Wayne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 1. zaten adamın itemler cok kolpa full blue falandı video dan anladıgım kadarı ile 2. de 20 dakkada cok raha keislir 3 lockla bence 3. de eğer dropun varsa 2 saat deil 3 saat bile uğrasılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bilmedigimden soruyorum bu ffs nedir? team fortressdada söylüyorlardı gecen anlamadım hiçbişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 For Fucks Sake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 teknik bişi sandım bende ffs o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 videonun sonunda mor yazılar cıkan kutu var nedir o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 toggie said: videonun sonunda mor yazılar cıkan kutu var nedir o? Add on Whisper icin :) normal chatta whisper cıkmıyor oradan bakıyorsun mesaj geldiginde oto acılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 160 dkk kim kasar be sıkılırım ben uyurum kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 o whisper addonunun adini bilen war mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 iyide cok zor bişi değil yalnız iyi akıl etmiş mesela bi video vardı Rokmar the Crackler sololuyordu lock bi kaç denemeden sonra ben yaptım bi kere sonra fixlendi, o kadar süre dayanamam bayarım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 arkadas spell cast etmekten eldivenler hariç tüm itemlarının durability si 0 a inmis. o nasıl bi azimdir. video nun sonunda bi tek gloves kısmı sarı heryeri kırmızı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 CuteButPsycho said: o whisper addonunun adini bilen war mi ? bilmem ne messengerdı. curse'de messenger diye aratırsan kesin bulursun. ünlü bi programdı zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ?! sabrın sonu selametmiş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 mani said: arkadas spell cast etmekten eldivenler hariç tüm itemlarının durability si 0 a inmis. o nasıl bi azimdir. video nun sonunda bi tek gloves kısmı sarı heryeri kırmızı lol.spell cast ederk durabilty düşmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 dusuyor denendi onaylandi area 52 ye git dr boom u bul cik bi kayaya lvl 1 bir buyuyu 20 dakika kesintisiz at gozlerinle goruceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar