pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Saçma bir başlık oldu farkındayım.. Bu sabah ömrümde ilk kez Linux kurma girişiminde bulundum (Ubuntu) ve pek hoşuma gitmedi açıkçası. Fakat tekrar windows kurduğumda varolan 3 sürücümün isimlerinin değiştiğini farkettim (c: atıyorum g: olmuş). Biraz uğraştım ama pek çözüm bulamadım. Tekrar düzgün bir format atmadan bunları değiştirme imkanı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bilgisayarım (sağ tık) > yönet > disk yönetimi > istediğin sürücüye sağ tık > sürücü harfi ve yolu değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Yalnız, bildiğim kadarıyla Windows'un kurulu olduğu diskin yolunu değiştiremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 evet windowsun kurulu oldugu sürücünün adını değiştiremezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Format atıp, yeniden Windows kurarken bütün partionarı silip, yeniden yarat :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 partition magic programıyla dene birde. yüksek ihtimalle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar