Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Citroën C5

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

C6 bence Citroen'in geçmişteki modellerine gönderme yapıyor. Tasarım karakteri belli. Pek radikal değişiklikler seven biri değilimdir ama C6 benim duyularım tarafından benimsendi.

Güncel C5 için pek iyi birşey söyleyen yok gördüğüm kadarıyla. Yeni C5 için ise şöyle bir cümle okudum; kabin kalitesi neredeyse Audi'yle bile yarışacak düzeyde :P

Açıkcası beklemeye karar verdim. Skoda Octavia vs C5 durumundayım. Babam da bekler inşallah :)

Citroen'in 'Fransız aslanından' birkaç gömlek üsttün olduğunu düşünüyorum ben. PSA ama farklı işte.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:
Selam,
...Bu arada MTV için otokritik.com'a kolaylığından ötürü teşekkür ;)...
Saygılar.

Bir gün hepiniz otokritik.com'cu olacaksınız! :)

Astra Sedan C segmenti, C5 ve Vectra D segmentinde. Fakat Astra Sedan Vectra'dan dahaa uzun :)

Peugeot 407'ye ne dersin? 1.6 HDI..

Benzinliye girecek olursan Honda Accord olabilir o sınıfta benim en beğendiğim arabalardan birisidir.
Sosyal ağlarda paylaş

İkiside aynı grup. Ortak parça ve motor kullanıyorlar. 206 ya aşina birisi olarak C3'e bindiğimde yabancılık çekmemiştim bazı parçalardan ötürü :) Tamam çok abartı benzemiyor VW grubundaki gibi direksiyona kadar aynı değil ama teyp aynıydı mesela hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Citroenle peugeot aynı kalitede araçlar...

Dış görünüşüne içine bakarak yapılan bir yorum değil bu. O görüntünün altında yatan şasi, süspansiyon, motor ve fren gibi kritik aksamlar aynı bir kere...

Ancak yeni C5 te durum nasıl olacak bilmiyorum. Bence ille citroen istiyorsanız onu bekleyin. Ya da gidin alman arabası alın fransızdan uzak durun
Sosyal ağlarda paylaş

Marka prestij takıntınız yoksa skoda octavia harika bir araç...

octavia da özünde bir passat çünkü.

maliyetleri düşürmek adına otomabil firmalarının gruplaşmalarının doğurduğu bir sonuç bu. Meraklı olmayan adam bir Audi A3 le Seat Leon'un aynı aksama sahip olduğuna inanmıyor. Ya da bir Mazda 3 ve Volvo s40 ınki... Volvonun marka imajı daha yüksek olduğundan daha pahalı, yoksa özünde aynı araç, gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Octavia bence iyidir. Hem senin felsefene de uygun hehe sevgilini aldatmış sayılmazsın :)

Ama 2. elde biraz düşük olabilir bu yüzden çok az km yapmış 2. el arayabilirsin belki diye düşünüyorum. Seat, Skoda gibi markalarda bu anlayışla yaklaşmak iyidir.

Ha bu arada eğer düşünürsen Opellerde ciddi indirim var. Benim arabayı mesela 35.500'e veriyorlar ben bile 2 buçuk yıl önce 36.600 den almıştım :) Geçen eylül başında alan arkadaşım 38 bin YTL ödeyerenk almıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...