zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 neyse abi ya. sağlık olsun. giden gider kalan kalır. küfürler falan.. takılın boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 forgiver said: eternal: http://forum.paticik.com/read.php?13,2902653,page=1 bende sana yakın birşeyler yazmışım bu topicin 2. sayfasında ama konu dışına açmasaydı o topici, öyle bişey yazcağımı sanmıyorum, kişisele açsaydı direk; niye yine böyle bişey yapmış ki der geçerdim senin verdiğin linkteki topic rahatsız edebilir ki benimde okuma gereği bile duymadığım bişey ama forum içi kurallar açısından yanlış bir durumu var mı tmm rahatsız ediyor olabilir ama yanlış olan ne ? fakelik te yapmıyor o topicleri açarak yanlış olmadığı halde her beğenmediğine git demek olmaz Forum içi kurallar mantıgında hareket ederek burda kurallar çerçevesinde istediğimiz topic'i açabiliriz diye bir durum yok. Burası bir ortam..Uzun süredir açık olan ve insanların iletişimde,etkileşimde bulunduğu..Sanal ortamlardan,güzel arkadaşlık ortamlarına kadar gidilen bir platform. Burdan tanışıp sevgili olan,arkadaş olan,kanka olan vs vs insanlar bile oldu. Burayı kuralların oluşturdugu ve uyulduğu taktirde herşeyin açılıp,yazılabilicegi şey olarak görmek patinin başlangıç felsefesine zaten aykırı bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Eternal said: Bana "sen mi karar vericeksin gidip gitmeme" gibi ağız oyunları yapmayada çalışma.. demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 burda bone la aranizdaki sorun umrumda degil sadece uslup rahatsiz etti bugun bone a siktir git diyebilme cesaretindeki adam yarin herkeze der bence ki herkez bone kadar sakin olmaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Valeron kac kere daha siktir git yazacaksin. Azina sictiniz forumun.Yeter kufur etmeyin. Ayrica firtina oncesi sessizlik bu,birazdan bir bone destaniyla karsi karsiya kalacaksiniz.Maksimum karakteri dolduracak bir msj gelebilir. take care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Şimdi normal tabi..Beni tanıyanınız var tanımayanınız var..Valeron'nun böyle yaklaşmasıda normal.Ama bu tarz biri olmadıgımı bilen insan sayısı fazladır burda. He burda oturup böle mahalle kadınları gibi saatin 12.00sinde bu kişi için vıdı vıdı etmek ne kadar mantıklıdır onuda bilemicem ama bone bildigin baltalar hale geldi artık bu forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 demek istedigim sadece usluptu sorun beni baglamaz yani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mumu said: maueha "o bile patladıysa" o kimmiş yahu? dünya sinir stres şampiyonu mu? http://forum.paticik.com/read.php?62,1746481,2961007#msg-2961007 eternal: "Forum içi kurallar mantıgında hareket ederek burda kurallar çerçevesinde istediğimiz topic'i açabiliriz diye bir durum yok." hayır böyle bir durum var sadece fakeler için geçerli deil o durum. ayrıca sürekli kurallar etrafında dolaşıp fakeleşmeye çalışanlar içinde geçerli olmayabilir din konusunda rahatsızlık duyanlar olabilir, bonec konusunda duyanlar olabilir, keyfe göre hareket etmeyeceğiz deil mi? hakaret, aşağılama durumları yoksa farklı düşünceleri öğrenebilmek adına forumda çeşit çeşit mesajlar görcez paticik isminin aksine, bende, sevgi pıtırcıkları mekanı gibi bir izlenim bırakmadı. öyle olmasından sakınca yok tabi ama deil ve olması da gerekmiyor, biraz saygı biraz tahammül yeterli, yanlış yapanın da hatalarını tekrarlamaması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ver forumumuzu horace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Adam bonec'e siktir ol git dememiş, şöyle şöyle sebeplerden sevmıyorum seni diye açık açık dile getirmiş. insanlarda destek vermiş. ki bu sadece burada olan bir olay değil. 2-3 yıldır bu hareketleri yüzünden bonec dışlanıyor bonece laflar sokulmaya çalışılıyor, dalga geçiliyor, üzerinden eğleniliyor prim yapılıyor. inatla yapmaya devam ederse adam herşeyi diyebiliriz bence? ekşide patiyi aşşağılayan adam değil mi bonec? buraya gelip ben buranın kolonuyum diyen değil mi sonra? kişilik kompleksiyle ilgili 10 belki 15 topic açan kişi değil mi bonec? sonra kimse benden şikayetçi değil diyen yine aynı kişi değil mi? ben tanımam etmem adamı, çoğunuz gibi forumdan tanıyorum. ama attığı mesajlar o kadar uyuzuma gidiyorki duvarları yumruklasam geçmez. hiç abartmıyorum. siktir ol git diyemez kimse belki ama kamuoyu diyor bunu. 1-2 tane senın ne haddine lan? diyen sizler azınlık oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 siktir git denmez derdin varsa ozel mesajla veya yetkililer araciligiyla yap abi burda insanlarin onunde soylemek bana dogru gelmedi o kadar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bu ne ya herkes azına bi *** kelimesini almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Biri topiği kilitler mi lütfen, adam gibi tartışmasını beceremiyoruz, küfür kullanmayı marifet sanıyoruz, biz tartışma hakkı verilmesini haketmeyen insanlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 vay arkadaş şuraya 2 tane pkk yı öven yazılar yazan adam gelse bu kadar nefret dolmazsınız.bone gelip bahçenizden tavuğunuzu mu çaldı nedir anlamadım.yazıkları hoşunuza gitmiyorsa okumazsınız,sorunlu olduğunu düşünüyorsanız söylersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ii vallaha adam resmen sövmüş. gitsin töbe namazı mı kılar napar yapsın. burada olmaz yörünge uygundur. hem kıble ne taraftaymış yörüngede tartışmaları da biter. ne kadar demokrat bu* güruh böyle. kendine demokratlık da bunların icadı olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 spark bone öz evladın mı? yoksa hukuk öğrencisi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hayır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Olmaz, olamaz. Nefretler ÖM ile kusulamaz, kusulmamalı. Forumda et hakaretlerini, küfürlerini ki laf soktuğunda millet "euheuheueh +1" desin, cool adam ol. post count+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Sparkcaster said: hayır? okeyto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Voys said: Adam bonec'e siktir ol git dememiş, şöyle şöyle sebeplerden sevmıyorum seni diye açık açık dile getirmiş. insanlarda destek vermiş. ki bu sadece burada olan bir olay değil. 2-3 yıldır bu hareketleri yüzünden bonec dışlanıyor bonece laflar sokulmaya çalışılıyor, dalga geçiliyor, üzerinden eğleniliyor prim yapılıyor. inatla yapmaya devam ederse adam herşeyi diyebiliriz bence? ekşide patiyi aşşağılayan adam değil mi bonec? buraya gelip ben buranın kolonuyum diyen değil mi sonra? kişilik kompleksiyle ilgili 10 belki 15 topic açan kişi değil mi bonec? sonra kimse benden şikayetçi değil diyen yine aynı kişi değil mi? ben tanımam etmem adamı, çoğunuz gibi forumdan tanıyorum. ama attığı mesajlar o kadar uyuzuma gidiyorki duvarları yumruklasam geçmez. hiç abartmıyorum. siktir ol git diyemez kimse belki ama kamuoyu diyor bunu. 1-2 tane senın ne haddine lan? diyen sizler azınlık oluyorsunuz., ayip kimseye xxxtir git denmez. gidermisin denir. anlamazsa arkadaşım denir yine anlamazsa. otobüs cocuk denir. ayip bonec benım kankam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 adamın arkasından arkasından konuştunuz yakıştı mı sizin gibi "delikanlı"'lara...cık cık cık.bekleyin adam okuldan vs.den gelsin de öyle tartışın.sıcağı sıcağına cevap versin dimi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Size göre sorunlu veya hatalı olduğunu düşündüğünüz bir insanı forumda sindirmeye çalışarak lisede döneminde ve kızlarla yaşadığınız ilişkiler sırasında edindiğiniz EQ'unuzu mu kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ulan ne komik iş ya kesin bi muhalefet çıkıyo abi sdlgjsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 oha ya hanginiz düzgün de bonec monec dirsek gösteriyonuz adama. ne demiş isa baba, ilk taşı en günahsızınız atsın. bu ne din düşmanlığı ben de horas gibi yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar