Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben karga istiyorum karga almalıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Kargadan ziyade saksağan öneririm, aynı familyadan, hem daha güzel görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 karga saksagan falan evcil hayvan değil. işkence yapmayın yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 200-300 sene yuh, hayvanın canı sıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 kargalar hem sosyal hem zeki hayvanlar. saygı duyarım ve severim. bacadan içeri yavruları düşmüştü, ufacık halleriyle bile çetincevizler, savaşçılar. çok da şekerlerdi yavruları. kargaların gözleri mavi oluyor bide yavruyken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 saksağan evde beslene bilir, sakğan besleyen uzak bir akrabağım vardı. kuş size bağlanırsa sizi kesinlik terketmiyor güvercin mesali takılıyordu sabah dışarı çıkıyor akşam güneş batmaya yakın balkana konuyordu, tabiki yaramaz hırsızın teki, yuvasında bozuk paralardan tutunda, altın yüzüklere kadar bir sürü parlak eşya toplayıp getiriyordu şerefsiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bu saksağanlar benim 10 kadar civcimi ve bir ördeğimi yediler birini de kör ettiler.. Utanmasalar köpeğimi bile yiyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Fistan said: karga saksagan falan evcil hayvan değil. işkence yapmayın yazık. kargalar bu sene yarışıcak türkiye kuş federasyonu tarafından türkiye şampiyonasında eğitirseniz tam on numara kuş oluyor yer olsa arak yaparım doğadan bi kaç tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Aramachus said: Kendiminde bir kuşu var bir önceki kuşum sanırım 5 yıl yaşamıştı şimdikide 5 sene olmuştur bildiğiniz erkek muhabbet kuşu ortalama kaç yıl yaşamalı ? 13 yaşında bi muhabbet vardı bende öldü tabi 13te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bende singapur cinsi bembeyaz bir muhabbet vardi 13 sene yasadi ama geldiginde durumu cok kotuydu veteriner en fazla 3-4 ay yasar bu demisti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 raven aga Kuzgun en zekisi. Oda bir karga türü işte.. Şakır şakır konuşabiliyor ama sesine dayanmak işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bizim binanın önünde yavru karga görmüştüm 2 yıl önce. Durumu kötüydü aldım eve götürdüm, iyileşmesi için ortam yarattım. Su yem filan getirdim. Ama hiç tınlamadı sabahta veterinere götüremeden ölmüştü. Belki yaşatsam torunlarımın torunlarını görecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 dedemin muhabbet kuşu 5 yıldan fazla yaşamıştı sanırım rakı veriyordu dedem akşamları sdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 15 yıl yaşattığımız bir kanaryamız vardı.Yaşlılıktan dolayı oluşan nefes darlığından öldü.Kalp krizi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar