş olmaz mı? Yani o geyik kısmı olmasa da yine de biraz türkçe yi kullanmaya özen göstersek türkçe yi şu yabancı sözcük lerden arındırmaya çalışsak olmaz mı?[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 daha önce çok çok çok tartışıldı. walla bi daha böyle bi tartışmaya girmeye üşeniyorum.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bu saatten sonra olmaz. Kusura bakma =)[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 evet saat 2 olmuş[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Du hast Recht! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 haltet die Fresse!! Türken raus!! :-P hay allam gece gece ya haha[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: sanerixx, 18 January 2004 02:15 tarihinde demiş ki: Türken raus!! :-P dedin aklima kemal sunal'in filmi geldi :P "ARBEITEN! ARBEITEN!"[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 TÜRKÇE RULESSS!!! :-)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 arbeiten pis turko[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya kemal sunalın hangi filminde vardı o? hani şu almanyada polis kılığına girip milleti keklediği film miydi? yoksa karıştırıyo muyum? gerçi konudan saptık ama neyse en azından türkçe karakterler kullanıyorum d1 m1 b@b th3 k3nkl3r??[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32814&page=2[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ismi hatirlamiyorum ama almanya'ya kacak isci olarak gidiyor orda bir fabrikada buna isi yukluyolardi sonra katakullilerle para kazanip kralligini kuruyordu gavur ellerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 aa tamam be onu da hatırladım ahaha[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ya benim dediğpim türkçe yazım kurallarına uyalım olayı değil ya Türkçe Sözcükler kullanmaya özen gösterelim yoksa ben de bi suru imla hatası değil yazım yanlışı :) yapıyorum[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: bravecik, 18 January 2004 02:27 tarihinde demiş ki: yoksa ben de bi suru imla hatası değil yazım yanlışı yapıyorum olsun hatasiz kul olmaz biz seni boyle de sevioruz... di mi arkadaslar?[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Sakarya universitesinde mi okuyosun sende benim gibi imzandaki yazı bizim bütün tuvaletlerde yazar direk felsefemizdir de :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: HellHound, 18 January 2004 02:32 tarihinde demiş ki: said: bravecik, 18 January 2004 02:27 tarihinde demiş ki: yoksa ben de bi suru imla hatası değil yazım yanlışı yapıyorum olsun hatasiz kul olmaz biz seni boyle de sevioruz... di mi arkadaslar? sevmeyenler kıskananlar utansın hayddiiii :lol:[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 di mi hocam? kalk halaya! *!hobaaaaaaaa* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ahaha paticikte gece matinesi, ben de diyorum uykusuz kalınca sapıtan bi tek ben miyim, haydin halaya....[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 *! Halay başı olur. Eline mendili alır ve halayı sağa doğru yönlendirir.*[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 screw you guys, I'm goin home[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: bravecik, 18 January 2004 02:09 tarihinde demiş ki: farsça arapça sözcükleri yazmamaya çalışsak şu hiç mümkün diil. dil için yapılabilecek en güzel şey onu kendi haline bırakmaktır ayrıca.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: bravecik, 18 January 2004 02:09 tarihinde demiş ki: azcık azcık değil azıcık. said: bravecik, 18 January 2004 02:09 tarihinde demiş ki: biliyim biliyim değil bileyim said: bravecik, 18 January 2004 02:09 tarihinde demiş ki: kasmasakta kasmasak da said: bravecik, 18 January 2004 02:09 tarihinde demiş ki: farsça arapça Farsça, Arapça. said: bravecik, 18 January 2004 02:09 tarihinde demiş ki: aşcak aşacak said: bravecik, 18 January 2004 02:09 tarihinde demiş ki: birazda biraz da said: bravecik, 18 January 2004 02:09 tarihinde demiş ki: türkçe yi Türkçe'yi said: bravecik, 18 January 2004 02:09 tarihinde demiş ki: sözcük lerden sözcüklerden _________ Yanlış anlama. Burada kesinlikle dalga geçme veya tiye alma amacı gütmedim. Hatta ben de elimden geldiğince iyi bir Türkçe kullanmaya/kullandırmaya çalışır arkadaşları uyarırım. Fakat yukarıdaki alıntılarda göstermek istediğim şey bu hataların artık o kadar yaygınlaştığı ve iyice bilinçsiz şekilde yapılmaya başlandığıydı. Kısaca bu konuda dikkatli ve titiz biri bile bu kadar hata yaptıysa normal biri ne yapsın. Elbette bende de vardır bol bol hata. Bunlardan kurtulmamız ise bu saatten sonra çok zor... Çabanı sonuna kadar destekliyorum, umarım senin gibiler çoğalır ve böylece daha temiz bir dile sahip oluruz. Ama şu ana kadar verdiğim Türkçe savaşında malesef bunun tam tersine şahit oldum. İş sadece yabancı sözcüklerde değil dilbilgisi kurallarımızda da bitiyor. [Bu mesaj Rewendor tarafından 18 January 2004 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Dorsia, 18 January 2004 02:13 tarihinde demiş ki: .......mi yoksa du bist richtig mi? ilki :)[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Rewendor, 18 January 2004 03:00 tarihinde demiş ki: İş sadece yabancı sözcüklerde değil dilbilgisi kurallarımızda da bitiyor. anlatım bozukluğu rekoru kırabilicek bi cümle :P ayrıca arkadaşlar. tabi herkes kendi gayretini göstersin. fakat bi zorlama iyi bi sonuç vermez. dil bu. sözcük kullanımında özgür davranılsın, gerçekten eşanlamlısı bulunamıyorsa diğerine başvurulsun yeter. dilbilgisi işin en mühim kısmı gerçekten. gramer yani :-p[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar