Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alın abicim forumunuzu

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:
eternal: http://forum.paticik.com/read.php?13,2902653,page=1
bende sana yakın birşeyler yazmışım bu topicin 2. sayfasında
ama konu dışına açmasaydı o topici, öyle bişey yazcağımı sanmıyorum, kişisele açsaydı direk; niye yine böyle bişey yapmış ki der geçerdim

senin verdiğin linkteki topic rahatsız edebilir ki benimde okuma gereği bile duymadığım bişey ama forum içi kurallar açısından yanlış bir durumu var mı
tmm rahatsız ediyor olabilir ama yanlış olan ne ? fakelik te yapmıyor o topicleri açarak
yanlış olmadığı halde her beğenmediğine git demek olmaz

Forum içi kurallar mantıgında hareket ederek burda kurallar çerçevesinde istediğimiz topic'i açabiliriz diye bir durum yok.
Burası bir ortam..Uzun süredir açık olan ve insanların iletişimde,etkileşimde bulunduğu..Sanal ortamlardan,güzel arkadaşlık ortamlarına kadar gidilen bir platform.
Burdan tanışıp sevgili olan,arkadaş olan,kanka olan vs vs insanlar bile oldu.
Burayı kuralların oluşturdugu ve uyulduğu taktirde herşeyin açılıp,yazılabilicegi şey olarak görmek patinin başlangıç felsefesine zaten aykırı bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi normal tabi..Beni tanıyanınız var tanımayanınız var..Valeron'nun böyle yaklaşmasıda normal.Ama bu tarz biri olmadıgımı bilen insan sayısı fazladır burda.

He burda oturup böle mahalle kadınları gibi saatin 12.00sinde bu kişi için vıdı vıdı etmek ne kadar mantıklıdır onuda bilemicem ama bone bildigin baltalar hale geldi artık bu forumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
maueha "o bile patladıysa" o kimmiş yahu? dünya sinir stres şampiyonu mu?

http://forum.paticik.com/read.php?62,1746481,2961007#msg-2961007

eternal: "Forum içi kurallar mantıgında hareket ederek burda kurallar çerçevesinde istediğimiz topic'i açabiliriz diye bir durum yok."

hayır böyle bir durum var sadece fakeler için geçerli deil o durum. ayrıca sürekli kurallar etrafında dolaşıp fakeleşmeye çalışanlar içinde geçerli olmayabilir
din konusunda rahatsızlık duyanlar olabilir, bonec konusunda duyanlar olabilir, keyfe göre hareket etmeyeceğiz deil mi?
hakaret, aşağılama durumları yoksa farklı düşünceleri öğrenebilmek adına forumda çeşit çeşit mesajlar görcez
paticik isminin aksine, bende, sevgi pıtırcıkları mekanı gibi bir izlenim bırakmadı. öyle olmasından sakınca yok tabi ama deil ve olması da gerekmiyor, biraz saygı biraz tahammül yeterli, yanlış yapanın da hatalarını tekrarlamaması yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam bonec'e siktir ol git dememiş, şöyle şöyle sebeplerden sevmıyorum seni diye açık açık dile getirmiş. insanlarda destek vermiş. ki bu sadece burada olan bir olay değil. 2-3 yıldır bu hareketleri yüzünden bonec dışlanıyor bonece laflar sokulmaya çalışılıyor, dalga geçiliyor, üzerinden eğleniliyor prim yapılıyor. inatla yapmaya devam ederse adam herşeyi diyebiliriz bence?

ekşide patiyi aşşağılayan adam değil mi bonec? buraya gelip ben buranın kolonuyum diyen değil mi sonra?

kişilik kompleksiyle ilgili 10 belki 15 topic açan kişi değil mi bonec? sonra kimse benden şikayetçi değil diyen yine aynı kişi değil mi?

ben tanımam etmem adamı, çoğunuz gibi forumdan tanıyorum. ama attığı mesajlar o kadar uyuzuma gidiyorki duvarları yumruklasam geçmez. hiç abartmıyorum. siktir ol git diyemez kimse belki ama kamuoyu diyor bunu. 1-2 tane senın ne haddine lan? diyen sizler azınlık oluyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
Adam bonec'e siktir ol git dememiş, şöyle şöyle sebeplerden sevmıyorum seni diye açık açık dile getirmiş. insanlarda destek vermiş. ki bu sadece burada olan bir olay değil. 2-3 yıldır bu hareketleri yüzünden bonec dışlanıyor bonece laflar sokulmaya çalışılıyor, dalga geçiliyor, üzerinden eğleniliyor prim yapılıyor. inatla yapmaya devam ederse adam herşeyi diyebiliriz bence?

ekşide patiyi aşşağılayan adam değil mi bonec? buraya gelip ben buranın kolonuyum diyen değil mi sonra?

kişilik kompleksiyle ilgili 10 belki 15 topic açan kişi değil mi bonec? sonra kimse benden şikayetçi değil diyen yine aynı kişi değil mi?

ben tanımam etmem adamı, çoğunuz gibi forumdan tanıyorum. ama attığı mesajlar o kadar uyuzuma gidiyorki duvarları yumruklasam geçmez. hiç abartmıyorum. siktir ol git diyemez kimse belki ama kamuoyu diyor bunu. 1-2 tane senın ne haddine lan? diyen sizler azınlık oluyorsunuz.
,

ayip kimseye xxxtir git denmez.
gidermisin denir.
anlamazsa arkadaşım denir
yine anlamazsa.
otobüs cocuk denir.
ayip bonec benım kankam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...