Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 büyü varsa biri ispat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yok, kötü niyetten yazmadım mumu ya, yanlış anlaşılma olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kuran-ı kerim'de büyünün zaten herkes tarafından yapılamadığı da belirtilmektedir. yapabilseydim eğer yine de yapmazdım günah diyorum. büyüye inanıyorum, günah olduğuna da inanıyorum, neden bir imansıza inandırmak icin günaha gireyim diyorum ayrıcada fistan mueahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Fistan said: büyü varsa biri ispat etsin cinlerim yolda, birazdan öğrenirsin var mı yok mu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kara buyu warlock zaten NERF LOCKS FFS!!! den once bilelimki zaten yanicak bunlar gerci bu adamlar cehennemde seytanida fear/dot spamla alirlar GG olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar