Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 gittin en eblek durduğu fotoyu koydun sen de:) [hr] [hr] o kadar da çirkin değil, hatta stil sahibi tasarımı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 önünün uzunluğu +oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 c6 ya 80k€ verene kadar bmw 5 serisinden bi araba alırım daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paramecium... Yeni C5 i bekleseniz. Gerek tasarım gerek üretim kalitesi olarak aşmış bir citroen... Şuanki c5 te bir o kadar kötü bir araç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Citroen - Sittirorden Yaklaşılmamalı bence, Alman dan şaşılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 c6 ninda cikis amaci 7 serisiyle rakip olmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Sedanı yok mu? çok kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Selam, C6 bence Citroen'in geçmişteki modellerine gönderme yapıyor. Tasarım karakteri belli. Pek radikal değişiklikler seven biri değilimdir ama C6 benim duyularım tarafından benimsendi. Güncel C5 için pek iyi birşey söyleyen yok gördüğüm kadarıyla. Yeni C5 için ise şöyle bir cümle okudum; kabin kalitesi neredeyse Audi'yle bile yarışacak düzeyde :P Açıkcası beklemeye karar verdim. Skoda Octavia vs C5 durumundayım. Babam da bekler inşallah :) Citroen'in 'Fransız aslanından' birkaç gömlek üsttün olduğunu düşünüyorum ben. PSA ama farklı işte. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 paramecium said: Selam, ...Bu arada MTV için otokritik.com'a kolaylığından ötürü teşekkür ;)... Saygılar. Bir gün hepiniz otokritik.com'cu olacaksınız! :) Astra Sedan C segmenti, C5 ve Vectra D segmentinde. Fakat Astra Sedan Vectra'dan dahaa uzun :) Peugeot 407'ye ne dersin? 1.6 HDI.. Benzinliye girecek olursan Honda Accord olabilir o sınıfta benim en beğendiğim arabalardan birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Selam, Vodan Peugeot için beni öldürmen gerekli... O derece yani :P Fransızlardan sempatik bulduğum ve sevdiğim tek marka Citroen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ya babayi sikistir mikisir soyle yeni kasa 2005 falan bmw 520d aldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 E be para peugeot kötü de citroen iyi mi :) İkiside aynı fabrikadan çıkmıyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Vodan said: E be para peugeot kötü de citroen iyi mi :) İkiside aynı fabrikadan çıkmıyor mu :) citroende iyi değil ve bütün modelleri aynı fabrikadan çıkmıyor bildiğim kadarıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 İkiside aynı grup. Ortak parça ve motor kullanıyorlar. 206 ya aşina birisi olarak C3'e bindiğimde yabancılık çekmemiştim bazı parçalardan ötürü :) Tamam çok abartı benzemiyor VW grubundaki gibi direksiyona kadar aynı değil ama teyp aynıydı mesela hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Citroenle peugeot aynı kalitede araçlar... Dış görünüşüne içine bakarak yapılan bir yorum değil bu. O görüntünün altında yatan şasi, süspansiyon, motor ve fren gibi kritik aksamlar aynı bir kere... Ancak yeni C5 te durum nasıl olacak bilmiyorum. Bence ille citroen istiyorsanız onu bekleyin. Ya da gidin alman arabası alın fransızdan uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Selam, 'Görünüşüne aldanma Citroen'in' diyorsunuz yani. Geriye Skoda Octavia 2.0TDI DSG Elegance kalıyor o zaman :P Olmadı 2004 A4 1.9TDI multitronik falan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 matama said: ya babayi sikistir mikisir soyle yeni kasa 2005 falan bmw 520d aldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Marka prestij takıntınız yoksa skoda octavia harika bir araç... octavia da özünde bir passat çünkü. maliyetleri düşürmek adına otomabil firmalarının gruplaşmalarının doğurduğu bir sonuç bu. Meraklı olmayan adam bir Audi A3 le Seat Leon'un aynı aksama sahip olduğuna inanmıyor. Ya da bir Mazda 3 ve Volvo s40 ınki... Volvonun marka imajı daha yüksek olduğundan daha pahalı, yoksa özünde aynı araç, gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bora/Jetta hatta jetta değildir bile kesin halen boradır, yani eski golf aksamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Yok güncel jetta son golf platformunu kullanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Yeni Honda Civic sedan'da cok hoş, arkadasımın amcası aldı yeni ve cok guzel araba. yani ben olsam fransız arabasından kacarım Honda alırım saglamda guzel yani. Skoda yerinede Honda Civic bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 MrMarvelous onu demiyorum octavia eskisini kullanıyodur kesin diyorum... Çünkü ciddi bi değişim yaşamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Selam, matama 5 kasa biraz büyük kalır babaya nedei ise evin oralarda park yeri dert. Octavia en uygun seçenek ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Octavia bence iyidir. Hem senin felsefene de uygun hehe sevgilini aldatmış sayılmazsın :) Ama 2. elde biraz düşük olabilir bu yüzden çok az km yapmış 2. el arayabilirsin belki diye düşünüyorum. Seat, Skoda gibi markalarda bu anlayışla yaklaşmak iyidir. Ha bu arada eğer düşünürsen Opellerde ciddi indirim var. Benim arabayı mesela 35.500'e veriyorlar ben bile 2 buçuk yıl önce 36.600 den almıştım :) Geçen eylül başında alan arkadaşım 38 bin YTL ödeyerenk almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Selam, VW çatısı altında sonuçta Skoda :P Ayrıca özel servis taraftarı olduğum için mevcut ustdama da götürebilirim ;) Ama aklım hâlâ yeni C5'de kaldı. Acep nasıl birşey?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar