Npc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Arkadaşlar son günlerde runuo topicleri yaygınlaştı biliyorum ama artık ayrı bir alan açılması gerektiğini düşünüyorum. Neyse essas konuma geleyim runuo ile ilgili ne kadar program vb. sey biliyorsanız buraya yazarmısınız gz leri editlemek için fln basit bi AoS shardi acicagim sponsorum da var herkes beni bekliyor birde hiçbir yerde runuo scripti bulamıyorum bildiginiz bir yer de varsa link verirmisiniz. Saygılarımla.
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 eğer c# bilmiosan o basit scplerin nasıl yazılacağını bilmiosan bence hiç açma...[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 run uo ile daha önce hiç alakadar olmadım ancak sen c demişin? Scriptleri C ilemi yazılıyor?? Gerçi C object oriented bir dil değil C++ demek istedin heralde?
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 c# demişim farkındaysan :)[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
Öne çıkan mesajlar